9 Mayıs 2015 Cumartesi

10 Mayıs - 16 Mayıs 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Salı günü 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars, 3. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek. Eril enerjisi yüksek olan gezegen kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile agresyonu yüksek tartışmalara neden olabileceği gibi, iletişim ve ulaşım araçlarınızda sorunlara da neden olabilir. Eğitim, seyahat, ticaret, yayıncılık gibi konularda hızlı başlangıçlar yaşatabileceği gibi bu alanlarda harcamalara da yol açabilir. İlişkilerinizde enerji temponuz yükselecektir. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi, inandıklarınızı güçlü bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Fikir zıtlıkları sorun yaratabilir Acelecilik, dikkatsizlik, söz dinlememe nedeniyle kazalara da açık olabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren bazı eğitim, ticari, seyahat ve yayıncılık işlerinizde gecikmeler, aksilikler net olarak hissedilebilir. Otorite figürlerinden beklediğiniz onayları, destekleri bulamayabilirsiniz. Diş, kemikler, deri, omuzlar hassas bölgeleriniz.. Hafta sonuna doğru ise aile ve evinizle ilgili barışçıl bir sevgi dalgası üzerinizde etkin olabilir. İkili ilişkilerde yaşanan sorunları, aileniz içinde çözüme ulaştırabilirsiniz. Evinizde keyifli vakit geçirebilir, davetler düzenleyebilir, aile üyeleri ile ilgilenebilirsiniz..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars, 2. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek. Enerjisi yüksek olan gezegen harcamalarınızın artmasına, maddi geliriniz ile ilgili görüşmelerde, seyahatlerde agresyonu yüksek fikir ayrılıklarına neden olabilir. Özellikle boğaz bölgeniz, kemikleriniz, cilt ve dişleriniz hassas olabileceği gibi bu bölgelerdeki rahatsızlıklarınız ile ilgili ameliyat ihtimalleri oluşabilir. Geliriniz ile ilgili düşüncelerinizi, kararlarınızı aktive etmekte acelecilik hissedebilir, başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde maddi amaçlı kısa geziler, eğitim programları enerji gerektirebilir. Hafta ortası kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka, miras gibi konularla ilgili olarak beklentilerinizde aksilikler yaşanabilir, beklediğiniz cevaplar gecikebilir. Harcamalarınızla ilgili dikkatli olmanız gereken bir hafta. Hafta sonuna doğru arkadaş çevrenizde bazı arkadaşlarınız ile yardımlaşma, destekleşme gibi durumlar oluşabilir; beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız ile derin konular tartışabilir, barışçıl enerjiyi üzerinizde hissedebilirsiniz; günlük yorgunluklardan bu şekilde kurtulabilirsiniz.Arkadaşlarınıza fikirsel destekler verebilir, bilgi alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Çevrenizden ilham alarak sanatsal yaratıcılığınızı yükseltebilirsiniz..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars burcunuza yerleşecek. Enerjisi yüksek bu gezegen bu süreçte günlük temponuzun artmasına neden olabilir. Yorgunluklar ve kendinizi aşırı zorlamanız bazı hastalıklara da neden olabilir. Kendinizi asabi ve etrafınıza çatmak üzere hazır hissedebilir; aşırı acelecilik ve telaş nedeniyle ufak kazalara uğrayabilirsiniz. Özellikle ateşli hastalıklara da açık olabileceğinizden dinlenmeyi ihmal etmeyin. Hafta ortası ikili ilişkiler, evlilik ya da ortaklıklarınızla ilgili olarak siniriniz, sabrınız sınanabilir. İçsel dengenizi bozmamaya, objektif olmaya ve kararlarınızda aceleciliğe yer vermeyin. Taşınma ve danışmanlık işlerinde aksilikler gecikmeler yaşanabilir. Özellikle omuz bölgeniz hafta arası oldukça hassas olacaktır; aman dikkat. Hafta sonuna doğru ise otorite figürlerinden beklediğiniz maddi veya manevi desteği bulabileceksiniz. Özellikle sanat ile ilgilenenler gelir elde edebilecekleri fırsatlar bulabilirler. Bazı iş başvuruları, görüşmeleri barışçıl ve olumlu bir havada geçebilir; kazançlı çıkabilir, yeni iş fırsatları bulabilirsiniz..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars 12. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek. Enerjisi yüksek gezegen sizi bu sürede psikolojik ve genel sağlık olarak yorabilir. Uykusuzluk, bazı kronik hastalıklarda uyanma, içsel bastırılmış sorunlarda, halledilmemiş konularda, kızgınlıklarda rahatsız edici duyguların yükselmesi görülebilir. Kendinizi başarısız ve geri planda kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bu dönemde çıkar yerine verici olmak, yardım ve destek konularında çalışmak rahatlatıcı olabilir. Alınganlık, üzülmeye hazır olmak mümkün olacağından, bu süreçte ruhsal ve manevi çalışmalar yapmak da yarar sağlayacaktır. Hırsızlıklar, eşyalarınızı çaldırmanız, dedikodular ve yalanlarla boğuşmak bu süreçte karşılaşabileceğiniz tehlikeler olabilir. Hafta arası özellikle çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık konularında kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlar sabrınızı sınayabilir. Çok çalışmaktan doğabilecek yorgunluklar hastalıklara neden olabilir. Önyargılı davranışlar, gerginliklere neden olabilir. İçsel huzurunuzu, dengenizi bozmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu hayat felsefenizde yeni idealler belirlemek, hukuk, yurt dışı, eğitim, pazarlama, medya konularında destekler bulabilmek, sanatsal çalışmalarda daha yaratıcı ve özgün olmak mümkün olacaktır. Üzerinizde etkili olacak barışçıl enerji, etrafınıza sevgi ile bakmanızı sağlayabilir ve ilişkilerinizde daha yapıcı olabilirsiniz..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars, 11. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek. Enerjisi yüksek olan gezegen, içinde bulunduğunuz arkadaş ve dost çevresi ile geçirebileceğiniz yüksek tempolü bir döneme işaret etmekte. Bazı dostlarınızla aranızda fikir ayrılıkları agresyonu yüksek zıtlıklara da neden olabilir. Grup faaliyetlerinde hızlanma, başkaları ile çalışma bu dönemde çokça görülebilir. Özellikle kısa seyahatler, eğitim programları, fikirsel alış verişler oldukça yoğunlaşabilir ve harcamalara neden olabilir. Hafta ortası aşk hayatınızda, çocuklarla ilişkilerinizde, hobilerinizle ilgili, spekülatif ve riskli girişimlerinizde terslikler, gecikmeler, sorunlar sabrınızı sınayabilir. Önyargılı davranışlar ilişkinizde ciddi problemlere neden olabilir. Arkadaşlarınız ve çocuklarınız ile ilişkinizde çözümü güç ikilemler yaşanabilir. Hafta içi özellikle hamile olanların kendilerine dikkat etmeleri önemli. Bazı rahatsızlıklar, hastalıklar oluşabilir. Risk taşıyan her türlü yatırım, girişim bu hafta için kesinlikle tavsiye edilmez. Hafta sonu manevi yanınız oldukça yoğun çalışacaktır. Umudunuzu kestiğiniz bir destek sizi bu hafta sonu sevindirebilir. Romantizm yükselebilir ve sevgiye açlık hissedebilirsiniz. Yaratıcı, esprili ve süslü yaratıcılığınız sanatsal konularda size yardımcı olacaktır. Etrafa toz pembe gözlüklerden ardından bakmanız mümkün.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars, 10. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek. Enerjisi yüksek bu gezegen başarı hırsınızı, mesleki yükselme, kabul edilme dürtünüzü kamçılayabilir. Bağımsız otorite olmak, kendi kendinizin patronu konumuna yerleşmek önem kazanabilir. Bazı projelerde sonuna dek uygulanabilecek enerji kapasitesi verecektir. Kariyerde özgürlük şansı bulamazsanız otorite figürleri ile agresyonu yüksek fikir zıtlaşmaları görülebilir. Ani bir benlik fışkırması, aniden işinizi bırakmanıza neden olabilir. İnsanlarla ilişkinizde tansiyonu yükseltmeden, acele kararlar almadan, tartışmalara ve iddialaşmalara girmeden bu dönemi geçirirseniz, bazı hedeflerinize ulaşmada Mars size yardım edecektir. Hafta ortası kariyeriniz ile aileniz arasında sabrınız sınanabilir. Gayrimenkul ya da hane ile ilgili beklediğiniz otorite onaylarında aksilikler gecikmeler oluşabilir. Önyargılı davranışlar, hırslar, ev huzurunuzu da kaçırabilir; dikkat. Ebeveyn sağlığı ile ilgili de sorun yaşanabilir. Hafta sonu özellikle içinde bulunduğunuz arkadaş çevrenizde keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Dostlarla ortak işleri arkadaş çevresi ile ortak ya da eş adayı ile tanıştırılmanız mümkün. Dostlarınızla sanatsal aktiviteler, fikir alış verişleri keyfinizi yerine getirebilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars 9. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek. Akıl ve zeka ile ilgili konularda doğing etkisi yapacak olan bu transit, inanılan, gerekli görünen, doğru kabul edilen düşünce ve fikirlerde cesarete işaret eder. Zorla düşündüklerinizi kabul ettirme yolu da bir tehlikedir. Enerjinizi, bilginizi zenginleştirmek, yeni tecrübelere girişmek, inanç kapasitenizi genişletmek için kullanabilirsiniz. Maceralı ve yorucu olsa bile seyahat etmek sizi mutlu edebilir; tabii kaza riskine karşı dikkatli olmalısınız. Yüksek eğitim alanında aksilikler, kanun ve yasalarla uğraşmak, mahkeme deneyimi yaşamak mümkün olabilir. Önceden başlamış bu tarz işlerinizde zorluklar oluşabilir. Acele karar vermeden bu dönemin geçmesini beklemek en doğrusu olabilir. Hafta ortası özellikle trafikte, iletişimde, ticari, eğitim konularında, yayıncılık işlerinde bazı işleriniz sekteye uğrayabilir, gecikmeler oluşabilir. Fikirsel önyargılar çevrenizle agresyonu yüksek tartışmalar oluşturabilir. Hukuksal, eğitimsel ya da yurt dışı konularında otorite onayı almakta zorlanabilirsiniz. Enerjinizi dengeli kullanmaya özen gösterin. Hafta sonu çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, yürüttüğünüz bazı projelerde otorite desteği rahatlıkla bulabilirsiniz. Çalışmalarınız takdir görebilir. İş hayatında bir aşk ihtimali oluşabilir. Yaratıcı hayal gücünüzü iş ilişkilerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bazı hastalıklarınızın hafta sonu iyileşmesi muhtemel..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars 8. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek. Bazı dış etkenlerin, iç düzenimizi bozması bu transitin etkisi olacaktır. Tanıştığımız biri üzerimizde güçlü bir etki bırakabilir Egomuz, bir şeyler için savaş içinde olacağından içsel boyutta bazı kıpırdanmalar küçük, büyük bazı değişikliklere neden olabilir. Bu süreçte tehlikelerle karşılaşma, düşmanca davranışlara maruz kalma görülebilir. Dışta agresiflik yaratan Mars etkisi, içsel seviyede eğer varsa ruhsal problemlere neden olabilir. Ortaklaşa gelirlerde, kredi, borç, vergi, sigorta, nafaka, miras konularında aksilikler yaşanabili; yatırım yapmaktan uzak durmak uygun olur Bunun yanında ortaklaşa yapılan işlerde yoğun tempolu çalışmalar yapılabilir. Hafta arası harcamalar konusunda dikkatli olunmalı. Kredi, borçlar ve vergilerle ilgili aksilikler, gecikmeler can sıkabilir. Onay bekleyen banka evrakları, sigorta poliçeleri problem yaratabilir. Bazı hastalıklarla ilgili olarak operasyon ihtimalleri oluşabilir. Hafta sonu aşk ve çocuklarla ilişkinizde barışçıl enerjiler görevde olacak. Var olan problemler tatlıya bağlanabilir. Değişik fikirleri, hayat görüşleriniz ve inançları daha olumlu olarak değerlendirebilir, fikir ayrılıklarının önüne geçebiliriz. Sanatsal yaratılığınız da yüksek olacağından bazı hobilerinizi sergilemek, yayınlamak mümkün. Yaratıclılğınızı tanıtım işlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars 7. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor. İkili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve evliliğinizde yüksek tempolu bir döneme hazır olun. İyi giden ilişkilerde yoğunluk görülebileceği gibi, fazla sorun yaratmayacağı halde ortaya koymaya cesaret edemediğimiz konuları, ilişkileri daha net hale getirebilir. İlişkilerde kavgalara, düşmanlıkların açığa çıkmasına da neden olabilir. İlişkinizde uyum varsa, zirve duygular yaşamanıza, eğer sorun varsa, tartışmalara, fikir ayrılıklarına, çeşitli anlaşmazlıklara neden olacaktır. Mantıksal ve hukuksal çekişmeler yaşanabilir. Bireysel enerjinizi ortaklaşa çalışmalara dengeli bir biçimde taşımanız önemle tavsiye edilir. Hafta ortası bencillik ve aşırı karamsar yaklaşımlar içinde olmanız, ilişkilerinizde sorun yaratabilir. Önyargılılar gerginliklere sebep olabilir. Taşınma, danışmanlık işleri, avukatlık konularda engeller, gecikmeler, iptaller oluşabilir. Acele karar vermekten uzak durun. Hafta sonu özellikle içsel dünyanı ile barış içinde olacaksınız. Ev, aile ve gayrimenkul alanlarında destekler bulabilir, barışçıl bir enerji içinde olabilirsiniz. Aile ile ilgili problemler çözüme ulaşabilir. Aile ile yardımlaşma, ebeveyn ile ilgilenmek ve evinizde yaratıcılık gerektiren konular hafta sonu keyfinizi yerine getirebilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars 6. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek. Bu süreçte kişisel egonuz iş alanına ve çalışmaya yönelecektir. En yoğun çalışma dönemini yaşayabili ve bundan gurur duyabilirsiniz. Başkaları için bir şeyler yapmak, hizmet etmek ağırlık kazanabilir. Emir altında çalışmak ise bu süreçte size ağır gelebilir; işverenle, çalışma arkadaşları ve müşterilerle tartışmalar oluşabilir. Sağlık yönünden riskli bir dönem; ateşli, bulaşıcı hastalıklar, omuz bölgesi rahatsızlıkları görülebilir.. Yorgunlukdan dolayı stres yükselebilir; dolayısıyla fiziksel aktiviteler enerjnizi dengeleyebilir. Hırsızlık olayları, bazı eşyalarınızın çalınması gibi durumlara karşı dikkatli olun. Hafta ortası sağlık ve çalışma hayatı ile ilgili problemler kontrolünüz dışı gelişebilir. Önyargılı davranışlardan, acele kararlardan uzak durun. Bazı projelerde gecikmeler, iptaller oluşabilir. Günlük hayatta insanlarla ilişkinizde dengede kalmaya, agresyonu yükseltmemeye özen gösterin. Bu sağlık olarak sizi negatif etkileyebilir. Hafta sonu ikili ilişkinizde, ortaklığınızda ya da evliliğinizde fikirsel olarak destekleşme önem kazanabilir. Eşinizle ya da ortağınızla keyifli kısa geziler, sanatsal aktiviteler, eğitimler organize edilebilir. İkili ilişkinizde romantizm tavan yapabilir; duygular rahatlıkla sözlere taşınabilir.  

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars, 5. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek. Bu dönemde yeteneklerinizle ilgili kendinizi cesaretle ortaya koyabilir, kendiniz güvenebilir, riskli girişimlere dürtü hissedebilirsiniz. Eğlence, spor her zamankinden daha fazla sizi ilgilendirebilir. Aşk ilişkilerinizde duygu yoğunluğu yaşayabilir, beraber eğlenmekten keyif alabilirsiniz. Sevgilinizle ve çocuklarınızla ilişkinizde fikir ve davranışlarla ilgili tartışmalar, onları anlamada güçlük oluşabilir. Sınırlama getirecek her davranış agresyona neden olacaktır. Hafta arası özellikle hamile olanların kendilerine özen göstermeleri tavsiyemdir. Sevgilinizle ve çocuğunuzla önyargılı davranışlar özellikle hafta içi ikilemlere neden olabileceği gibi gerginlik oluşabilir. Yüksek olacak bu enerjiyi iyi dengelemeli ve özel ilişkinizde sabır göstermeniz gereken durumlara daha yapıcı yaklaşmalısınız. Enerjinizi olumlu kullanmak, fiziksel aktiviteler yarar sağlayabilir. Hafta sonu çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkinizde yardımlaşma özgüveninizi olumlu etkileyeceği gibi yeni maddi idealler belirlemenize de neden olabilir. Sanatsal tüm çalışmalar rahatlıkla gelire çevrilebilir. Özellikle kadın figürlerinden yardım görebilirsiniz. İş yaşamında maddi destek bulabilirsiniz. Ancak aşırı hayalperestlik, gerçeklikten uzak düşünceler kayıplara neden olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Salı günü, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere Mars, 4. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek. Yüksek enerji barındıran gezegen çeşitli durumlarda uygunsuz davranışlara, tartışmalara ve mücadelelere neden olabilir. İstemediğiniz halde kırıcı olmak kolaylaşır Evinizde, aileniz ile ilişkinizde temponuz artabilir, ev, aile ve gayrimenkul için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Aile içinde rakip ilişkilerde olumsuzluklar yaşanabilir. Ebeveynlerle ilgili olarak ve ev içinde kaza, hastalık söz konusu olabilir; ev giderleri artabilir. Hafta arası özellikle bu ayrıntılarda daha da artış görülebilir. Ev içinde otorite figürleri ile ya da gayrimenkulünüz ile ilgili otorite onayında aksilikler, ipraller, gecikmeler, anlaşmazlıklar oluşabilir. Önyargılı davranışlar tartışmalara, gerginliklere neden olabilir. Ev ve kariyer arasında üzerindizde yoğun baskı hissedebilirsiniz. Ev ile ilgili yoğunluk, kariyerinizde zorluk çıkarabilir. İçten yükselen huzursuzluk ve acelecilik dürtüsünü dengelemeyi becermeli ve gereksiz tartışmalardan uzak durmalısınız. Hafta sonu yüksek bir romantizm enerjisi üzerinizde etkili olacaktır. Sevgiye olan açlığınız yükselebilir. Bu duygunun yükselmesi yanlış aşk kararlarına da neden olabilir, dikkat. Çocuklarınızla, sevgilinizle ilişkilerinizde barışçıl bir enerji hakim olacaktır. Sanatsal yaratıcılığınız tavan yapacağından, bu hafta sonu yeteneklerinizi aktif kullanabilirsiniz. Tembellik yapmak, eğlenmek, yemek, içmek, müzik, dans hafta sonu için idel öneriler...







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder