8 Ocak 2016 Cuma

8 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay, yeni güne Yay burcunda giriyor; genişleme, büyüme etkisi veren bu görünüm iyimserlik ve yeni tecrübelere olan dürtümüzü de arttırıcı bir transit. Öğrenmek, bildiklerimizi paylaşmak ve yardımlaşmanın, insanlarla bir arada olmak adına günün ilk yarısı rahatlıkla kullanılabilir.

04:44'te Ay ve Jüpiter arasında oluşacak kare açı bu saatlerde ayakta olanlar, erken uyananlar için kibirin, egonun yükselmesine neden olabilir. Artan özgüven, bazı problemleri yok farzetmemize, küçümsememize yol açacaktır. Kendimizi dev aynasında göreceğimizden, ele alınması gereken konuları sanki bir problem yokmuş edasıyla görmemezlikten gelmemize neden olabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa Oğlak burcuna geçene kadar açısız kalacak.

06:39'da bu boşluktaki seyahat sırasında Ay, Kuzey Düğüm ile kare açı içine girecek; geçmiş problemlerin, tecrübelerin kafamıza takılmasına neden olabileceği gibi bu karamsarlık ilişkilerimizde sorun yaratıcı çalışabilir. Enerjimizi düşürmek yerine yeni hedefler, çözüm yolları oluşturmak adına motive edici enerjilerinden yararlanmak en doğrusu olabilir. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabilir, yeni bakış açılarından yardım alabiliriz. 

06:40'ta Jüpiter Başak burcunda geri harekete başlıyor; 8 Mayıs'a kadar da bu hareket devam edecek. Jüpiter koruyucu, bereketli enerjisini bu süreçte en aza indirgeyebilir, hedefler için daha fazla uğraşmak, çalışmak gerekebilir. Günlük hayatta, çalışma ortamlarında düzenlemelere gitmet, projeler üzerinde yoğunlaşmak, detaylandırmak ama tabii az ile yetinmek en doğrusu olacaktır. Bu konu ile geniş bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/01/jupiter-basak-geri-hareketi-baslyor-9.html adresinde bulabilirsiniz.

16:14'te Güneş ve Chiron arasında oluşacak olumlu görünüm tüm gün etkili olacak; kimliğimizle ilgili hatalarımızdan, kendimizde eksik gördüğümüz yanlarımızdan yola çıkarak iyileştirme, çözüm üretme açısından olumlu bir görünüm. Sağlık konusundaki sorunlarımıza cevap bulabilir, ilerleme kaydedebiliriz. Fikirlerimizle çevremizdekilere yardımcı olabilir, akıl verebiliriz.

17:06'da Ay, Oğlak burcuna ayak basıyor; bir kaç gündür üzerimizde olan boş vermişlik havası bu etki ile yerini ciddiyete bırakacak görünmekte. Sorumluluklar, görevler, mesleki konular, otorite figürleri ve büyüklerimiz ile ilişkiler önümüzdeki bir iki gün gündeme gelebilir. Daha çalışkan daha kontrollü hissedebiliriz kendimizi. Bazı olayları sadelik ve ciddiyetle ele alabilir hatta baştan şekillendirebiliriz. Çalışmak, eğlenmekten daha çok tatmin edici olabilir. 

21:36'da ise Kova burcunda geri giden Merkür 14 Şubat'a kadar kalmak üzere Oğlak burcuna geri dönüyor. Mesleki ve benzeri işlerle ilgili olarak süre gelen projelerimizde kontrol ve düzen sağlamak adına olumlu bir transit. İşlerin gidişini incelemek, gerekli iyileştirici düzeltmeleri yapmak için uygun. Ancak yeni fırsatlar adına adım atılmaması, başlangıçlar yerine değerlendirme yoluna gidilmesi daha uygun olacaktır. Yeni teknikler üzerinde detaylı çalışılabilir, bazı formalite işlerin üzerinden tekrar gidilebilir. Bu konu ile ilgili http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/01/merkur-geri-hareketi-7-ocak-2016.html adresindeki yazıyı tekrar okumanızda fayda var.

22:19'da ise Ay ve Mars arasında oluşacak ılımlı etkileşim ise enerji, cesaret, fiziksel güç gerektiren konular adına oldukça olumlu. Özgüven ve ataklık, sabır isteyen işleri rahatlıkla ele alabilir hatta liderlik özelliklerimizden yararlanabiliriz. Dış olanaklarla kendi potansiyel özelliklerimizi birleştirmek adına uygun bir akşam.


Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder