3 Kasım 2013 Pazar

3 kasım 2013 - Astrolozi





Ay güne Akrep burcundaki hareketiyle merhaba diyor. Çelik gibi bir kalkan, yenilmez görünen savaşçı bir eda.. En zor durumlarda bile kontrolü elden bırakmayan ruh hali.. Meşhur akrep iğnesini gerektiği zaman devreye sokacak biçimde durumlara müdahale edebilme kapasitemiz yüksek bir Pazar günü.. Tepkilerimizi ve düşündüklerimizi ortaya dökemeyeceğimizden, kendimize saklayacağımız gizli dünyamızda, dışarıdan birinin ulaşabilmesi biraz zor olacaktır. Anlaşılması güç gizemli davranışlar için bulunabiliriz. Bugün yanlış anlaşılıyorum hissine kapılmak pek bir kolay olacaktır. Kısacası kendimize güvenimizin tam olacağı ve içimizde fırtınalar kopsa dahi, yüzeyde sakin kalmayı başarabileceğimiz bir gün geçirebiliriz.

Sabah erken saatlerde Ay ile geri giden Merkür  ve Kuzey Ay Düğümü kol kola girecek, ardından da Mars ve Pluto'ya sevimli açılar yapacak.. Eveet aslında oldukça hareketli, enerji dolu bir gün. Özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir biçimde hissedilebilmesi girişimlere destek olacaktır. Görüşlerimizi etkili bir biçimde savunabilir ve geri adım atmayı pek sevmeyebiliriz. Ancak bu etkiler altında aslında içimize sondaj yapmak gerek, iç sorgulama için gayet uygun bir gün. Hisleri konuşturabilmek, duygularımızın ne istediklerini anlayabilmek için enerjiler uygun. Gerçekten ne istediğimize karar verebilmek için biraz kendimizle yüzleşmek iyi gelebilir.

Bugün 14:49'ta Ay ve Güneş kavuşuyor ve Güneş Tutulması başlıyor, ancak ülkemizden 15:20 ve 16:10 saatleri arasında izlenebilecek. Bu konu ile ilgili yazımı   http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2013/10/3-kasm-2013-hybrid-gunes-tutulmas.html?spref=fb adresinde tekrar okuyabilirsiniz.. En etkili olduğu saat ise 15:45.. Bu yoğun enerjiler altında tutulma saatinden sonra Ay Satürn ile baş başa kalacak; akşam saatlerinde devam edecek bir etki bu. Bu süre içinde derin düşüncelere dalmak, yalnız kalmak, sakin bir hal takınmak oldukça mümkün; sanki gün içindeki enerji uçup gitmiş gibi.. Birileri ile görüşmek gerekse bile, bu kişilerin ciddi, saygıdeğer ve üstün nitelikleri olmalarını yeğleyeceğiz. Böylece ciddi konulardan bahsetmek, bize iyi gelecektir. Görev ve sorumlulukların öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtyaçların dengelenebileceği bir akşam olacaktır. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşacaktır.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder