28 Ocak 2016 Perşembe

28 Ocak 2016 - Astrolozi


Yeni bir güne Ay'ın Başak burcunda ilerlemesi ile giriyoruz. Bu etki altında oldukça hamaralık gösterebilir, daha önce uğraşmak istemediğimiz konuları ele alabiliriz. Başak burcunun yönetici gezegen Merkür her ne kadar Pazartesi geri hareketini sonlandırmış da olsa, halen etkilerini hissetmekteyiz. Özellikle elektronik aletlerdeki arızalar, iletişim problemleri son derece güçlü olarak devam etmekte. Bu durumlara karşı önlem almakta fayda var. Bu güne özel toprakla yapılacak çalışmalarda başarı sağlayabilmek mümkün görünmekte; bahçe düzenlemeleri, heykel, seramik gibi çalışmalar keyif verebilir. Eleştiri, dedikodu, fitne ise bugün için kesinlikle kötü sonuçlar doğurabilir.

01:58'de Kuzey Düğüm ile kavuşacak olan Ay ardından 02:10'da da Jüpiter ile birlikte hareket edecek; hatırlarsanız bir kaç gün önce de aynı görünüm gerçekleşmişti. Düğümlerin sık ileri ve geri hareketleri nedeniyle bu güzel, iyimser etkileşim bir kaç kez daha aktifleşecek; değerini bilmek en doğrusu olacaktır. Jüpiter önüne geçilemeyecek bir genişleme, büyüme verir. Kuzey Düğüm ile kişilerle beraber olma ve ileriye dönük hedefler adına oldukça jüpiteryen bir etki içerir. Bu formülden anlaşılacağı üzere, yardımlaşma, ortak hareket, etme hayatlarımızda bu aralar önemli açılımlara neden olabilir. Birine karşılık beklemden yaptığınız bir yardım, bir bakarsınız ki bir şekilde size geri dönmüş. Jüpiter ilahi adalettir. Başak burcunda çalışmayı, hizmet etmeyi ifade eder. Çalışan, gerçekten uğraşan, bir şekilde mutlaka karşılığını alır; bu transit kısaca bunu anlatmakta. Hedefler belirleyebilirsiniz; bilginizi derinleştirebilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Detayları koklayabilir, hissedebilirsiniz. Aile ve dostlarla beraber yapılacak, ortak belirlenecek hedefler gereğini yaptığınız takdirde, bir şekilde ileride ayağınıza dolanabilir. Gökyüzü bu aralar tembellikten, oluruna bırakmaktan pek hoşlanmıyor; uğraşma ve didinme buyuruyor.

Ay 02:10'daki Jüpiter kavuşumunun ardından boşluğa girecek ve 16:59'da Terazi burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Akşam üstü saatlerinin ardından ilişkilerimizde uyum ve denge önem kazanacak. Problemli ilişkilerde fikir birliği oluşturmak, olaylara politik ve objektif yaklaşmak, güvendiğimiz kişilere akıl danışmak konusunda bizlere destek verebilir. Yönetici gezegeni Venüs'ün Oğlak burcundaki seyahatinden ötürü daha yapıcı, daha sistemli hareket edebilir, ciddi davranışlar içinde olabiliriz. 


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder