16 Kasım 2013 Cumartesi

16 Kasım 2013 - Astrolozi



Ay, Boğa burcunda bugün.. Dengeli, uyumlu ve diplomatik bir görünüm eşliğinde basit ihtiyaçlarımızın, yani iyi yemek, iyi yer, kailteli yaşam tutkumuzun öne çıkacağı bir Cumartesi.. Biraz çekingen davranışlar içinde olmak, tepkilerimizi hemen ortaya sermemek mümkün. Ancak öflelencek de olursak, önümüzde hiç kimsenin duramayacağı enerjiler içinde olabiliriz. Bugün yavaş hareket etmek, hatta tembellik, işimizi şansa bırakmamak, bir işe başlarken tüm ihtimalleri göz önüne almak ana özelliklerimiz olacaktır. Yenilikler, değişimler bizi zorlayabilir, alışkanlıklarımıza sıkı sıkıya bağlı olacağız. Fakat yine de elimize aldığımız işi her ne pahasına olursa olsun bitirmek için tüm gücümüzü ortaya koyabiliriz.

Ay sabah saatlerinde Pluto ile harika bir açı yapacak; duygusallığın canlanacağı, herşeyi daha güçlü hissedebileceğimiz bir transit. Bir fikri kafaya takıp onun esiri olmak ve duygularımızın kontrolü altına girmek olası. Bu süreçte önemli olan şey duyguları ne tamamen serbest bırakmak ne de onların bizi idare etmesine izin vermektir. Öğlen saatlerinde ise Ay, Venüs ile olumlu bir görünüme girecek. Ay'ın da Venüs'ün doğal evi Boğa'da bulunduğuna dikkat edersek, Boğa burcu etkilerinin tavan yapacağı bir gün ortası diyebiliriz. Çevremizdeki kişilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte güzel zaman geçirebileceğimiz, eğlence ve dostluk saatleri diyebiliriz. Mutluluk kolayca filizlenecektir. Alışveriş, yemek, lüks olan herşey, dostluklar tavan yapabilir.. Koruyuculuk, annelik gibi hislerde artış görülebilir. Evimizi, bahçemizi, kendimizi güzelleştirme adına çeşitli girişimlerde bulunabiliriz.

Gece saatlerine doğru ise Ay, Satürn ile karşılıklı konuma gelecek.. Bu transit her ne kadar kısa ise de akrabalık ilişkilerinde ayırıcı etki yapabilir. Problem şudur ki; kendimizi çok yalnız, mutsuz ve şanssız hissedip, sanki kimse bizi sevmiyor, istemiyor gibi düşünmemizdir. Aynı zamanda kendimizi soğuk ve duygusau hissetmemiz de mümkündür. En iyisi bu zamanda hiçbir şey yapmamak.. Görüşümüz karamsar olsa bile, kısa süre sonra bu açılacaktır. Başkalarının da bize olan tutumlarını göze almadan, kendi kendimize iş bitirici kararlar almamamız gereken saatler diye düşünüyorumm..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder