27 Ocak 2016 Çarşamba

27 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay tümüyle Başak burcunda ilerleyecek bugün; hayata karşı pratik ve maddesel davranışlar içinde olacağımız bir gün. Objektif, analizci, detaylara önem veren tavırlar öne çıkabilir; serinkanlı, olgun ve ciddi görünebiliriz. Yeteneklerimizi günlük işlerimizde kullanmak isteyebilir ve bir sisteme göre hareket edebiliriz. Her türlü sıkıcı işle başa çıkmakta başarı gösterebilir, aynı işin üzerinden bir kaç kez geçmek isteyebiliriz. Rahat olabilmemiz için her şeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını istemek ise gayet normal gelebilir.

06:11'de Ay ve Mars arasında oluşacak olumlu etkileşim sayesinde, kafamızdaki konularda kararlı ve cesaretli hisler içinde sabaha gözlerimizi açacağız. İşleri ataklıla ele almak, özgüven duymak, diğerleri üzerinde güven uyandırmak mümkün. Bilinçli olabilmek erken saatlerde mümkün görünmekte.

08:33'te oluşacak Ay ve Satürn karesi nedeniyle ilerleyen saatler endişelere, korkulara açık bir zaman dilimi. Duygusal karamsarlık, yalnızlık duygusu, ilgi görememe, onaylanmama gibi düşünceler yoğunlaşabilir. Bu durum ilişkiler açısından da olumsuz çalışabilir ve samimiyet yakalamakta zorlanabiliriz. Olumsuz düşünmemeye, değersizlik hissetmemeye ve enerjimizi düşürmemeye özen göstermek, önemli görüşmeleri bu saate denk getirmemek en doğrusu olabilir.

11:09'da Ay ve Merkür arasında üçgen bir açı gerçekleşecek; duygularımız ve mantığımız arasında denge oluşpturabilmemize yardım edebilir. İletişim trafiğimiz ilişkilerimiz daha yoğun olabilir. Kendimizi net olarak ifade edebilmek açısında diğerleri ile iletişimde olmak adına günün yarısı çok daha olumlu enerjiler barındırmakta.

12:56'da Ay ve Pluto arasında başka bir üçgen açı daha netlik kazanmakta; güç ve irade ile konuları ele almak, bir fikri, projeyi kafaya takarak konsantre olabilmek, araştırma gerektiren konularda başarı göstermek adına harika. Rahatlıkla işlerimize odaklanabilir, önemli konuların derinlerine dalabilir ve tutku ile hedeflerimize konsantre olabiliriz.

18:04'te ise Ay ve Chiron arasında bir karşıtlık gerçekleşecek; eksik yanlarımız, hatalı ya da yetersiz davranışlarımız, içimizde ukte teşkil edecek noktalar akşam üzerine doğru daha fazla gözümüze batabilir. Yaşamdan yakınmak, daha karamsar ve yalnız hissetmek açısından depresif duygular içinde olabiliriz. Sağlık açısından da bazı zayıflıklara işaret etmekte. Yorgunluğumuzdan, hak etmediğimiz davranışlardan yakınmak kolaylaşabilir. Mümkün molduğu kadar bu etkinin bizi motive etmesine, farklı bakış açılarına ve çözüm yollarına bizi zorlamasına izin vermek en doğrusu. Çevremizdekilere de olgun fikirlerle destek olabilir hatta bu sözlerimizden kendimiz bile dersler çıkarabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder