9 Ocak 2016 Cumartesi

9 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay, dünden beri Oğlak burcunda; iyiden iyiye Yeniay enerjisi içindeyiz artık.. Oğlak burcu etkisiyle sabır ve azimle inşa edebileceğimiz, yapılandırabileceğimiz konuları ele almakta zorluk çekmeyeceğiz. Sorumluluk ve görevlerimizin bilincinde olarak, ciddiyetle projelerimizi şekle sokabilmemiz mümkün görünmekte. Oğlak burcu etrafındakilerden de bu ciddiyeti ve çalışkanlığı bekler; o yüzden ilişkilerde soğukluklar olabilir. Ancak ağır ve sağlam ilerleyen konular ileride de süreklilik kazanacaktır.

06:10'da Venüs ve Satürn kavuşumu netlik kazanacak; tüm gün etkili bir transit. Duygularla ilgili konularda ciddiyet ve önem verme halini getiren bu görünüm, görevlerimizi dikkat, itina içinde, vicdanımızın sesini de dikkate alarak ele almamıza yardım edecektir. Şüpheli yaklaşımlara neden olabilir; özellikle özgüvenimiz ile problemimiz varsa, korkular yükselebilir. Önceden sahip olduğumuz ancak şimdi elimizde olmayan ve olması da zor görünen her şeye özlem duyabiliriz. İlişkilerde romantizm eksikliğine ve karamsarlığa neden olabilir. Ancak bunun yanında ayakları yere sağlam basacak, azla yetinmeyi bileceğimiz konularda bize fayda getirebilir.

07:07'de Ay ve Neptün arasında oluşacak olumlu etkileşim ile sabaha sevgi ve merhamet hisleri içinde gözlerimizi açabiliriz. Etrafımızdakilere karşı olan acıma, yardımlaşma duyguları bizi sabah saatlerinde ele geçirecek gibi. Dua, niyet, meditasyon gibi manevi çalışmalar için oldukça olumlu. Hayallerimiz ve gerçekler arasında denge kurabilir, hatta niyetler yapabiliriz. 

Oğlak burcunda ilerleyen Ay, öncü gruplarda seyahat eden Pluto ve Uranüs'e önce 20:40'ta Pluto kavuşumu, ardından da 22:58'de Uranüs ile kare yaparak dokunacak. Kısacası sert hatlı etkiler; daha önce çok kereler bahsettik. Derin duygusallıklar, ani özgürleşme, her şeyden kurtulma dürtüsü bizleri yorabilir. İlişkilerde isyanlara, şimdiye kadar sustuğumuz şeylere ses çıkarma gibi etkiler verebilir. Önceden detayları üzerinde hazırlandığımız kararlar açısından ise başlama motivasyonu sağlayabilir. Ancak tepkisel ani davranışlar sonradan pişmanlık yaratabilir. Sakin ve dengede geçirmek bu akşam saatlerini, en doğrusu olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder