4 Ocak 2016 Pazartesi

4 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay, yeni yılın ilk Pazartesi günü tümüyle Akrep burcunda seyahat edecek; derin düşünmenin, kuvvetli sezgilerin ve hayatı ciddiye almanın burcu Akrep. Muazzam bir dayanma gücünü işaret ettiği gibi bu ransit, bu konuya odaklanmaya, kararlı ve güçlü adımlar atmaya da işaret etmekte. Karşımıza çıkabilecek güçlüklere meydan okuyabilecek azmi rahatlıkla bize verebilir. Duygularımız, sezgiselliğimiz güçlü çalışabileceği gibi başkalarının da her türlü desteğini hak ettiğimizi düşünmek oldukça kolaylaşabilir. Beklentilerimiz yoğun olabilir. Kontrolcü yanımız ise aslında diğerlerinin zayıf ve güçlü noktalarını da kolayca sezebilmemize ve bazen bunları kendi yararımıza kullanmasına yardım edebilir; bu sınırı aşmamak, dikkatli davranmak en iyisi.

12:56'da Ay ve Neptün arasında harika bir üçgen açı gerçekleşecek; hayallere daldıran, düşler kurduran bir transit. Sübjektif, manevi, ruhsal konular çok daha fazla gündemimizde olabilir bu saatlerde. Gerçek, maddi dünyadan biraz uzaklaşıp iç dünyamıza çekilmek istiyorsak, harika etkileri, enerjileri rahatlıkla kullanabiliriz. Doğru hissetme, sezme isabetli seçimler yapabilme, hayallerle gereçekleri ayrı kefelere koyabilme, özellikle sanatsal konularda ilgilenme ve üretken olabilme, ilham gereken işlerimizde başarıyı yakalayabilme açısından biçilmiş kaftan denebilir. Bu saatlerde kim olursa oldun bize sempatik ve yardıma muhtaç gelebilir. Merhamet duygumuz yoğun çalışacağından, söylenene de kolayca inanabiliriz. Aklımıza düşen, belki niyet ettiğimiz şeyler gerçekleşebilir. Dua, meditasyon, manevi çalışmalar yapmak, niyetler etmek adına olumlu kullanmamız mümkün.

Yarından itibaren Merkür geri harekete geçmek üzere durağan pozisyona geçecek; iletişim ile ilgili sorunlar yarından sonra başlıyor.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder