9 Kasım 2013 Cumartesi

9 Kasım 2013 - Astrolozi



Güne boşlukta ilerleyerek giren Ay, 01:29'ta Kova burcuna geçiyor.. Bağımsızlık dürtüsü, aklımızı başımızdan alsa da son derece sosyal davranışlar sergilemek bugün mümkün. Özgür düşünceyi savunsak da, gün içinde insanlara kendi fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışmaktan ziyade, bizimle aynı fikirde olan insanlarla bağ kurmak isteyebiliriz. İlgi odağı olmayı başarsak da dışarıdan ulaşılamaz etkisi vermek kolay olacaktır; yani insanlarla aramıza bir mesafe koymak isteyebiliriz. Sabah erken saatlerde gerçekleşecek Ay ve Merkür arasındaki sert  kare ile bu saatlerde ilişkilerde kritik gelişmeler yaşanabilir. Hisler ve duygular mantığın esiri olacağından konuşmalar sertleşebilir. Probleminiz olan insanlardan bu saatlerde mümkünse uzak durun.. Mümkünse duygusal ve fiziksel rahatlama yapmak ve olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak en iyisi olacaktır.

Öğleden sonra ise Ay, Uranüs ile ılımlı bir görünüme girecek. Bu saatlerde de çabukluk, tez canlılık, telaş, garip bir heyecan hissedebiliriz, ancak rahatsız etmeyen, hoş bir etki şeklinde olacaktır. Kendimizi, çevredeki insanları, ortamı canlandırmak, yeni bir hava vermek, sanki her şeyi yeniden düzenlemek gibi bir dürtü ve ihtiyaç duyabiliriz.. Yeni ve heyecan verici bir kişi ile karşılaşmak veya eski bir arkadaşımızın hiç ummadığımız bir şekilde tekrar hayatımıza yeniden girmesi mümkündür.

Gün genelinde ise gayet güzel Mars ve Satürn arasında olumlu, ayrıca  Merkür ve Neptün arasında harika bir açı var. Bu transitler, dikkatli planlar ve büyük gayret, çalışma ve sabır isteyen işleri yapmak için çok mükemmel fırsatlardır. Neptün ise bilinçaltımızdaki mevcut güzelliklerin, kıymetlerin adeta örtüsünü açarak görmemizi sağlar. Bu yönden de psikoloji, meditasyon gibi bilinç altını harekete geçirici çalışmalar yapmaya uygun bir gün. Yazı yazmak, rol yapmak, şiir denemek, müzikle ilgilenmek, dini, mistik, ruhsal subjeler, sanat çalışmaları merak çekici olabilir. Gelecekteki hedeflerimize başlamak için planlarımızı devreye sokabiliriz. Madeni araç ve gereçlerle, kesici aletlerle, metal veya taş gibi sert materyallerle çalışmaya da ayrıca uygun bir enerji içerir. Azla yetinmek, disiplinli olmak, bol olan şeylerde bile ölçülü harcamalar yapmak düşüncesi hakimdir ve bu her zamankinden kolay gelebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder