30 Ocak 2016 Cumartesi

30 Ocak 2016 - Astrolozi


Ay tümüyle Terazi burcunda ilerliyor bugün; daha önce de belirttiğimiz gibi ikili ilişkilerde denge, uyum oldukça önemli. Fikir danışmak, tavsiyeler almak adına da olumlu kullanılabilir. Olumsuz özelliklerinin arasında ise kararsızlık listenin başını çekebilir bugün. Herkesin fikrini almak, olaylara iki yönü ile yaklaşmak bazı alanlarda kararsızlıklara neden olabilir.

07:58''te dünden beri etkili olan Merkür ve Pluto arasındaki kavuşum netlik kazanacak. Ay da 0:11'de önce Merkür ile ardından 01:26'da Pluto ile kare açılar içinde olacağından bu transiti daha da etkili hale getirecektir. Bunun yanında 03:34'te Ay ve Uranüs karşıt pozisyonda olacaklarından bu gruba Uranüs etkileri da dahil olmakta. Önemli, sert hatlı bir görünüm. Gizli görüşmeler, araştırmalar, soruşturma, vergi, nafaka, miras, mali durumlarla ilgili derinleşme yapmak adına ideal tabii. Esrarlı işler, gizlilik gerektiren durumlar adına ve de kararlı olabilme adına olumlu. üzerinde çalışılar veya karşınıza çıkan herhangi bir durumun iç yüzünü iyi kavrayabilme, gereçkleri öğrenebilme, kesin ve isabetli kararlar alabilme adına harekete geçilebilir. Ancak sağlık konularında sorun yaratabilir; ani gelişmeler, bazı trafik, uçak, tren kazaları oluşabilir. Teknolojik önemli problemlerle karşılaşılabilir. Araç ve gereçlerde sorun çıkabilir. Ani, hızlı ve keskin kararlar almak adına yaratıcılığımızı aktive etmek en doğrusu olacaktır. Ay, Uranüs dokunuşunun ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlıyor. Önemli başlangıçlar için malum pek tavsiye edilen bir görünüm değil. Daha çok elde biriken bitirilmeyi bekleyen konulara konsantre olmak en doğrusu.

Tüm gün etkili diğer bir açı ise 18:44'te kesinleşecek olan Venüs ve Neptün arasındaki olumlu etkileşim. Hayal gücümüzü harekete geçirici, fantezilere daldırıcı bir transit. Yaratıcılığımızı sanatsal yeteneklerimizi rahat bir şekilde ortaya koyabilir, üretken olabiliriz. Duygusal açıdan arkadaşlık ilişkilerinde sağlamlık, sorunlarda düzelme, affedicilik, merhamet öne çıkabilir. Romatizmi besleyici bir görünümdür. Manevi yanımız bugün her zamankinden daha aktif çalışabilir; renklerle, estetik konularla, güzelliklerle uğraşmak isteyebiliriz.


Astrolozi






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder