16 Ocak 2016 Cumartesi

16 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay, haftasonunun ilk gününde tümüyle Koç burcunda seyahat edecek; daha kararlı, daha atak daha cesaretli hissedeceğimiz bir gün.. Koç burcunun ateş gibi olan enerjisi bizi düşüncesizce davranışlara itebilir. Yeni olan her şey bugün ilgimizi çekecek görünmekte. Kendimizle daha fazla ilgilenebilir, hızlı hareket etmeyi isteyebiliriz.

02:21'de Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı, sorumluluk ve görevlerimizin farkında olmamıza yardım edecek. Bu saatte ayakta olanlar için daha kendimize, içe dönük, ciddi düşünceler içinde olmamıza neden olabilir. Ciddi konuları daha iradeli bir şekilde ele almak açısından uygun saatler. Yapılandırmayı istediğimiz planlarla kafamız dolu olacaktır.

07:14'te Ay ve Pluto arasındaki kare açı derin duygusallığı besleyici bir görünüm. Tutku, ihtiras, kontrolü ele alma yönünde bizi zorlayabilir. Malum Uranüs ve Pluto arasında devam ede uzun süreli kare açıyı da tetikleyecek olan bu transit, 09:14'te Ay ve Uranüs kavuşumu ile kuvvetlenebilir. özellikle günün ilk yarısı düşüncesizce tepkisel hareketler yapmaya çok müsaitiz. Ani gelişebilecek durumlar karşısında şaşkınlık hissedilebilir. Bu etkilerinin yanı sıra içten gelen huzursuzluk anlamsız bir telaş bizleri duygusal olarak zorlayabilir. Emir almak ağır geleceği gibi rutin giden bazı işlerimizde önemli değişimler yaratmak adına yoğrun bir dürtü hissedebiliriz. 

16:39'da Ay ve Venüs arasında bir üçgen açı netlik kazanacak; ilişkiler adına yapıcı ve çevremizden destek görebilmemize yardım edecek bir transit. Davetler, keyifli sohbetler, yeme içme, alış veriş gibi konular adına olumlu. çalışmaktan çok dinlenmek ve keyif yapmak isteyebiliriz bu öğleden sonra. Gözümüz güzellikleri daha çok görebilir, sorunlu ilişkilerde iyileşme sağlayabiliriz.

16:46'da Ay ve Merkür arasında oluşacak kare açı, dedikoduya varabilecek boş sohbetleri arttırabilir. Bilgiye olan açlığımız artacağından, her şeyi duymak, öğrenmek isteyebiliriz, ki bu da bilgi kirliliğine neden olabilir. Bu saatlerde iletişim trafiğimizde ciddi bir artış görülebilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder