10 Kasım 2013 Pazar

10 Kasım - 16 Kasım 2013 Haftası ve Burçlar



Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz. Ev, aile, hane ile ilgili olarak, ortaklaşa gelirlerden yani kredi, miras, borç, vergi, sigorta veya bonus olarak destekler var. Ev almak isteyenler, kredi desteği bulabilirler, evinizi kiraya verebilir veya ev kiralayabilirsiniz. Ebebeyn ile ilgili bir operasyon gündeme gelebilir ve başarılı geçeceği söylenebilir. Ortak girişilen işlerden haneye para girebilir, bu da size rahatlama sağlayacaktır. Ayrıca hafta sonuna doğru, kariyer evinizdeki Venüs ve Pluto beraberliğine Uranüs'ün sert bir karesi olacak. Otorite figürleri ile ani gelişebilecek fikir ayrılıkları, kariyerinizde sizi zorlayabilir, ebebeyn ilişkilerinde aksiliklere neden olabilir ya da çıkarcı kariyer ilişkileri tehlike yaratabilir. Ani gelişmeler sizde stres yaratacaktır..


Boğa Burcu ve Yükselen Boğa

Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz. Kardeşler, komşular, eğitim, iletişim, yayıncılık, ulaşım konularında ortaklaşa işlere imza atabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yukarıdaki alanlarla ile ilgili bir işe ortaklaşa girebilir, danışmanlık alabilir, evlilik kurumuna imza atabilirsiniz ya da taşınma fırsatları doğabilir.. Ayrıca hafta sonuna doğru yurt dışı, hukuk, medya, eğitim, uzak akrabalar evinizdeki Venüs ve Pluto beraberliğine Uranüs'ün sert bir karesi gerçekleşecek. Özellikle kadın figürlerinden doğabilecek aksilikler sizi zora sokabilir, bir hastalık ya da bazı gizli durumların ortaya dökülmesi nedeniyle stres hissedebilirsiniz. Özellikle sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz.Maddi gelirler konusunda çalışma hayatınızdan destek var. Özellikle yurtdışı bağlantılı, medya, eğitim, internet, hukuk alanlarındaki işlerinizde destek bulabilirsiniz. Yeni müşteriler, yeni girişimler, yeni umutlar sizi mutlu edecektir. Ayrıca hafta sonuna doğru ortaklaşa gelirler, kredi, borç, miras, vergi, sigorta ile ilgili alanlardaki Venüs ve Pluto beraberliğine Uranüs'ün sert bir karesi olacak. Bu konularda umduğunuzu bulamayabilirsiniz, ani bir gelişme planlarınızı suya düşürebilir. Sağlığınıza da ayrıca dikkat edin ve olası ameliyat işiniz var ise erteleyin. Araştırma gerektiren işlerinizde ani aksilikler yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz. Çocuk, aşk, yetenekler ve şans evinizden size güzel sürprizler var; sevinç yaşayacaksınız. Bebek, aşk ya da yetenekleriniz ile ilgili başarı yakalamak, spekülatif alanlardan şans elde etmek mümkün.Özellikleriniz etrafınıza ışıltı saçabilir. Ancak hafta sonu ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evlilik evinizdeki Venüs ve Pluto beraberliğine Uranüs'ün sert bir açısı olacak. Kariyerinizde otorite figürleri ile ve kadınlarla ilişkilerinizde, eşinizin kariyerinde, ortağınızın ailesel konularında, varsa taşınma işlerinizde aksilikler yaşanabilir. Ummadığınız gelişmeler stresli durumlara neden olabilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz.  Ev, aile, hane ve kökten bağlı olduğunuz alışkanlıklarınız ile ilgili olarak psikolojiniz oldukça kuvvetli; üzerini kapattığınız, kaçtığınız bazı bağımlılıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Evde sizi rahatsız eden bazı konuları çözüme ulaştırabilirsiniz. Bırakmak istediğiniz bazı kötü alışkanlıklardan ya da size ağırlık yapan bazı sırlardan kurtulmanız mümkün. Evinizde huzurlu bir ortam oluşacak. Ancak, hafta sonu çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, sağlık ve yardımcılarınızla ilgili evinizdeki Venüs ve Pluto beraberliğine Uranüs'ün sert bir karesi var. Bu alanlarda yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet ve seyahat ile ilgili ani aksilikler yaşanabilir. Çalışma ortamınızda özellikle bayan figürleri ile olan ilişkilerinize dikkat. Uzak akrabalarınızdan üzücü sağlık haberleri alabilirsiniz. Sağlığınıza, özellikle kemik, diş ve deri rahatsızlıklarına dikkat; ani gelişen olaylar stres yaratabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başak
Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz. Kardeşler, komşular, ulaşım, internet, yayıncılık ve eğitim alanlarında, sosyal çevrenizden destek bulabileceksiniz. Bu konulardaki girişimleriniz yeni umutlar doğuracak.; arkadaşlarınızla bir seyahat planı yapabilir, işlerinizde sosyal medya desteği görebilirsiniz. Ancak hafta sonu, aşk, çocuk, yetenek ve şans evindeki Venüs ve Pluto beraberliğine Uranüs'ün sert bir karesi olacak. Bu alanlarda maddi, manevi kayıplar yaşamanız mümkün; özellikle hamile olanlarınız dikkatli olmalı. şans oyunlarında, spekülatif konularda para kaybı yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı kadın figürleri kuyunuzu kazabilir. Aldığınız değerli bir eşyada, sorun çıkabilir. Ani gelişen olaylar stres yaratacaktır.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
.Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz. Maddi gelirlerinizde, kariyeriniz kaynaklı gelişmeler yaşamanız mümkün. Otorite figürlerinden, annenizden destek alabilirsiniz. Yeni kazanım fırsatları doğabilir. Toplum önündeki duruşunuz gerekli değeri bulacak, özgüveniniz yerine gelecek. Ancak hafta sonu ev ve aile evinizdeki Venüs ve Pluto beraberliğinie Uranüs'ün sert bir karesi var.. Eviniz ile ilgili yanlış yönlendirilebileceğiniz bir alış veriş yapabilir, aile içinde kadın figürleri ile tartışma yaşayabilir, taşınma işiniz varsa sekteye uğrayabilir, hane içinde ortak alınacak kararlarda anlaşmazlıklar çıkabilir. Ani yaşanabilecek elektrik yüklü gelişmeler stres yaratacaktır.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz. Tüm fiziksel görüntünüz, genel sağlığınız, çabalarınız ve girişimlerinizde, yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat desteği bulabilirsiniz; harika bağlantılar kurma fırsatı yakalayabilirsiniz. Uzak bir akrabanızdan yardım gelebilir. Ancak hafta sonu kardeşler, komşular, ulaşım, iletişim evinizdeki Venüs ve Pluto beraberliğine Uranüs'ün sert bir karesi olacak.. Çalışma ortamınızda kadın figürleri ile aksilikler yaşayabilir, ulaşım aracınızda ya da iletişim cihazlarınızda ani arızalar oluşabilir. Komşularınızla problem yaşayabilir; müsterinizden yanlış sipariş alabilirsiniz. Ani ortaya çıkabilecek gelişmeler stres yaratacaktır..

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz. Perde arkasından yürüttüğünüz işlerinizde gelişmeler yaşayabilir, kendinizi psikolojik olarak çok güçlü hissedebilir, ortaklaşa gelir, miras, kredi, borç, vergi, sigorta işlerinizde olumlu gelişmeler açığa çıkabilir.. Ameliyat olmanız gerekiyorsa, başarılı geçecektir. Ancak hafta sonu maddi gelirler evinizdeki Venüs ve Pluto beraberliğine Uranüs'ün sert bir karesi olacak. Eğlence, çocuklar, aşk ve şans ile ilgili ani harcamalar çıkabilir, spekülatif işlerinizde para kaybı oluşabilir, bir yeteneğiniz ile ilgili düş kırıklığı yaşayabilir, pahalı gereksiz bir alış veriş yapabilirsiniz.  Aşk ilişkinizde aksilikler, kopuşlar yaşanabilir. Ani para kayıpları stres yaratacaktır, kumar adına sizin için uygun bir hafta değil.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz. Sosyal çevrenizden uzun zamandır bulamadığınız desteği bulabileceksiniz, bir arkadaşınız ile ortak iş yapma imkanı doğabilir, çevrenize fikir danışabileceksiniz. Bazılarınız bir evlilik teklifi bile alabilir. İkili ilişkiler adına umutların yeşerdiği, yeni fırsatların oluşabileceği bir hafta arası.. Ancak hafta sonu fiziksel görüntünüz, genel sağlık ve ilişkiler evinizdeki Venüs ve Pluto beraberliğine Uranüs'ün sert bir karesi olacak. Bazı sabit fikirleriniz, fiziksel değişim yapmanıza engel olabilir, aile içinde tartışmalar yaşayabilir, güzelleşmek adına hatalı kararlar verebilirsiniz. Bayan arkadaşlarınızla tartışmamaya özen gösterin. Ani gelişebilecek olaylar stres yaratabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kova
Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz. Kariyer ve otorite figürlerinden, çalışma hayatınız, sağlık ve yardımcılarınız hatta müşterileriniz adına harika destekler alacaksınız. Terfi edebilir, kişisel bakım kararı alabilir, sağlığınız ile ilgili tüm endişelerinizi geride bırakabilirsiniz, asistanınız size ummadık bir iyilikte bulunabilir. İş alanında da oldukça yoğun olacağınız bir hafta olacak. Ancak hafta sonu bilinçaltınız, gizli kapaklı işleriniz ile ilgili evinizdeki venüs Pluto beraberliğine Uranüs sert bir kare yapacak. Kardeşleriniz, komşularınız ile ilgili bazı gizli olayların açığa çıkması, kadın figürleri ile düşmanlıklar, iletişim, ulaşım, eğitim yoluyla hataya düşme, yanlış kararlar verme gibi ani gelişmeler stres yaratabilir. Bazı aldatma - aldatılma olaylarına şahit olabilirsiniz ya da iletişim yoluyla bu tarz haberler alabilirsiniz. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Hafta başı Merkür geri hareketi sona eriyor; iletişimdeki enerjilerin akışında olumlu yönde gelişmeler yaşamaya başlayacağız. Salı günü Merkür'ün de etkili olduğu alanlarda yılın en şanslı günlerinden birini yaşayabiliriz. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet, seyahat alanlarında, çocuklar, aşk ve yetenekleriniz ile ilgili müthiş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevgiliniz ile seyahat planları yapabilir, çocuklarınızın yurtdışı eğitimine karar verebilir, ya da yabancı kültürleri tanımak adına bir eğitim programına katılabilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan yetenekleriniz ile ilgili destekler bulabilirsiniz. Hukuksal olaylarınızda da şans sizden yana. Entellektüel yeteneklerinizi ve hayat felsefenizi geliştirme imkanı bulabileceksiniz. Ancak hafta sonu sosyal çevre evinizdeki Venüs ve Pluto beraberliğine Uranüs'ün sert bir karesi var. Çevrenizden özellikle kadın figürleri ile ani gelişebilecek aksilikler, bazı arkadaşlarınız yüzünden maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Geliriniz ile ilgili bazı umutlarınıza set çekmek zorunda kalabilirsiniz. Ani ortaya çıkabilecek gelişmeler sizde stres yaratabilir.





Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder