2 Ocak 2016 Cumartesi

2 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay gün boyu Terazi burcundaki seyahatine devam edecek; sosyal, diplomatik, uyumlu, adil olabilmemiz hiç de zor değil. Olayların her iki yüzünü değerlendirmeden karar vermekten kaçınabiliriz. Sakin ve serinkanlı olarak olaylara objektif yaklaşabilmek de gayet mümkün. Bu özelliklere dikkat etmekte yarar var, zira gün içindeki transitler bu özelliklerimizi zorlayabilecek nitelikte. Zor durumlar karşısında huzursuzluk ve kararsızlık hissetmemiz de maalesef mümkün.

04:19'da Merkür, 7 Ocak Perşembe gününe kadar kalmak üzere Kova burcuna geçiyor; malum önümüzdeki Salı günü başlayacak retro hareketi Kova burcunda kalmaya pek izin vermeyecek ve geri Oğlak burcuna ilerleyecek. Amaçlarımızı, ideallerimizi incelemek adına uygun bir görünüm. Grup çalışmaları, sözel ve mantıksal alışverişler, bazı organizasyonlar, aktiviteler, sosyal konuların ele alınabileceği toplantılar, görüşmeler bu süreç için olumlu. Ortak sorunlar üzerinde fikir üretebilir, beraber düşünmeyi öğrenebiliriz. Yaratıcı fikirler üretebilmek, ani aklımıza gelebilecek yenilikler bizleri canlandırıcı etkiler barındıracak. Düşünce tarzımız, şimdiye kadar olandan çok farklı fikirler üretebilir; yaratıcı zekamız son derecek aktif çalışacaktır. Sezgilerimizi düşüncelerimizle senkronize edebilir, bunun yanında ise duygularımızı bir kenara bırakarak hareket edebiliriz. Aile ilişkilerinden çok sosyal ilişkilerimizin öne çıkabileceği kısa bir süreç denilebilir. Olumlu olarak bilimsel ve objektif düşünebilme yeteneği, ilkelere bağlı, kolay kavrayan, buluş yapan, değişik düşünceleri bir araya getirebilen, kararlı, gerektiğinde bağımsız, insancıl düşünebilen, her konuda entellektüellikle konuşabilen biri olabilmenin yanı sıra, olumsuz olarak; fazla soğuk ve katı, ukala davranışlar içine girebilememiz mümkün.

07:30'da Ay ve Güneş arasında kare bir açı netlik kazanacak; ilişkiler açısından biraz zorlayıcı bir etki. Yükselen duygusal tansiyonumuz davranışlarımıza yansıyacağından erken sabah saatlerinde ilişkilerdeki davranışlarımız gerginleşebilir, kendimizi haklı görmek ve bunda inat etmek kolay olabilir. Bazı ufak problemler dikkat edilmezse ilerideki saatlerde krize dönüşebilir. 

07:35'te ise Ay ve Satürn arasındaki olumlu görünüm durumları mantık çerçevesinde değerlendirip duyguları işe karıştırmadan karar verebilmemize destek verecektir. Sorumluluk ve görevlerimizin farkında olabilir daha iradeli ve kararlı hareket edebiliriz. Metanet ve sabır isteyen konular rahatlıkla ele alınabilir.

15:22'de Ay ve Pluto arasındaki kare açı bizi duygusal olarak epey zorlayabilir. Malum Terazi'de ilerleyen Ay, Uranüs ve Pluto arasındaki kareyi harekete geçirmekte. Nitekim 18:23'te de Ay, Uranüs ile de karşıt açı içinde olacak.Dikkat edilmezse önemli ayrılıklara, rota değişimlerine neden olabilir. Ancak önceden ihtimalleri üzerinde hazırlık yaptığınız bazı konularda ise başlangıç enerjisi için gerekli motivasyonu da verecektir. Hızlı gelişebilecek şartlar, şaşırtıcı sonuçlar doğurabilir. Derin duygusallığın yanı sıra, olayların gerçek yüzleri ile yüzleşmek bazı kriz içerebilecek durumlarla karşılaşmamıza da neden olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder