23 Ocak 2016 Cumartesi

23 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay, Yengeç burcundaki sehayatini tüm gün sürdürecek; duygusallık, anaç ve korumacı davranışlar, ev, aile ile ilgili konuların gündem yaratması söz konusu. Diğerleri ile empati kurmak ve su gibi dalgalı ruh hali üzerimizde etkili olacaktır.

00:06'da Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı nedeniyle hatalarımızın, belki yanlış gördüğümüz yanlarımızın farkına varabilir hatta iyileştirebilmeleri için önlemler bile alabiliriz. Çevremizdekilere fikirlerimizle rehber olabilir, onlara vereceğimiz olumlu enerjilerle bizler de şifa bulabiliriz. Sağlık açısından olumlu etkiler barındıran bir görünüm.

12:48'te Jüpiter ve Kuzey Düğüm kavuşumu netleşecek; ahh o Jüpiter geri harekette olmayaydı çok iyi olurdu ama artık bu haliyle idare edeceğiz. Birlikte yapılacak her türlü çalışma, güç birliği güzel fırsatlara neden olabilir. Bilgi alış verişleri, yardımlaşma, eğitim, hukuk, medya ve uluslararası konularda ileriye dönük hedefler belirleyebilir hatta geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabiliriz. Jüpiterin ilahi korumacı özellikleri aktif olabilir. Hele ki Ay ve Jüpiter arasında 08:20'de, ardından Kuzey Düğüm ile 08:22'de kesinleşecek olumlu görünümler sabah erken saatlerde bu transiti daha da güçlendirebilir. 08:20'den sonra Ay, boşluğa girecek; 21:20'de Aslan burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Yani bu enerjiler akşam saatlerine kadar yayılacak. Geçmişe dönük bir çok konu çok rahatlıkla çevremizdekilerle ele alınabilir ve yeni bakış açıları, daha geniş pencereden olayları yorumlayabilmek kolaylaşabilir. Ailevi ya da dost ilişkileri açısından oldukça yapıcı etkiler; kenet olma zamanları diyebilirim.

21:20'de Ay'ın Aslan burcunda geçişi ile iyiden iyiye Pazar günü sabaha karşı gerçekleşecek Dolunay etkisi altına giriyoruz. Egomuz, gururumuz biraz daha öne çıkacaktır. Bizlerle ilgisi olsun olmasın, etrafımızda oluşan durumları kontrol altına almaya çalışabiliriz. Etrafımızın bizi pohpohlayan kişiler ile dolu olmasını isteyebilir; ufacık bir eleştiriyi bile kaldıramayabiliriz. Kötü bir dinleyici oluruz genelde Aslan burcu etkisi altında. Önemli olan, sahneye çıkan "biz" oluruz. İşte tam bu noktada egomuzu dengelemek, diğer tüm olumlu yeteneklerimizi, özelliklerimizi en önemlisi yaratıcılığımızı sergilememize yardımcı olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder