7 Ocak 2016 Perşembe

7 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay tüm gün Yay burcunda ilerleyecek; değişik tecrübelere, farklı bakış açılarına daha müsait olacağımız bir gün. Cömert, yardımlaşmaya açık ve adil olmak da bunların yanında olası. İleriye dönük iyimser hedefler belirleyebilir, olaylara geniş çerçeveden bakabiliriz. Farklı kültürler, yasal konular, eğitim ile ilgili işler gündeme gelebilir, hayat felsefemizi etrafımızdakilerle paylaşmak isteyebiliriz.

02:54'te Venüs ile ardından da 07:26'da Satürn ile kavuşum yaşayacak olan Ay, Venüs ve Satürn arasında olan birleşme açısını da aktive edecektir. Duygularımızla ilgili konularda ciddiyet ve önem hali getiren bir transit. Oldukça şüpheli yaklaşımlar sergiletebilir bize.Bazı pişmanlıklar, bu saatte ayakta olanlar için mutsuzluk nedeni olabilir. Eskiden sahip olduğumuz ancak şimdi elimizde olmayan, olması da imkansız olan şeylere özlemimiz artabilir. Bu tarz korkuları, endişeleri beslemek yerine dinlenmek en doğrusu olacaktır.

Dün Pluto ile kavuşum yaşayan Güneş bugün de 14:22'de Uranüs ile kare bir açı içinde olacak; zorlayıcı bir görünüm olduğunu söylemiştim. Kendimizle veya çevremizdekilerle öfkeli ortamlar içinde olabiliriz. Tartışmalar, ayrılıklar, anlaşmazlıklar yaşanabilir; umulmadık bir güne hazır olun. Bu enerji bilinçli olarak kullanılmazsa kazalara da yol açabilecek hareketlere sebep olabilir. Bu günler için yaptığınız planlar, birileri ile randevunuz, birlikte yapmak için verdiğiniz sözünüz varsa, son dakikada huzurunuzu kaçıracak değişiklikler oluşabilir. Aslında kendimizde bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorsak, yeni kişisel tecrübeler yaşamaya, başkalarını değiştirmeye çabalamaya başlama açısından yaratıcılığımızı kullanmak için uygun bir süreç.

16:28'de ise Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek üçgen açı ise yoğun zihinsel aktivitelere müsait bir transit. Grup çalışmaları, organizasyonlar açısından olumlu kullanılabilir. Etrafımızdaki ortamı, kişileri canlandırma adına uygun kullanabiliriz.

18:27'de ise Ay ve Chiron arasında oluşacak kare açı nedeniyle bazı olumsuzluklar kafamızı yorabilir. Sağlık açısından kendimizi zayıf hissedebiliriz. Bu etkiyi karamsarlık yönünden ziyade hatalarımızı, eksikliklerimizi tolare etmek, geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak ileriye dönük yeni hedefler belirleme, yeni bakış açıları oluşturmak amacıyla kullanabilir, iyileşme sağlayabiliriz.


Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder