29 Ocak 2016 Cuma

29 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay tümüyle Terazi burcunda seyredecek bugün; denge, uyum, objektivite, adil olabilme, düğerlerinin fikirlerine kulak verme gibi bir çok güzel özellikleri bulunan bir burç. Nezaket bir çok konuda özem kazanabilir. Sosyalleşme diğer transitlere göre daha fazla öne çıkabilir. Bu uyumlu burç haksızlıklar karşısında ise tam bir savaşçıya dönüşebilir. İyi bir dinleyici hem de sırdaş olabiliriz bugün. Ancak olayları her yönü ile düşündüğümüzden karar verme aşamasındaki işlerimizde zorluklar yaşayabiliriz.

06:11'de Ay ve Venüs kare açı içinde olacaklar. Terazi burcunun da yöneticisi olan Venüs bu durumda gölge yanları ile bizleri zorlayabilir yani yukarıda saydığımız özelliklerde zorlanmalar yaşayabiliriz. İlişkilerde denge kurmak zorlaşabilir, fikir birliği sağlamakta problem yaşayabiliriz. İlişkilerimizde çıkarcılık yapmak, kendi isteğimiz doğrultusunda kişileri zorlamak, inatçılık yapmak mümkün. Diğerlerini dinlemekte, fikirlerine saygı göstermekte sabah erken saatlerde zorlanabiliriz. Bu etki ile artacak yeme içme dürtüsü de bizlere sonradan rahatsızlık verebilir.

08:40'ta Jüpiter ve Kuzey Düğüm kavuşuyor; son bir kaç gündür etkili olan bu transit, önümüzdeki hafta da dün bahsettiğim gibi, bir ileri bir giden Düğümler sayesinde bir kaç kez kesinleşecek. İyimserlik, adil  olma, beraber çalışma, hak edilenin elde edilebilmesi, çabamızın çalışkanlığımızın başarı getirmesi gibi sözcüklerle anlatılabilir. Dua, meditasyon, ilahi güçlere inanç, dini ve felsefi konular, eğitim, medya, yurt dışı, hukuk, yayıncılık gibi alanlarda beraber ve sistemli çalışmanın faydalarını sonraki zamanlarda rahatlıkla elde edebiliriz. Entellektüel bilgi dağarcığımız bize hiç olmadığı kadar bu günerde yardım edebilir. İleriye dönük iyimser hedefler, genişleyici planlar yapmak adına çok uygun günler. Niyetlerinizi, dualarınızı bugünler de kimseden esirgemeyin ve her canlıya merhametle yaklaşın.

10:54'te Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı yeteneklerimizi rahatlıkla göz önüne çıkarabileceğimize işaret etmekte. Kimliğimizi, özelliklerimizi, mantığımız ve duygularımız arasında denge kurarak sergileyebilir, ilişkilerde yapıcı olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Tüm ilişki tipleri, liderlik gerektiren görevler adına oldukça olumlu bir transit.

21:12'de ise Ay ve Satürn arasında netleşecek ılımlı etklişim, yalnız kalmak isteyebileceğimiz daha sakin akışlı bir akşam geçirebileceğimizi fısıldamakta. Önümüze gelen konuları ciddiyetle, sorumluluk ve görevlerin farkında olarak ele alabiliriz. Saygı duyduğumuz kişilere fikir danışmak, onlardan destek almak, konuları iradeli ve sistemli olarak ele almak açısından çok uygun.


Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder