20 Ocak 2016 Çarşamba

20 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay gün boyu İkizler burcunda bugün; hızlı zihinsel aktiviteler, bilgiye duyulan merak, iletişim, trafik, gidiş gelişler yoğun olabilir. 01:09'da Ay ve Neptün arasında oluşacak kare açı bazı endişelerin, korkuların, güvensizliklerin oluşabileceği, bilinçaltı çekingenliklerimizin ortaya çıkabileceği dakikalara işaret edilebilir. Gerçekler ve düşüncelerimiz, hayallerimiz birbirine uymayabilir ve yanılma payımız yüksek olabilir. Bu saatlerde önemli konularda kararlar vermemek, her duyduğumuza güvenmemek önemli; verilen sözler tutulmayabilir. 

09:54'te ise oluşacak Ay ve Satürn karşıtlığı, sabah saatlerinde kendimizi yalnış, mutsuz ve şanssız hissetmemize neden olabilecek etkilere sebep olabilir.  İlişkilerimizde de samimi ortamlar oluşturmakta zorlanabiliriz. Mümkün olduğunca diğerlerinin bize karşı tutumlarına takılmamaya ve iş bitirici kararlar almamaya özen göstermek en doğrusu olabilir. Üzerimizdeki karamsarlık, sonradan pişman olaileceğimiz kararlar vermemize neden olabilir; motivasyonumuz düşük çalışabilir.

16: 23'te Ay ve Uranüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim, zihinsel olarak daha yaratıcı, daha bağımsız düşünceler üretebilmemize yardımcı olabilir. Grup çalışmalarında diğerlerinden destekler alabilir, bulunduğumuz ortamı canlandırıcı dokunuşlar yaratabiliriz. Zihinsel olarak aktif olabileceğimiz ve yeniliklerin dikkatimizi çekebileceği bir akşam üzeri diyebiliriz.

17:27'de Güneş, 19 şubat'a kadar kalmak üzer Kova burcuna geçiş yapacak; bu süreçte dikkatimiz daha çok üyesi olduğumuz arkadaş gruplarına, grup ilişkilerine yoğunlaşabilir. Bilim, teknoloji, astroloji, uzay gibi konular daha fazla ilgimizi çekebilir. Amaçlarımıza, belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için kendimizi ortaya koyabiliriz. Ancak birlikten kuvvet doğduğunu bu süreçte anlayabilir, grup çalışmalarından daha fazla verim alabiliriz. Bizlerle aynı ideolojileri paylaşan kişilerle beraber olmak isteyebilir, yalnız çalışmaktansa beraber çalışmayı yeğleyebiliriz. Olumlu olarak; idealist, arkadaş canlısı, ilkeli, kararlı, orijinal fikirleri olan, işbirliği içinde sinerji yaratan, teknik konularda becerikli ve paylaşımcı olmanın yanı sıra, olumsuz olarak; kendini gösteremeyen, ütopik ve gereçklerden uzak, kendi kişisel konularını ihmal edebilen ve sıcak olmayan sert biri haline dönüşebiliriz.

18:48'de Ay ve Chiron arasında oluşacak kare açı bazı yetersizliklerimizin, hatalarımızın daha fazla gözümüze batmasına neden olabilir. Bardağın boş tarafını görmek daha kolay olacaktır. Bu duygusal zorlanmaları, yeni bakış açıları ya da yeni hedefler oluşturmak adına, geçmiş tecrübelerden, belki hatalardan dersler çıkarmak adına olumlu kullanabiliriz. Unutmamak gerek ki enerjimizi düşürmek çok kolay; önemli olan onu yükseltmek ve motivasyonumuzu canlı tutmak.

20:25'te geri giden Merkür ve Uranüs arasında sert bir kar oluşacak; Uranüs ve Pluto arasındaki kare açıyı da tetikleyecek bir görünüm, zira Merkür yarın da Pluto ile kavuşum yaşayacak. Merkür retrosunun en can alıcı günlerinden biri diyebiliriz. Beklenmedik ani problemlere arabarla, trafikte arızalara, kazalara, iletişim cihazlarında bozulmalara neden olabilecek bir görünüm. İletişim konusunda ciddi aksaklıklara, seyahatlerde önemli rötarlara, problemlere zemin hazırlayabilir. Günlük çalışma düzenimizi alt üst edebilir. Düşüncesizlik, kendi aklımıza sadece güvenme, gurur, kibir yüzünden tartışmalar oluşabilir. Haberleşme, iletişim içeren her türlü işimizi sekteye uğratabilir; banka işlemleri, mailler, internet bağlantıları, seferler, ulaşım, eğitim, hukuk gibi bir çok konuyu içermekte. Bunun yanında olumlu olarak tarif etmek gerekirse, elktronik ve teknik aletleri kullanma açısından biliş dışı bir yetenek, tarif edilemez bir yaratıclık oluşabilir. Bir anda düşündüklerimizi kaleme dökmek isteyebiliriz. Ancak ani parlama, ani hareket, kırıcı konuşmalar ve kim ne der düşünmeden, fütursuzca iletişim tuzağına düşmemek gerek. Dikkat edilmesi gereken bu transit gün boyu ve yarın etkilerini hissettirecektir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder