11 Ocak 2016 Pazartesi

11 Ocak 2016 - Astrolozi


Dün gerçekleşen Yeniay'da sonra akşam 22:22'de Ay, Oğlak burcundan çıkarak Kova'ya geçiş yaptı. Kova burcu etkisi ile yaratıcı zihin faaliyetlerine, grup çalışmalarına daha açık bir sürece giriyoruz. Şimsiye kadar bağlı kaldığımız düşünce yapısının dışında daha yaratıcı daha farklı fikirler beynimizde dolaşabilir. Rutin dışı şeyler yapmak isteyebiliriz. Bizlerle aynı fikirleri paylaşan kişilerle bir arada olmak isteyebiliriz. 

05:31'de oluşacak Ay ve Mars arasındaki kare sabah erken saatlerde nedensiz agresyona zemin hazırlayıcı çalışacaktır. Ufacık detaylar bile bizleri sinirlendirmeye neden olabilir. Bu etkiyi kolaya kaçarak sinir harbi olarak değil; fiziksel enerji harcayabileceğimiz konulara yöneltmek en doğrusu olabilir. Alınganlık, duygusallık bizi zorlayabilir. Kendimize dert ettiğimiz şeyler ise üzülmeye değmeyen konular olabilir. Bu transitte dikkat etmezsek bu yüksek enerji kazalara da neden olabilir; dengemizi korumak en doğrusu.

19:35'te Ay ve Satürn arasında ılımlı bir etkileşim netlik kazanacak; bu akşamı kendimizle başbaşa geçirme isteği verebilir. Derin düşünceler, ağır ve sakin bir hal takınmamıza yardım edecektir. Aklımıza gelen fikirler ise daha çok ciddi konular üzerine olabilir. Görev ve sorumlulukların bilincinde olmak, duygusal ihtiyaçlara bir set çekmek açısından ihtiyaçlarımızı rahatlıkla dengeleyebileceğiz. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olabilmemiz mümkün görünmekte.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder