13 Ocak 2016 Çarşamba

13 Ocak 2016 - Astrolozi


Yeni güne boşlukta giren Ay, 01:53'te Balık burcuna geçiş yapıyor; sezgiselliğimiz, empati yeteneğimiz ve tabii duygusallığımız öne çıkabilir. Bazı haritalarda özgüven problemlerine, endişelere de neden olabileceği gibi, sanatsal yaratıcılık gerektiren konularda, kendi başımıza kalıp daha üretken olabiliriz. Yardımlaşma gerektiren merhamet göstereceğimi konular gün içinde gündeme gelebilir.

Dünden beri etkisinde olduğumuz Venüs ve Uranüs arasında 02:10'da netleşecek üçgen açı tüm gün hissedilebilir. Her cinsten sosyal ilişkiler, mesleki konular, iş, yaratıcılık yönlerinden yenilenme, canlanma, özgür olma ve sürpriz heyecanlara zemin oluşturacak. Ani alevlenecek bir aşk, farklı konumda, çağdaş, enteresan, kaliteli ve cezbedeci birliktelikler, arkadaşlıklar, güzelliklerle dolu bir gün vaadedebilir. Evlilik, para, ortaklık ilişkilerinde sürprziler oluşabilir. Sanatsal akımlarda değişik tarzlar uygulanabilir. Birlikte yapılan çalışmalar kaliteli ve gelir getirici rol alabilir. Rutin işler bile yeni bir heyecanla canlanabilir.

10:55'te Ay ve Mars arasında gerçekleşecek üçgen sayesinde fiziksel güç ve irade gerektiren konuları rahatlıkla ele alabileceğiz. Liderlik özelliklerimizi ortaya çıkarabilir, cesaret ve özgüven hissedebiliriz. Nerede, ne zaman, ne yapmamız gerektiği ile ilgili net kararlarımız bu transit etkisiyle oluşabilir.

15:16'da Ay ve Neptün kavuşuyor; güçlü bir etki olsa da kolay farkedilmeyebilir. Çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimiz artacağından birileri ile özdeşleşmek, yakın olmak isteyebiliriz. Değişik fantaziler, fark etmeden gerçeklerden uzaklaşmamıza neden olabilir. Kuşkulara, aldanmaya açık bir görünüm olsa da, sanatsal her türlü faaliyet açısından oldukça olumludur. Suistimal edilmemeye karşı da dikkatli olmalıyız.

23:06'da ise Ay ve Satürn arasındaki kare açı karamsarlığa oldukça yol verebilecek bir görünüm. hayat olduğundan olumsuz görünebileceğinden ilişkilerde de samimiyet oluşturmakta zorlanabiliriz. İçten gelen olumsuzluklar samimi ve sıcak diyaloglara müsaade etmeyebilir. Olumsuz düşünmemeye, yetersiz ve değersiz olduğumuz fikrine saplanmamaya özen göstermekte fayda var. Önemli işleri, görüşmeleri bu saate bırakmamaya dikkat edelim.

Geceyarısının hemen ardından 00:48'te oluşacak yılın en güzel görünümlerinden biri olan Güneş ve Jüpiter üçgeni kesinleşecek. Bugünden tabii etkisi altında olacağız. Her ne kadar Jüpiter geri harekette de olsa yine de hareketli ve eğlenceli olaylara neden olabilir. Araştırma ve öğrenme açısından uygun günler. Şans, bolluk istediğimiz hayat alanlarımızda uygun çalışmalar yapılabilir, maddi fırsatlar oluşabilir. İyimser yanımız problemleri ele almada kolaylıklar verebilir. Daha adil, daha entellektüel, keyifli bir gün geçirebiliriz.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder