3 Ocak 2016 Pazar

3 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay günün üyük bölümünde Terazi burcunda boşlukta ilerleyecek; tam karlı bir Pazar gününe bu görünüm çok yakışır. Bitirilmemiş işler, toplanacak kıyı köşe, üzerinde çalışmak gereken projeler.. hepsi rahatlıkla bizi meşgul edebilir. Daha objektif daha adil ve uyumlu olmaya dikkat edebiliriz. Ancak Ay'ın derecesi 29 derece Terazi'de Akrep burcuna geçmeyi bekleyen Mars ile çok ama çok yakın.. İlişkilerde zorluklara karşı dikkatli olmakta yarar var; özellikle akşam üzeri saatlerinden itibaren. Akşam saatlerinde bu etki çok daha aktif; aşağıda açıklamaya çalıştım.

16:33'te Mars 6 Mart'a kadar kalmak üzere Akrep burcuna yani evine yerleşecek; güçlü bir transit. Bazen fırtınatlı bazen esrarengiz bazen de sürprizlerle karşımıza çıkabilir Mars. Tesadüfen tanıştığımız biri örneğin, üzemizde güçlü bir etki bırakabilir. Her ne olursa olsun bu süreçte egomuz güçlü bir mücadele verecektir; içsel anlamda ise küçük ya da büyük değişikliklerle kendini belli edebilir. Dışta agresif etkilere neden olabileceği gibi derinlerimizde de varsa psikolojik problemlerin uyanmasına neden olabilir. Ortaklı gelirlerde, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi gelirimiz dışındaki beklentilerimizde sorunlar oluşabilir, mücadele etmemiz gerekebilir. Cinsel enerjimizin de yoğun olmasına neden olabilecek bu transit, tutku ve yoğun ihtiras hissetmemize neden olabilir. İşlerimize, araştırma gerektiren konulara daha rahat konsantre olabiliriz. Problemlere karşı sanki güç lü bir asker edası ile yaklaşmamız kolaylaşabilir.  Olumlu olarak, yüksek konsantrasyon, dayanıklılık, sıkı çalışmaya yatkın, kararlı,  korkusuz, acele etmeden, ustaca plan yapabilen, güçlü duygularla harekete geçebilen, tutkulu, başladığı işi bitiren, büyük projeleri üstlenebilen, fiziksel ve cinsel açıdan güçlü olabilmenin yanı sıra; olumsuz olarak, başkalarının zayıflıklarına tolerans göstermeyen, intikamcı ve aşırı uçlara gitmeye meraklı, kinci, manipülatif hareketlerle başkalarını yıkmaya çalışan biri haline dönüşebiliriz.

Ay, 21:33'te boşluktan çıkarak Akrep burcuna yerleşecek; bu üzerimizde derin bir duygusallığın etkili olmasına neden olabilir. Etrafımızdakilerden beklentilerimizde artış görülebilir ve olayları içselleştirmeye daha derin algılamaya müsait olabiliriz. Bazı konuları, duyguları kendimize saklamak, üzerinde konuşmamak bize daha kolay gelebilir. 

21:50'de kavuşacak olan Ay ve Mars, aslında yukarıda bahsettiğim gibi günün büyük bölümünde bu etkiyi hissettirecek bizlere. Bu etki altında her an kızmaya hazır oldukça ters hisler içinde olabiliriz. Öfkelenmek sakin kalabilmekten daha kolay gelecektir. Plansız, acele, iyice düşünmeden bir şeylere girişmek riskli olabilir. Diğer zamanlarda zor ve güç gelen bazı şeyleri bu etki altında daha cesaret ve ataklıkla ele alma fırsatı bulabiliriz. Fiziki güç gerektiren ve zor olanı başarmak istediğimiz konularda rahatlıkla kararlı ve özgüvenli bir şekilde harekete geçilebilir.

23:11'de Ay ve Merkür arasında oluşacak kare açı ilişkilerde geceye doğru kritik saatlere neden olabilir. Hislerimiz, duygularımız mantığımızın esiri olacağından konuşmalar da sertleşebilir. Manalı, manipülatif, kırıcı konuşmalar oluşabilir. Problemimiz olan kişilerle bu saatlerde konuşmamak en doğrusu olabilir. Duygusal ve fiziksel rahatlama çalışmalarının yanı sıra, olayları akışına bırakmak, sözlerin ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak en doğrusu olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder