26 Ocak 2016 Salı

26 Ocak 2016 - Astrolozi


Haftanın ikinci gününe Aslan burcunda boşlukta ilerleyerek giren Ay, 05:45'te Başak burcuna giriş yapacak. Seçicilik bugün ana kelimemiz. Aklımızı, hangi fikrin bizler için daha yararlı olacağını keşfetmek adına kullanmak çok hoşumuza gidebilir. Ciddi ve sade davranışlar içinde olmak, insanlara hizmet etmeyi istemek, uğraştığımız konuların detaylarına, satır aralarına girmek günün ana özellikleri. Kendimizi yorgun hissedinceye kadar çalışacağımız için gün sonunda omuzlarımızdaki fazla yükten bunalabilir, hatta çevremizdekileri eleştirmeye yönük olabiliriz. Düzen ve detaylar bizleri fazlasıyla heyecanlandırabilir ve etrafımızda kusur arar bir hale dönüşebiliriz; aman dikkat.

11:50'de Ay ve Venüs arasında oluşacak üçgen açı ile çevremizdekilerle ilişkimizde hoş duyguların uçuştuğu, birlikte güzen zaman geçirebileceğimiz, eğlence ve dostluğun keyfine varabileceğimiz bir öğle zamanaı var önümüzde. Kolaylıkla oluşacak duygu akışı çirkinlikleri örtebilir ve pembe bir dünya yaratabilir. Koruyuculuk, annelik gibi hislerimizde artış olabilir. Problemli ilişkilerde düzelmeler bizi sevindirebilir. Gözümüz güzellikleri arayacağından bu yönde aktivitelere de meyledebiliriz.

21:51'de Ay ve Neptün karşıtlığı kesinlik kazanacak; zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf bir ruh haline bizleri sokabilir. Aşırı duygusallık kafa karıştırıcı olabilir. Şüphecilik ve endişe işin cabası olabilir. Ufak bir gelişme bile cesaret kırıcı duygular bırakabilir; tepkilerimiz bu duygulara göre olacağından yanlışlara kolaylıkla neden olabilir. Başkaları, gelişmeler hatta kendimizle ilgili bile yanlış düşüncelere kapılabiliriz. İlaç ve alkol alımında dikkat edilmeli; ters sonuçlar ve alerjik reaksiyonlar oluşabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder