25 Ocak 2016 Pazartesi

25 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay, Dolunay'ın ardından haftanın ilk günü tümüyle Aslan burcunda seyahat edecek. Yoğun Dolunay yazılarının ardından herhalde hepimiz Aslan burcunun yaratıcılığı, yetenekleri, olayları kontrol etme becerisini, en önemlisi görünür olmak ve ilgi çekmek ile ilgili olduğunu öğrendik. Aslan burcu kötü bir dinleyicidir aslında, daha çok kendini dinletmek ister. Kritiklere, eleştirilere pek gelemez; tam aksine hep pohpohlanmayı, övünmeyi bekler. Gurur oldukça önemli olabilir bugün bizler için. Yaşamdan keyif almak, eğlenmek en önemlisi içimizdeki çocukla bağlantı kurabilmek mümkün görünmekte. 

04:51'de Ay ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açı sabah erken saatlerde yaratıcılık gerektiren zihinsel aktiveler adına çok uygun. Beynimiz her zamankinden daha keskin çalışabilir ve daha önce fark etmediğimiz detayları bile görebiliriz. Coşkulu ve enerjik bir biçimde erkenden uyanmamız mümkün bu sabah. Bulunduğumuz ortamı, birlikte olduğumuz kişileri enerjimizle canlandırmak, değişik bakış açılarımızı özgürce uygulama dürtüsü erken saatlerde aktif çalışabilir.

Ay Uranüs dokunuşunun ardından tüm günü açısız sürdürecek. Gün içinde üzerimizdeki olumlu Uranüs etkisi ile işlerimizi zekice ele alabilecek hatta dostlarımızdan da destek alabileceğiz. Haftanın ilk günü, birikmiş işleri bitirmek, başlangıçlar adına son düzeltmeler yapmak, geçen haftadan kalmış konuları toparlamak adına pratiklik gösterebilir, olayları rahatlıkla kontrol altına alabiliriz.

23:49'da Oğlak burcunda devam eden Merkür geri hareketi sonlanıyor. 3 hafrtalık süreçte iletişim, ulaşım konusunda bizleri oldukça zorladı. Evet, sonlanıyor, ancak gezegen 2 gün daha oldukça yavaş hareket edecek. Mümkünse Merkür ile ilgili konularda başlangıçları 2 gün daha erteleyelim ve Çarşamba'dan sonra normal hayatımıza devam edelim. İmzalar, bilgi alışverişler, görüşmeler, seyahatler, eğitim programları, yayıncılık, ticaret konuları, bazı hukuksal konular, iletişim cihazları ve ulaşım araçları, nakliye işleri adına rahatlıklar 2 gün sonradan itibaren girişimlerde bulunabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder