12 Ocak 2016 Salı

12 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay tümüyle Kova burcunda haftanın ikinci gününde.. Farklı ve rutin dışı her şey çok daha fazla ilgimizi çekebilir. Şimdiye kadar alışık olmadığımız tarzda bakış açılarına daha yatkın olabilir, grup çalışmalarında kendimizi bulabiliriz. Zihinsel beceri isteyen konularda kendimizi ortaya çıkarabilir, beraberce kararlar alabiliriz. Sosyal konulara gözümüz daha fazla takılabilir. 

00:58'te Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek ılımlı görünüm sayesinde ilişkiler trafiği yoğunlaşabilir. Sohbet konularında beyin jimnastiği yapabiliriz. Güzellikler, keyif verici konular geceyarısı gündeme gelebilir. Dostlarımızdan rahatlıkla destek alabiliriz. Tembellik etmek, keyif verici konularla kafamızın meşgul olması bu gece mümkün. 

03:09'da ise Ay ve Uranüs arasında oluşacak diğer bir olumlu etkileşim ise yaratıcı zekamızın aktif olmasına neden olacağından uykusuzluk çekebiliriz. Aklımıza gelen konulara değişik bir bakış açısı ile bakmak, farklı yönelerinden konuları ele almak mümkün; tabii bu saatte ayakta olanlar için. Gün içinde de bu tatlı telaşı az da olasa hissedeceğiz; zira Ay bu açının ardından tüm gün açısız kalmak üzere boşluğa girecek. Bulunduğumuz ortamlarda ufak çaplı değişiklikler yapabilir, ilişkilerimizde rutin dışı programlar uygulayabiliriz. Biraz değişikli yapmak yaşamlarımızda hepimize canlanma getirebilir, yeni tanışmalar yaşayabiliriz. Ay açısız olacağından elde birikmiş, bitirilmeyi bekleyen işlerimizi yaratıcılığımızla rahatlıkla ele alabilir, sonuç elde edebiliriz.

Gece yarısının ardından kesinleşecek Venüs ve Uranüs arasındaki üçgen açı bugün tümüyle hissedilebilir. Sürprizlere, yeni ve heyecan verici romantik beraberlikler, hızlı gelişebilecek ilişkilere izin verecektir. Ancak unutmamak gerek ki Uranüs'ün hızıyla gelen yine hızla geri gidebilir. Hesapta olmayan maddi kazançlar ya da kayıplar yaşanabilir. Eğer önceden planlarınızı yaptığınız niyetleriniz varsa, bu görünüm güçlü bir motivasyon kaynağı oluşturarak dış şartları da hazırlayabilir. Süpriz de olsa tepkisel hareket etmemeye özen gösterelim. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder