22 Ocak 2016 Cuma

22 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay haftanın son iş gününde tümüyle Yengeç burcunda ilerleyecek; ev, aile, vatan, gayrimenku konularını öne taşıyabilecek bir görünüm. Yoğun duygusallık ve diğerlerini kendi ailemizden gibi görüp, kollamak, korumak isteyeceğimiz enerjiler aktif. Duygularımız oldukça aktif olacağından, iniş ve çıkışlar oluşabilir. Hatta bu su burcu gös yaşlarına bile neden olabilir. 

05:52'de Ay ve Neptün arasında oluşacak su üçgeni bilincaltımızı harekete geçirici, daha sezgisel, daha spiritüel ve duygusal bağ kurabileceğimiz bir erken sabaha neden olabilir. Gerçekler ve hayallerimiz arasında bir denge kurabilir, sanatsal konularda daha yaratıcı ve üretken olabilir, yardıma ihtiyacı olanların yanı başınd olmak isteyebiliriz. Bu sabah önemli niyet, dua, namaz, meditasyon çalışmaları açısından çok uygun. Sabaha karşı gördüğümüz rüyaları ise not etmekte fayda var; zira dediğimiz gibi bilinçaltımız oldukça aktif olacak bu saatlerde.

09:15'te Ay ve Mars arasında üçgen bir açı daha netleşiyor; sabaha oldukça enerjik uyanacağımızın da bir göstergesi. Diğer zamanlara göre daha atak, daha özgüvenli, daha cesaretli hissedeceğimiz ve fiziki olarak çok daha aktif olacağımız bir görünüm. Bir çok konuda kararlılık göstermek ve girişim yapmaya arzulu olmak mümkün ancak günün diğer zorlayıcı açıları, daha evvelden detaylar üzerinde eğer hazırlanmamışsak, adım atmamazı fısıldamakta.

Uranüs ve Pluto arasındaki kareyi, dün Merkür harekete geçirmişti, bahsetmiştik. Beklenmedik, ani, şok edici, zorlayıcı, günlük akışımızı engelleyici görünümler vardı. İşte o etkiler bugün 11:58'te Merkür ve Pluto kavuşumu ile iyice yoğunlaşabilir. 19:16'da Ay ve Merkür, ardından da 19:34'te Ay ve Plutokarşıtlığı; hatta, 21:31'de Ay ve Uranüs karesi akşam üzeri saatlerinden itibaren bizleri oldukça zorlayabilir. Gizli görüşmeler, soruşturmalar, araştırma, soruşturma, gizlilik gerektiren konularda çalışma, kararlı olabilme açısından imkan tanıyacak. Merkür geri harekette unutmamak gerek; hatta Pazartesi gününden sonra ileri harekete geçmek üzere de nisbeten hızını düşürdü; bu, olumsuz enerjilerini arttırıcı bir görünüm. Sağlık konularında zorlayıcı, operasyonlara neden olabilici, kemik ve iskeletlerle ilgili problemleri besleyici bir açı. Ancak emir almak, bir işi yapmaya zorunlu olmak bu günlerde bize çok ağır gelebilir ve şimdiye kadar göstermediğimiz tepkileri gösterebiliriz. Biz bile buna şaşırabiliriz. Konuştuklarımıza dikkat etmek, lafları ölçmek biçmek önemli. Son sözü söylemeden iyi düşünmekte fayda var. Elektronik aletler, ulaşım araçları açısından oldukça riskli bir etkileşim. Önemli arızalarla karşı karşıya gelebiliriz. Özellikle büyüklerimiz, otorite figürleri ile ilişkilerimizde baş kaldırıcı, isyan ettirici gelişmeler aniden oluşabilir. Bizler ise içimizden "yeter artık" diye haykırma isteği ile düşüncesizce hareket edebiliriz. Bu etkiler gün boyu aktif; dikkatli hareket etmekte fayda var. Merkür'ün hareketler hava şartları ile bağlantılı olduğundan bu görünüm özellikle akşam saatlerinde aniden soğumalara neden olacak görünmekte.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder