23 Ocak 2016 Cumartesi

24 Ocak - 30 Ocak 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü, 5. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde, yetenekleriniz, hobileriniz ve risk içerebilecek girişimler konusunda gelişmeler netleşebilir. Sorumluluk ve görevler, mesleki konular sizi eğlenceden, hobilerden alıkoyuyor gibi hissedebilirsiniz. Her şeyi bir anda kontrol edebilmekte zorlanabilirsiniz. Pazartesi günü Merkür geri hareketi 10. evinizdeki Oğlak burcunda sonlanıyor; meslek, kariyer, otorite figürleri ve büyükleriniz ile ilişkileriniz gibi konularda hayatınızda hızlanma ve iletişimin artması, düzene girmesi, ertelenen projelerin akıcılık kazanması muhtemel. Rahatlıkla yeni projeleri ele alabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz. Hafta genelinde çalışma ortamınızda, yürüttüğünüz projelerinizde, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde en önemlisi günlük hayatınızda beraberce yapılacak işler, diğerlerinden destek almak ortak kararlar vermek size başarı sağlayabilir. Yeni fırsatlar oluşabilir, çok çalışmanın, emek vermenin ödüllerini alabilirsiniz. Sağlık açısından ise olumlu etkiler var. Hafta sonu otorite figürleri ya da büyüklerinizle ilişkilerinizde önemli sıradışı durumlar oluşabilir. Kırıcı olmaktan uzak durun; bir anda ağzınızdan çıkabilecek kelimeler telafisi imkansız olaylara neden olabilir. Önemli bir değişim, mesleki konularda radikal bir karar alınabilir. Kontrolünüz dışı gelişmiş bazı problemleri düzeltebilmeniz ya da değişime daha kolay ayak uydurmanız mümkün olabilir; affedici olmaya değişen şartlara uymaya özen gösterin. Sanatsal konularda başarınızı gözler önüne serebilir, yeteneklerinizi mesleki konularda gösterebilirsiniz. Büyüklerinizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmanız hafta sonu mümkün. Kariyerinizde önemli adımlar, girişimler kaydedebilmek adına uygun günler. ..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü, 4. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek; ev, aile, gayrimenkul ve bazı bağımlı düşüncelerinizle ilgili gelişmelere önümüzdeki 15 gün için hazır olun. Yeni tecrübeler konusunda içsel bir huzursuzluk hissedebilirsiniz. Değişimler, alışkanlıklarınızı bırakmak size zor gelebilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim ile bağlantılı bazı ailevi durumlar anlamlandıramadığınız içsel duygulara neden olabilir. Pazartesi Merkür retrosu 9. evinizdeki Oğlak burcunda sonlanıyor; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din veya felsefe alanlarındaki projelerinizde hızlanma ve iletişimin artması söz konusu. Rahatlıkla ertelenen projelerinizle ilgili başlangıçlar yapabilir ve akıcılık sağlayabilirsiniz. Hafta genelinde aşk ve eğlence hayatınız, çocuklarınızla ilişkilerinizde beraber vakit geçirmek, eğlenmek, belki spor yapmak hoşunuza gidebilir. Ünlü kişilerle bir arada olmak, yetenekleriniz ve hobilerinizle öne çıkabilmek mümkün. Odak noktanız hafta içi kendiniz olacaksınız, keyifli, eğlenceli anlar sizi mutlu edebilir. Hafta sonu arkadaş gruplarınızdan destek bulabilmek, onlarla farklı konularda sohbetler etmek, yabancı olduğunuz başlıklarda onlardan yardım alabilmek olası. Yardımlaşma, destekleşim açısından yoğun bir hafta sonuna hazırlanın, doğada vakit geçirmek, sergiler, konserler, sanat etkinlikleri açısından fırsatlar oluşabilir. Ancak seyahatlerde, eğitim ve medya bağlantılı işlerinizde önemli radikal kararlar alırken önceden detayları halletmiş olmanıza dikkat edin, beklenmedik durumlar karşısında yorulabilirsiniz. Bazı kazalara, arızalara açıksınız; aşırı iyimserlik problemleri yok farzetmenize neden olabilir. Çevrenizdekileri kırmamaya özen gösterin. Yeni tecrübeler, yeni tarzlar adına istek duyabilirsiniz. Görüş farklılıkları, inançlarınızda değişim oluşabilir.. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Pazar günü 3. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilişkileriniz, seyahat, eğitim, yayıncılık, ticaret, nakliye ve ulaşımla ilgili işleriniz gündem oluşturabilir, bazı detaylar netleşebilir. Ortak fikir birliklerinde bazı sorunlar sizi içsel olarak zorlayabilir ya da kararsızlıklar oluşabilir. Korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Maddi olarak bu başlıklarda bazı harcamalar problem yaratabilir ya da ortak gelirler konusunda beklentileriniz karşılanamayabilir. Bazı kesintiler, olayların iç yüzlerindeki gerçekler kararlarınızı etkileyebilir. Kontrolü ele almak ve kararlı olmak size fayda sağlayacaktır. Kamusal bürokrasi ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Pazartesi Merkür geri hareketinin 8. evinizdeki Oğlak burcunda sonlanması sayesinde ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi konularla hızlanma yaşanabilir; rahatlıkla bu alanlarda talep yapabilir ve görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarz işlerinizde akıcılık sağlanabilir. Bütçe hesapları, konsantrasyon gerektiren araştırma içeren işlerinizi ele alabileceksiniz. Hafta genelinde eviniz, aileniz, aile büyüklerinizle birlikte olmak, fikir alışverişleri yapmak size fayda sağlayabilir. Anılar, geçmiş hatıralar, tecrübeler sohbet konularını oluşturabilir. Ailenizle birlikte hareket etmek, büyüklerinizle bir arada olmak sizi ruhsal olarak besleyebilir, daha fazla evde vaki geçirmek isteyebilirsiniz. Önemli bir rahatsızlığınız varsa operasyon ihtimali haftanın ikinci yarısında oluşabilir. Beklenmedik bir banka evrakı, kamusal bir mesaj alabilirsiniz. Düşünce şeklinizde önemli değişimler oluşabilir. Kendinizden bile sakladığınız, yok farzettiğiniz bazı gerçeklerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Zekice kendinizi ifade etmek, fikirlerinize hakim olmak mümkün. Miras, eş geliri gibi müşterek değerler konusunda önemli bir gerçek su yüzüne çıkabilir. Hafta sonu bu konularda otorite figürlerinden, büyüklerinizden destek alabilirsiniz. Sorumluluk ve görevlerin farkında olmak sayesinde problemleri kolay halledebilirsiniz. Çalışkanlığınız büyükleriniz tarafından takdir görebilir. Aile büyükleri ile ilgili sağlık sorunlarında iyileştirici etkiler oluşabilir. ..











Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazar günü 2. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte maddi kazanımlarınızla ilgili olarak bazı durumlar netlik kazanabilir. Sonuçlar sizi duygusal olarak zorlayabilir; özellikle ortak kazanımlarda problemler çıkabilir. Gelirinizle ilgili birilerine hesap vermek akıl danışmak size ağır gelecektir. Partnerinizle aranızda maddi konularda bazı tartışmalar oluşabilir. Taşınma konularında maddi olarak zorlanabilirsiniz. Gelirinizle ilgili bir anlaşma, sözleşme açısından huzursuzluk hissedebilirsiniz. Pazartesi Merkür geri hareketinin 7. evinizdeki Oğlak burcunda sonlanması ikili ilişkilerle ilgili olarak iletişim trafiğinizi arttırabilir, kendinizi daha rahat ifade etme şansı bulabilirsiniz. Ertelenmiş danışmanlık, avukatlık konularını tekrar ele alabilir, bazı anlaşmalar, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Partnerinizle birlikte sosyalleşme açısından olumlu bir süreç başlamakta. Hafta genelinde yeni tanışmalar, yeni bilgiler açısından yakın çevreniz ile işbirliği yapmanız size fayda sağlayabilir. Eğitim, seyahat, yayıncılık veya ticaretle ilgili konularda bilginizi derinleştirmek isteyebilirsiniz; bakış açınızı genişletmeye özen gösterin. Yeni tecrübelere bu alanda önem verin. Hafta sonuna doğru partnerinizle iletişiminizde önemli çıkışlar yapmaya çok yatkınsınız; kırıcı olmamaya özen gösterin. Ser çıkışlar yapmak, son sözünüzü söylemeyi istemek, ilişkilerinizde kendinizi ifadede şimdiye kadar göstermediğiniz gücünüzü ispat etmek isteyebilirsiniz. Güçlü kişilerden akıl danışabilirsiniz. Ancak her ne yaparsanız, tepkisel hareket etmeyin ve önceden detaylandırılmış konuları ele almaya çalışın. Hafta sonu yurt dışı, hukuk, eğitim, medya bağlantılı konularda destek bulabilir, gerekli olan fikir birliklerini oluşturabilirsiniz. Önemli bir seyahat, sergi, sinema, konser, tiyatro gibi etkinlikler organize edebilirsiniz. Hukuksal bir konuda yardım alacaksınız; hatta bir davada el sıkışarak çözüm oluşturabilirsiniz. .. 
.










Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Pazar günü burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 gün süreçte ikili ilişkilerinizde, fizik ve genel sağlığınızda sizi huzursuz edebilecek gelişmeler oluşabilir. Günlük işlerin yoğunluğu karşısında yorulabilirsiniz. Eleştirici tavırlardan uzak kalmakta yarar var. İlişkilerinizde sıcaklık oluşturmakta zorlanacağınızdan dengenizi korumaya, ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Pazartesi Merkür geri hareketini 6. evinizdeki Oğlak burcunda sonlandıracak; çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlıkla ilgili ve günlük işlerinizde yavaşlamalara, ertelemelere, sorunlara neden olmaktan çıkıyor. Bu konularda iletişim trafiğinizde artış olabilir artık; yeni adımlar atabilirsiniz. Yeni iş ve proje başvuruları açısından olumlu bir süreç başlamakta. Ancak haftanın ikinci yarısı günlük yaşamınızda ani oluşabilecek aksiliklere, kazalara açıksınız. Sözlerinize de dikkat etmekte fayda var; zorlu açılar iş ortamında ve günlük yaşamda sizi zorlayabilir. Sağlıkla ilgili alanlarda ise sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Hafta genelinde gelirinizle ilgili olarak destek almak, daha fazla fırsat yakalamak, yeni hedefler oluşturmak adına şanslar oluşabilir. Projeleriniz üzerinde yoğunlaşmakta ve farklı çözün yolları oluşturmak açısından zaman harcamaya özen gösterin. Harcama yapmaya meyilli olabilirsiniz, dikkat.  Hafta sonu yoğun çalıştığınız konularda sonuca ulaşabilir, bazı yüzleşmeler yaşayabilir, iş arkadaşlarınız, müşterilerinizle daha sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. Sağlık konularında olumlu gelişmeler açısından hafta sonu keyifli. Yardımcılarınızla destekleşim size fayda getirebilir. Vergi, sigorta, kredi, borç gibi işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz..











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Pazar günü 12. evinizdeki Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte daha kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, hatta eğlenmek, hayattan keyif almakta zorlanabilirsiniz. Bu süreci yaratıcılık gerektiren konularda, belki daha önce ilgilenemediğiniz hobilerinizle yoğunlaşmakla daha renkli hale dönüştürmeniz mümkün. Derinlerinize inebilir, psikolojik, ruhsal önemli çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle bilinçaltını kontrol amaçlı egzersizler bu süreç için çok uygun. Pazartesi Merkür, geri hareketini 5. evinizdeki Oğlak burcunda sonlandırıyor; aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde, yetenekleriniz ve yaratıcılığınız, risk içeren girişimlerinizle ilgili olarak ertelediğiniz konuları rahatlıkla ele alabileceksiniz. Bu süreçte diğerlerini dinlemekte zorlanabilirsiniz; kendi düşüncelerinizi ifade etmek daha önem arzedebilir. Keyifli, eğlenceli zamanlar açısından daha akıcı enerjiler size yardımcı olabilir. Sahneye çıkan bu kez siz olabilirsiniz; yaratıcılığınızı aktive edin. Sadece haftanın ikinci yarısı aşırı risk almamaya, spor yaparken kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Aşk hayatında istenmedik ayrılıklara, çocuklarınızla ilişkilerinizde sert tartışmalara neden olabilecek görünümler var. Hamile olanların kendilerine dikkat etmeleri gerek. Hafta genelinde beraber yapılacak çalışmalar, çevrenizdekilerden destek alabilmek, yoğun ilişkiler içinde olmak mümkün. Yeme içme isteğiniz artabilir, dikkat. Çok çalışmak ise önemli başarılar getirebilir, tembellik etmeyin bu hafta; ileriye dönük hedeflerinizde ilerlemeler oluşabilir. Hafta sonu partnerinizle romantik anlar geçirmek adına harika etkiler var. Ortağınız eşiniz ile birlikte başarılı işler yapmak, destek alabilmek mümkün, dediğim gibi ortak çalışmalara ağırlık verin. Rekabet içeren konularda ise şans sizden yana olabilir; adil ve uyumlu olmak size pek çok kapıyı açabilir...

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Pazar günü 11. evinizdeki Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte sosyal çevreniz, üyesi olduğunuz grup çalışmaları, davetler, organizasyonlar açısından bazı gelişmelerin netleşmesine neden olacak. Hareketlenecek sosyal yaşam içinde anlamlandıramadığınız bir duygusallık, eve kapanma isteği sizi zorlayabilir. Ailenizle ilgili bazı konular hızlanan sosyal yaşam yanında ruhsal olarak sorun yaratabilir. Enerjinizi yüksek tutmaya özen gösterin. Pazartesi günü ise Merkür, geri hareketini 4. evinizdeki Oğlak burcunda sonlandıracak; ev, aile, gayrimenkul konularında ertelener, geciken, arızalanan, onarım gerektiren tüm konuları rahatlıkla ele alabilirsinzi. Emlak ile ilgili toplantılar, görüşmeler, pazarlıklar, aile içinde iletişim daha akıcı olacak. Sadece haftanın ikinci yarısı ev içinde olabilecek önemli arızalar, ailevi ilişkilerde beklenmedik gelişmeler ev içinde düzeninizin değişmesi gibi durumlar oluşabilir; dikkatli olmakta bu günlerde yarar var. Sözlerinizde kırıcı olmamaya dikkat edin, şimdiye kadar paylaşmadığınız bazı konular aniden ortaya dökülebilir. Hafta genelinde odak noktanız düşünceleriniz, bilinçaltı kayıtlarınız olabilir. Yaratıcılık gerektiren konularda yalnız kalarak ilerleyebilirsiniz. Rüyalarınız daha aktif olacak gibi. Yardımlaşma gerektiren konularla karşılaşırsanız sakın çekingen davranmayın. Bazı endişeler, özgüvensizlik duygularınıza çözüm bulmak adına bazı çalışmalar rahatlıkla yapabilirsiniz. Hafta sonu evinizle, ailenizle ilgili hizmet ve çalışma gerektiren konularda yardım alabilir, ilerleme kaydedebilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlık işleri, günlük ihtiyaçlarını halletmek isteyebilirsiniz. Çalışmak, didinmek bu hafta sonu size zor gelmeyecek; evinizin işleri ile uğraşabilirsiniz... 











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Pazar günü 10. evinizdeki Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; mesleki konular, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkileriniz, toplum önünde sergilediğiniz duruşunuzla ilgili olarak önümüzdeki 15 günlük süreçte önemli gelişmeler netlik kazanabilir. Bazı sırların görünür olması tehlikesi olabileceği gibi, kendinizi toplum önünde ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kararsızlık hissedebileceğiniz, kontrol etme açısından zorlanabileceğiniz durumlar oluşabilir. Bilginiz sınanabilir; olayları kontrol altına almak için iletişimde büyüklerinizle dengeli ilişkiler konusunda çaba göstermekte yarar var. Eğitim, seyahat konuları iş düzeninizi bozabilir. Yakın çevrenizle ilgili bazı gelişmeler sizi görevlerinizden alı koyabilir. Pazartesi Merkür, geri hareketine 3. evinizdeki Oğlak burcunda son verecek; yakın çevre, kardeşleriniz, komşularınız, seyahat, eğitim programlarınız, yayıncılık, ticaret, ulaşım gibi konularda ertelenen, sekteye uğrayan, ağır ilerleyen işlerinizde hızlanma hayat akışınızı da arttırabilir. İletişim trafiğinizde artış söz konusu; kendinizi daha rahat ifade edebilir, yakın yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Zihinsel aktiviteleriniz de günlük akışa bağlı olarak hızlanacaktır. Sadece haftanın ikinci yarısı araçlarınıza, iletişim cihazlarınıza dikkat edin; sorun çıkarabilirler. Trafikte, iletişimde olabilecek kazalara açıksınız. İstemeden sarfedilecek sözler yakın çevrenizi kırabilir. Düşüncesiz konuşmalardan uzak durmakta fayda var. Hafta genelinde sosyal arkadaş çevrenizle beraber oluşturulacak çalışmalar size önemli fayda sağlayabilir; gruplarla ortak işler, yardımlaşma size başarı getirebilir. İleriye dönük hedeflerinizde arkadaşlarınızdan yardım görebileceksiniz. Hafta sonu, yakın çevrenizle eğlenceli günler geçirmeye hazır olun. İletişim şeklinize hakim olacak romantizm ve uyum çevrenizdekiler tarafından fark edilecek; aşk hayatınızda güzel gelişmeler oluşabilir. Sergi, sinema, tiyatro, konser gibi etkinlikler organize edebilirsiniz. Roman, hikaye gibi hobileriniz varsa, aktif olarak üretken olabileceksiniz. Çocuklarınızın eğitim haberlerine sevinmek de bu etkiler arasında..












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Pazar günü 9. evinizdeki Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 gün boyunca yurt dışı ilişkiler, eğitim, hukuk, medya, seyahat, din ya da felsefe gibi konularda bazı durumlar daha netleşebilir. Özellikle maddi kazancınızla bağlı olarak yukarıdaki başlıklarda bazı huzursuzluklar, yetersizlikler sizi rahatsız edebilir. Bir seyahat ya da eğitim, hukuksal bir konu ile ilgili ödemeler söz konusu olabilir. Pazartesi Merkür ger hareketi 2. evinizde sonlanacak; kazanımlarınızla ertelenen, geciken, sorunlu ilerleyen bazı konularda akıcılık oluşabilir. Geliriniz konusunda görüşmeler, toplantılar, kararlar iletişim trafiğinizi arttırabilir. Hafta genelinde mesleki konularda, kariyerle ilgili, otorite figürleri ya da büyüklerinizle bağlantılı alanlarda birlikte yapılacak çalışmalarda başarı elde etmeniz, destek görebilmeniz mümkün. Hukuksal bir konuda üzerinize düşen görev ve sorumluluklarınızı yerine getirdi iseniz hakkınızı almanız olası. Haftanın ikinci yarısında gelirinizle ilgili olarak önemli bir gelişme, bir değişim, bir haber oluşabilir. Güç ve irade ile vereceğiniz önemli bir kararı aktive etme şansınız var. Ancak bazı kişilerde maddi gelirinizle ilgili konuşmalarınızda son sözü söylemeden çok iyi düşünmek önem arz etmekte. Şaşırtıcı önemli bir gelişme kazanç veya kayıp oluşabilir. Hafta sonu ailenizden bu konularda destek bulabilmeniz, emlak konularında kazanç elde edebilmeniz, aile büyükleri ile ilgili maddi bir yardım gündeme gelebilir. Aile üyeleri ile keyifli, sıcak ilişkiler kurabilmek adına güzel bir hafta sonu..









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü 8. evinizdeki Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte ortaklaşa gelir, kredi, vergi, borç, prim, miras, nafaka gibi kamusal konularda, banka, kredi kart borçları, bütçe ile ilgili bazı durumlarda netleşmeler oluşabilir. Kriz içeren bazı konularda kontrolü ele almak durumunda kalabilir, bunun yanında içsel huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Olaylar üzerinde konsantre bir şekilde araştırmalar yapmak, gerçek nedenlere ulaşmanıza yardım edebilir. Psikolojik olarak biraz yorulabilirsiniz. Pazartesi Merkür, burcunuzda sürdürdüğü geri hareketini sonlandıracak; ikili tüm ilişkileriniz, fiziki ve psikolojik sağlığınızla ilgili olarak ertelenen, geciken, aksilik yaşadığınız konuları rahatlıkla ele alabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebilme şansı bulabilecek, eğitim, seyahat, toplantılar, görüşmeler açısından gelişmeler yaşayabileceksiniz. Hafta genelinde yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında birlikte yapılacak tüm çalışmalar, yardımlaşmalar size başarı sağlayabilir. Geriye dönük bu alanlardaki işleri destek alarak rahatlıkla ele alabilir, üzerimizde düşeni çalışkanlıkla yaptığımız takdirde önemli gelişmeler elde edebiliriz. Haftanın ikinci yarısında sözlerinize dikkat etmeni önemli. Aniden geri alamayacağınız kelimeler sarfedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kırıcı olmamaya özen gösterin; ani sonlanmalar oluşabilir. Derin araştırma gerektiren konularda konsantrasyonunuz güçlü çalışabilir. Hafta sonu ise yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızdan destek görebilir, ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Çevrenizi güzelleştirmek, duygularınızı iletişim şeklinize taşıyabilmek, yakın çevrenizle problemlerinizi halletmek mümkün olacaktır...











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Pazar günü 7. evinizdeki Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; 15 günlük süreçte ikili ilişkiler, ortaklık, evlilik ve rekabet gerektiren konularla ilgili olarak bazı gelişmeler netlik kazanabilir. Bu başlıklarla ilgili endişe ve korkular, güven sorunları sizi huzursuz edebilir. Kontrol dışı gelişebilecek durumlar ilişkiler konusunda sizi rahatsız edebilir. Yükselen sevgi ihtiyacı nedeniyle partneriniz üzerinde baskı oluşturmaya kalkmayın. Avukatlık işleriniz varsa, bu alanlarda da bazı gelişmeler sizleri tatmin etmeye yetmeyebilir. Pazartesi Merkür, 12. evinizdeki Oğlak burcunda geri hareketini sonlandıracak; kararsızlık çektiğini konularda, ifade edemediğiniz düşüncelerinizde akıcılık sağlayabilir ve bazı mistik ruhani çalışmalardan yarar sağlayabilirsiniz. Fikirsel olarak daha yaratıcı daha üretken olabileceksiniz. Problemler konusunda olaylara daha kabullenici yaklaşmak, bazı çözüm yolları oluşturmak imkanı oluşturulabilir. Hafta genelinde ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi kamusal işlerinizde yapılacak ortak çalışmalar, derin araştırma gerektiren işler başarı ile sonuçlandırılabilir. Kriz içeren bazı konularda destekler bulabilir, düzelme sağlayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı psikolojik ve ruhsal olarak kendinizi rahatsız hissetmeniz olası. Bazı itiraflar yapmak, sırlarınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. Sezgisel gücünüz ve rüyalarınız son derece aktif çalışabilir. Duygusal psişik, ruhsal değerlerinizde önemli değişimler oluşabilir. Başkalarını suçlamamaya özen gösterin. Kendinize odaklı mistik manevi çalışmalarda önemli yüzleşmeler yaşayabilir ve yaşamınızda temiz bir sayfa açabilirsiniz. Hafta sonu maddi ve manevi değerlerinizle ilgili olarak harcamalar yapabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan şeylere gereksiz masraf yapmamaya özen gösterin. Kendinizi daha değerli hissetmek amacı ile alış verişler dikkatinizi fazlaca çekebilir, dikkat. Kaybettiğiniz bir eşyanızı bulma ihtimaliniz de hafta sonu var...











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Pazar günü 6. evinizdeki Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 günlük süreçte, yapılacak grup çalışmalarında bazı detaylar huzursuzluk yaratabileceği gibi, çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz, sağlık problemleri, yürüttüğünüz projeleriniz ve günlük yaşamınızda olayları kontrol altına almak durumunda kalabilir, bu alanlarda bazı netlikler yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşam, arkadaş grubunuz, sizi görevlerinizden alı koyabilir. Günlük yoğunluklar nedeniyle bazı aktivitelere katılamayabilirsiniz. Sağlık problemleri karşısında dikkatli olmakta fayda var. Pazartesi Merkür, 11. evinizdeki Oğlak burcunda geri hareketini sonlandıracak; dolayısı ile sosyal yaşamınızdaki iletişim trafiğinde yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. Dostlarınızla bilgi alış verişleri beraber yapılacak tatil programları ya da bazı organizasyonlar artabilir. Hızlı bir sosyal tempoya hazırlanın. Hafta genelinde ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik konuları, fikir danıştığınız güvendiğiniz kişilerle iletişimde beraber girişilecek işler başarı getirebilir. Yalnız karar vermek ya da tek başınıza uğraşmaktan çok destek almaya, beraber karar almaya özen gösterin. Bazı hukuksal konularda ortak noktalarda buluşulabilir, uzlaşma sağlanabilir. Anlaşmalar, sözleşmeler ya da taşınma konuları ile ilgili olumlu bir hafta içi. Haftanın ikinci yarısı sosyal arkadaş çevresinde önemli başlangıçlar ya da sonlanmalar yaşanabilir; sözlerinizde kırıcı olmamaya özen gösterin. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ısrarla diğerlerine kabul ettirmeye konusunda inatçılık yapmayın. Dostlarınızla ilgili önemli ses getiren sizi şaşırtabilecek bir haber alabilirsiniz. Hafta sonu ise romantik keyif verici sinema, tiyatro, sergi, konser gibi sanatsal aktiviteler için çok uygun. Dost çevrenizde hoş tanışmalar, ilişkilerinizde affedicilik ve anlayış gündeme gelebilir... 









Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder