6 Kasım 2013 Çarşamba

6 Kasım 2013 - Astrolozi


Ay, günün tamamında neredeyse boşlukta ilerliyor.. Boşlukta yani açısız olması, etkili olduğu saatler içinde yeni başlangıçlar ve girişimlerin de sonunun belirsiz olmasına neden olabilir. Tavsiyem, elde yarım kalmış, tamamlanmak bekleyen işlere yoğunlaşmanız yönünde.. Mümkünse, ilkleri yarına bırakın; 23:43'te Oğlak burcuna geçişi bizi daha sorumluluk sahibi ve ciddi enerjiler içine sokacaktır. Oğlak bize bu saatlerin ardından gerçeklik, pragmatizm ve kararlılık katacaktır. Adil ve prensiplerimize uyan kişilerle beraber olmak isteyebilir, ancak kızdığımızda da aşırı inatçı tavırlar sergileyebiliriz.

Dün Venüs de Oğlak burcuna geçiş yaptı ve Ay da gece yarısında Venüs ile kavuşacak. Bu saatlerde ayakta olanlar için çok mutlu, sevecek bir enerji yayabilir. Aşk, sevda ilişkilerinde ciddi görüşler için yapıcı etkiler içerir. Güzelliklerle uğraşmak, yemek, içmek, sevmek zamanıdır diyebiliriz. İyi başlangıçlar için uygundur ancak maalesef denk geldiği saatler oldukça geç. Bu yüzden de aman siz yine de pek yemeye, içmeye eğilim göstermeyin ve gecenin bu yarısında rahatsızlık çekmeyin.

Bugün, geçtiğimiz Güneş tutulması etkisini pekiştirici, Güneş ve Satürn kavuşumu netleşiyor; hele ki yarın geri hareketine başlayacak olan Jüpiter'in de neredeyse duracak kadar ağırlaşmış olan hızını göz önüne alırsak.. Hoşlanmadığımız işleri yapmak zorunda kalabileceğimiz bir gün olabilir. Şartlar bizi görev ve sorumluluklarımıza yöneltecektir. Aslında bu etkiler bizleri daha dikkatli kılarak üzerinde olduğumuz işte ilerlemeye ve başarılı olmaya götürebilir. Bu transit genelde yeni sorumluluklar getirir veya geçmişte tamamlanmamış bir olayı hatırlatarak onu tamamlamamızı isteyebilir; sanki Ay'ın boşluktaki hareketini de önceden haber almış gibi.. Emirlere ve kurallara dikkat edildiği takdirde bu durum çevremizdeki insanları da iyi organize etmemizi sağlayacaktır. Ancak lütfen bunu yaparken gereğinden fazla sıkı veya hükmedici olamaya çalışmayın, zira bu tehlike mevcut. Fiziksel enerji olarak zayıftır, bu nedenle ilk olarak gerçekten yapmamız gereken işlere zamanımızı harcamalıyız. Aksi takdirde kendimizi depresif hissedebiliriz. Bu arada insanlarla ilişki kurmak zor olabilir. Kendimizi terk edilmiş, yalnız hissetmek mümkün. Bu tür duyguları kontrol ederek mümkün olduğu kadar dışa açılmaya çalışmak, oldukça yarar sağlayacaktır. Tutulma etkisi ile bu enerji daha yoğun hissedilebilir; hani şu kopamadığımız, varlıkları ile kendimizi güvende hissettiğimiz tutkularımız, bağımlılıklarımız var ya.. işte, hayatımızın tüm sorumluluğunu alıp, onları da serbest bırakmanın vaktinin geldiğini anlatan açılar bunlar.. Emme basma tulumba gibi hep aynı şeyi yazarken buluyorum kendimi ama inanın şu içsel ağırlıklarımızı bir bıraktık mı, parlayan ışığın farkına varacağız..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder