1 Ocak 2016 Cuma

1 Ocak 2016 - Astrolozi


Yepyeni bir yılın ilk günü.. En baştan şekilldendirebileceğimiz 365 gün var önümüzde.. heyecan verici.. Yeni fırsatlar, olanaklar, değiştirebileceğimiz şeyler..

Ay, güne Başak burcunda giriyor; detaycı, analizci, sistemli, çalışkan etkiler. Eleştirel yanlarını, Başak'ın her konuyu iş olarak görme özelliklerini, gelin bugün bir kenara bırakalım. Karşılıksız birileri için bir şeyler yapma, hedefler konusunda pratik projeler üretme ve tabii sistemli hareket etme özelliklerini kullanalım ki tüm sene böyle olsun..

07:33'te Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı ile erken uyananlar için yoğun bir iletişim trafiği söz konusu olabilir. Hele ki bu üçgenin 29 derecelerde olacağını düşünürsek, 2015 ile ilgili hızlı bir bakış yapmak çok uygun olabilir. Bir gece önceki konularla ilgili sohbetler yapmak, bilgiye olan merak bizi az biraz dedikoduya da sürükleyebilir. Duygularımız ve mantığımız dengede olabileceğinden zaten zarar verici sınırları da zorlamayacağımızdan eminim. Ay, bu açının ardından kısa bir süreliğine boşluğa giriyor.

08:40'ta Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak; ilişkilerde denge, uyum, objektivite, karşımızdakilerin fikirlerine kulak verme, olayları her yönü ile ele alabilme açısından çok uygun bir transit. Sosyalleşme gün içinde devam edecektir. Sohbetler, fikir alış verişleri, beraber yapılacak çalışmalar, uğraşlar adına rahatlıkla harekete geçilebilir.

14:05'te ise Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde ise gözümüz güzellikleri arar olabilir. Tüm ilişki türleri, estetik, keyi konuları, alış verişler, yeme içme aktiviteleri adına çok ama çok olumlu. Yayılan sevgi dalgası sadece ilişkiler değil, hayvanlar, mekanlar, doğa, dünya.. hemen hemen her ieyi sarabilir. Çok daha sevgi dolu, affedici, barış yanlısı ve sarmalaran romantik duygular içinde olacağız gün boyu.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder