23 Kasım 2013 Cumartesi

23 Kasım 2013 - Astrolozi




Güne boşlukta ilerlerken giren Ay, saat 01:56'da Aslan burcuna giriyor. Mağrurluk, cesaret, liderlik, bugün öne çıkacak özelliklerimiz. Aldığımız iltifatlar ve övgüler bize en iyi taraflarımızı sahneye çıkarabilmemiz için gereken güven, verebilir. Eleştirilmek, bugün asla bize göre değil. Son derece yaratıcı olmak ve drama yeteneğimiz, uğraşlarımıza ayrı bir lezzet katacaktır.

Cumartesi gününe harika bir Ay - Güneş açısı ile başlıyoruz. İşte bu çok hoş transitlerden birisidir. Kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Bu ruh hali içinde her konuda samimi, rahat ve olumlu olmak mümkün olabileceği için, bu saatlerde işlerimiz rast gidecektir. İnsan ve özellikle kadın - erkek ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir zamandır. Sonuçta diğer zamanlara göre daha fazla kazançlı çıkmak kaçınılmazdır. Tavsiyem bugün erken sabah saatlerini kaçırmamanız..

Ardından öğleden sonra gerçekleşecek Ay ve Uranüs olumlu görünümü de haftasonuna yakışır bir transit. Yeni ve değişik duygusal heyecana ihtiyaç duyabilir, farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak isteyebiliriz. Bu gibi şeylere imkan yoksa enerjinizi kendinizi veya evinizi değiştirmek için kullanabiliriz..

Güne damgasını vuracak hatta bence tüm haftasonunu etkileyecek bir Venüs - Satürn olumlu açımız var.. Sosyal konumlara, ikili ilişkilere, arkadaşlıklara akılcı pratiklik kazandıracak bir transittir. başkaları ile aramızda olan bağlantının anlamını anlamaya, karşılıklı ihtiyaçları görebilme ve her iki tarafın menfaatlerine zarar vermeden devamını sağlamaya yol buldurur. İlişkilerimizin önceki ve şimdiki durumunu fark ederek ne gibi dersler almamız gerektiğini gösterecektir. Meslek, iş, çalışma  imkanları alanlarında da düzenleyici, abartmadan akıllı şanslar vericidir. Ciddiyetle pürüzleri ele alabilir, gereksiz yükleri, abeslikleri terbiye edebiliriz. Muhabbet, sevgi, romantik alışverişlerde duruma göre ya sona erdirir ya da sağlamlaştırır. Ama her iki yönde de ders verici etkileri vardır. Umarım herkes bu güzel açının etkilerinden yararlanabilir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder