21 Ocak 2016 Perşembe

21 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne İkizler burcu ile giriyor; yöneticisi Merkür gezegenin hem geri harekette olması hem de Uranüs ve Pluto arasındaki kare açıyı aktive eden görünümleri bizleri iletişimde, trafikte, ulaşımda, zihinsel faaliyette zorlayacak görünmekte. Bilgi alış verişlerinin öne çıkabileceği bir gün; kendimizi ifade ederken sert etkili cümleler kurmadan evvel iyi düşünmeye özen gösterelim. İstemeden ağzımızdan çıkabilecek kelimeler karşımızdakileri kırabilir. 

03:06'da Ay ve Jüpiter arasında oluşacak kare açı bu saatlerde ayakta olanlar için yüksek kibir ve egoya neden olabilir. Varolan sorunları kendimizi dev aynasında görebileceğimizden yok varsayabilir, küçümseyebiliriz. Kendimizi gözümüzde fazla büyütebilir ve aşırı özgüven duyabiliriz. İletişimle ilgili sorunları da büyütebilecek olan bu görünüm, zorluklara neden olabilir; dikkatli olmakta fayda var. 

03:33'de Ay ve Düğümler arasında gerçekleşecek kare açı nedeniyle üzerimizde karamsarlık etkili olabilir. Hayat yolumuzda zorlandığımız, ilerleyemediğimizi düşünebilir, ümitsizlik duyabiliriz. İleişkiler açısından da olumsuz dakikalara işaret eden bu etkileşim nedeniyle dinlenmekte ve negatif düşünceleri kafamızdan uzaklaştırmakta fayda var. Olumsuz tecrübeleri sadece motivasyon kaynağı olarak görmek bu saatlerde en iyisi.

10:00'da Ay ve Venüs karşıt pozisyonda olacaklar; ilişkiler konusunda çıkarcılık hissedebilir, karşımızdakilerin fikirlerini, ihtiyaçlarını umursamayabiliriz. Hissedilecek duygusallık yeme içme ya da alış veriş dürtümüzü anlamsızca arttırabilir. İlişkiler açısından olumsuzluklara neden olabileceğinden denge ve uyumdan uzaklaşmamakta fayda var. Kendimizi değerli hissetmek adına anlamsız harcamalar oluşabilir; dikkat. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 15:27'de Yengeç burcuna geçene kadar açısız kalacak. Dolayısı ile günün büyük bölümünde boşluktaki seyahatin etkileri hissedilir olabilir. Eldeki işleri bitirmeye, mümkünse yeni başlangıçlar yapmamaya özen göstermekte fayda var, hata payımız Merkür'ün de retro hareketinden dolayı gözümüzden kaçabilir.

15:27'de Ay'ın Yengeç burcuna geçişi ile anaç yanımız daha aktif çalışacaktır. Anılar, hatıralar duygusallık yaratabilir, ev, aile konuları gündeme gelebilir. Duygu dünyamızda iniş ve çıkışlar sonucunda hüzün oluşabilir. Çevremizdekileri en az kendimiz kadar korumak, kollamak isteyebiliriz. Yengeç burcunun öncü bir burç olması nedeniyle Uranüs ve Pluto arasındaki kareyi de harekete geçirebileceği, geri giden Merkür'e sert açılar yapacağını da göz önünde bulundurursak özellikle bağımlılıklarımız başımıza dert açabilir diyebiliriz; bunlar duygusal ya da maddesel de olabilir tabii. Aile içinde tartışmalar, iletişimsel çıkışlar sonradan pişmanlıklara neden olabilir. Evimizde bazı arızalar oluşabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder