1 Kasım 2013 Cuma

1 Kasım 2013 - Astrolozi



Ay tüm gün Terazi'de ilerleyecek.. Sosyal, uyumlu ve diplomatik yanlarımızın ortaya çıkacağı,zarif tavırların ve davranışların bizi sarıp sarmalayacağı harika bir Venüs günü bugün. En önemli özelliğimiz adil bir yarışmacı olacağımız; her konunun iki yüzünü de görüp değerlendirmekte üstün yetenekler sergileyebiliriz. En çok da en adil olanı ortaya çıkarmak amacında olabiliriz. Bilgimizin ateşli bir savunucusu olamayabiliriz belki ama sakin ve serinkanlı tavırlarla ve nezakete önem vererek konuşmalarımız hep seviyeli olacaktır; bu da bizlerin tartışmlarda oldukça başarılı olabileceğimize bir işarettir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışır, zor bir durumda huzursuz hissedebiliriz. Bugün maalesef tek handikabımız karar vermekte zorlanmamız olacaktır. Yok onun da isteği olsun, şunu da es geçmeyeyim derken, isteklerimizi öne sürmekte zorlanabiliriz.

Sabah saatlerinde meşhur Uranüs ve Pluto karesine, karşı köşeden Ay müdahalede bulunacak; kısa süreli bir T-karemiz oluşuyor.. 2013'e damgasını vuran, yerleşik, bağımlı olduğumuz ne varsa yerinden oynatan bu meşhur karenin damarına Ay parmak basacak.. Biraz dikkatli olmakta fayda var. Duygular çok hassas, beklenmedik şekilde değişiveren, akıl ve duygu çekişmesi içinde uçuk hareketlere yol açabilecek bir transit. Terazi'nin dengesini,  Oğlak'ın kalıplaşmış, klasik alışkanlıklarını, Koç'un ani çıkışları ile harmanlayın, görün.. sözcük olarak bir araya getirmek bile zor. Bu Ay bir de balzamik fazda yani yeni aya hazırlanıyor, karanlıkta.. Özellikle duygusal olarak haksız hüküm vermek mümkündür. Konuşmalara duygular çabucak karışabileceğinden, bir de bakarsınız tartışma içine girmişiz. Özellikle duygusallıkla başı dertte olanların ani çıkış yapmaları kaçınılmaz olabilir. Ama kendimize karşı dürüst davranabilirsek, duygularımızı kabul eder bir tutum sergileyebilirsek, kendi içimize uzanıp, neler istediğimizi daha net görebiliriz. Bizler için duygusal analiz zamanı olabilir.

Tüm gün Mars, Güneş, Merkür ve Pluto arasında da gayet olumlu bizi biraz cesarete itekleyecek açılar söz konusu.. Hele ki Merkür geri hareketteyken tabii dikkatli olmak lazım. Ancak uzun vadeli işleri planlamak, yaptığımız çalışmalarda kesin, açık ve güçlü kararlar almada bu transiti mutlaka kullanmalıyız. Bugünlerde atılacak kararlı bir adım belki de hayatımızda önemli rol oynayabilir. Çok çalıştırır, güç konuları, karışık işleri analiz edebilme ve takip kolaylığı verecektir. Ama lütfen, cesareti ve agresifliği de arttırabileceğinden sakin olmaya dikkat etmeliyiz aksi halde fark etmeden bir çuval inciri gözü karalıktan berbat da edebiliriz. Bu dönemde, egomuzun emir altına girmesi pek kolay olmayacağından, bilakis biz emir verici yeni düşüncelerimizle işlere yeni formlar kazandırıcı bir pozisyona tabi olacağız.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder