17 Ocak 2016 Pazar

17 Ocak 2016 - Astrolozi


Haftaın son gününe Ay'ın Koç burcunda ilerlemesi ile giriyoruz. Aklına geleni yapan Koç burcu, kendine tamamıyla güvenir ve kararlıdır. Dönüp ardına bakmadan hep ileriye doğru hareket etmeyi seçer. Cesaret ve yüksek fiziki enerji ile düşüncesizce de hareket edebilir.

01:26'da Ay ve Güneş arasında oluşacak kare açı, ilişkilerde tansiyonu biraz çıkarabilir. Duygusal anaforlara, çekişmelere müsait bir görünüm. Bu saatte ayakta olanlar için, içsel dengelerini korumaları önemli diyebiliriz. Daha kavgacı daha alıngan davranışlar zorluklara neden olabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 07:48'te Boğa burcuna geçene kadar da açısız kalıyor. 

07:48'ten sonra bir iki gündür üzerimizde olan enerjik etkiler Boğa burcu etkisiyle daha sağlamcılığa, uyuma ve sabıra müsait bir dönüşüm yaşayacak. Hayattan keyif almak, tembellik yapmak adına Pazar gününe yakışır bir transit. Yeme içme, ilişkiler, hayatın güzelliklerini farkedebilme, ileriye dönük hedeflerde sakin ve sağlamcı projeler üretme adına harika etkiler.

20:53'te yaşanacak Ay ve Mars karşıtlığı ise sabrımızı zorlayabilecek etkilere müsait. Uyumsuzluk enerjileri verebilecek zıt duygular arasında iki uca çekiş verebilecek ve kısa sürede önemli problemler yaratabilecek bir transit. Kavga için adeta bahane arar hale gelebiliriz. Fiziki efor sarfedebileceğimiz işlere yönelmek bu yükselen enerjiyi dengeleyebilir ve olumlu hale getirebilir. Mücadele ve kararlılık göstermek elimizdeki işlerde önemli duruma gelebilir. Problemli konuları bu saatlerde düzeltmemeye çalışmak en doğrusu olabilir; kaş yapayım derken göz çıkarabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder