30 Mayıs 2015 Cumartesi

30 Mayıs 2015 - Astrolozi


Ay, güne Terazi burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; adalet, uyum, denge dürtülerimiz öne çıkabilir halen. 12:33'te ise Akrep burcuna geçmesi ile duygusal yoğunluğumuz artabilir. Düşmanlık ortamlarınd dahi gayet kolay çalışabilecek doğal kalkanlarımız, en zor durumlarda bile kontrolümüzü kaybetmememize neden olabilir. Tepkilerimizi ve düşündüklerimizi ortaya koymak istemeyebiliriz; gizlilik gün içinde bizler için önemli olabilir. Kendimize güveneceğimizde, içimizde fırtınalar da kopsa, yüzeyde sakin kalmayı becerebiliriz. Şüpheci ve eleştirici tavırlar, araştırma gerektiren her konuda bize yardım edecektir.

05:00'da Güneş, Kuzey Düğüm'e üçgen ile dokunacak; güzel bir transit ve gün boyu da etkili. İleriye dönük kararlar almak, belki ileride hayatlarımızda önem kazanabilecek kişilerle tanışmak, bugün aklımıza düşen bir fikrin belki ileride gerçekleşmesi gibi etkileri olabilir. O yüzden gün içindeki detaylar aklımızda tutalım, belki evrenin mesajlarını görebiliriz.

19:55'te ise geri giden Merkür ile Güneş tam kavuşumda olacaklar; Merkür Güneş'in kalbine yerleşecek. Tüm konuşmalarımızda, ilişkilerimizde kendi görüş ve düşüncelerimizi aktarmak amacı ağır basacaktır; konuşmaları başlatan biz olabiliriz. Fikirlerimizi yazıya dökebilmek, ifade edebilmek için zorlanmayabiliriz. Ticaret türü konulardala ilgilenmek belki uzun süredir üzerinde düşündüğünüz bir konuda; bu eğitim, seyahat, yayıncılıkla da ilgili olabilir, rahatlıkla atılımlar yapabilirsiniz. Tecrübelerimizi arttırmak, yeteneklerimizi sınayabilmek adına çalışmalar yapılabilir; geri giden gezegen nedeniyle eski dosyaları elden geçirmek isteyebiliriz. Çok daha dikkatli olmamız, akşam üstü saatlerinde mümkün. Merkür'ün zorlu Neptün açıları var, evet biliyoruz ama Güneş sayesinde korunmamız da mümkün olabilir. Merkür'ün ifade ettiği düşünme sistemi, iletişim tarzı, kendimizi ifade edebilme yetisi, bu saatlerde keskin kararlar aldırabilir bizlere; ancak detaylar üzerinde emin olmaya çalışmalı ve tüm ihtimalleri hesaplamalıyız..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder