17 Kasım 2013 Pazar

17 Kasım - 23 Kasım 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftaya Pazar günkü dolunay etkileri altında giriyoruz. Maddi gelirleriniz ile ilgili kariyerinizden ya da otorite figürlerinden destekler kapıda. Bu alanlarda yapıcı, ciddi kararlar almanız gerekebilir. Bazılarımıza operasyon sürprüzü çıksa da etkiler olumlu. Alacağınız destekler ile ideallerinizi gerçekleştirme adına gökyüzünden gerekli yardımı alacaksınız. Güneş, Perşembe günü Yay burcuna giriyor; hayatınızda yurtdışı ilişkiler, eğitim, hukuk, medya, halkla ilişkiler ve felsefi konular bir ay boyunca öne çıkacak ana konular olacak. Pasaport işlemleri, öğrenci iseniz sınavlar, iş hayatınızda ithalat - ihracat, medya, internet trafiği önem kazanacak. Hukuksal işlemler ise yoğunlaşabilir. Hafta sonu ise kredi, borç, vergi, sigorta, burs ve miras işlerinizde gelişmeler var; ortaklaşa gelirlerden yarar sağlayacaksınız...


Boğa Burcu ve Yükselen Boğa

Haftaya Pazar günkü dolunay etkileri altında giriyoruz. Burcunuzda olacak bu durum fiziksel ve genel sağlık durumunu, istekleriniz, arzularınız ve yeni girişimleriniz ile ilgili yurt dışı, hukuk, internet, medya, eğitim desteği bulabileceğinize işaret. Bu alanlarda kendinizi isteğiniz doğrultusunda ifade etme şansı bulacaksınız. Bir internet sayfası açabilir, yurtdışı bağlantılı işinizde bir gelişme kaydedebilir, hukuksal bir dava lehinize sonuçlanabilir veya değişen hayat görüşünüzü uygulama fırsatı yakalayabilirsiniz. Güneş, Perşembe günü Yay burcuna giriyor; hayatınızda ortaklaşa gelirler, miras, kredi, borç, sigorta, vergi, burs ana başlıkları öne çıkacaktır. Ufak operasyonlar söz konusu olabilir. Evli iseniz, eş gelirinden destek var. Banka işleriniz artabilir. Sözleşmeler, anlaşmalar, daha doğrusu bazı imzalar haftasonu size yarar sağlayacak..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftaya Pazar günkü dolunay etkisi altında giriyoruz. Bir süre yalnız kalmak isteyebilir, hiç ummadığınız bir yerden destek görebilirsiniz. Zorlansanız da, psikolojiniz sizi aşağıya çekse de, sorunlarınız çözecek gücünüz var; bazı gizli saklı işleriniz de artış görülebilir, ya da sizden gizlenen bazı olaylarla yüzleşmeniz gerekebilir. Güneş, Perşembe günü Yay burcuna giriyor; hayatınızda ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik bir ay boyunca öne çıkacak ana başlıklar olacak. Bu alanlarda, hatta belki evlilik kararı alanlarınız olabilir, ortaklık adına imzalar atılabilir. İlişkileriniz ile ilgili fikir almaya, danışmaya ihtiyaç duyulabilir. Sağlığınız ve günlük rutin işleriniz ise haftasonu size hiç orluk çıkarmayacak, güzel gelişmeler keyfinizi yerine getirecek..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Haftaya Pazar günkü dolunay etkisi altında giriyoruz. Sosyal çevrenizden alacağınız destekler, bu haftaki gelişmelere damgasını vurabilir. Arkadaş ortamınızdan birinin ya da üyesi olduğunuz bir klubün fikrine ihtiyaç duyabilirsiniz; sonuç size yarar sağlayacaktır. Bu destek sonucu bir imza atabilir, bir ortaklık kararı alabilir ya da arkadaş ortamından tanıştığınız biri ile evlilik düşünebilirsiniz. Güneş, Perşembe günü Yay burcuna giriyor; hayatınızda Çalışma hayatınız, rutin işleriniz, yardımcılarınız varsa evcil hayvanlarınız bir ay boyunca öne çıkacak konular olacak. Sağlık alanında günlük trafiğiniz artabilir, rutin kontroller için vakit harcamanız gerekebilir. Hayatınızda düzen geliştirmek zorunda kalabilirsiniz; titiz ve düzenli, yoğun bir çalışma dönemine hazır olun. Hafta sonu aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili hareket gerektiren güzel gelişmeler mevcut. Bazı ilişkilerinize denge gelecek..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Haftaya Pazar günkü dolunay etkileri altında giriyoruz. Biraz depresif enerjiler söz konusu olsa da, çalışma hayatı ile ilgili kariyer alanında güzel destekler bulacağınız bir hafta olacak; bazı pozitif gelişmeler yaşamanız olası. Sağlık alanında da güzel haberlere hazır olun. Otorite figürlerinden, günlük ve çalışma hayatınızda yardım alabilirsiniz. Müşterileriniz veya kiracılarınız ile ilişkileriniz düzenli akacak. Güneş, Perşembe günü yay burcuna giriyor; hayatınızda aşk, çocuklar, yetenekleriniz ve eğlence bir ay boyunca öne çıkacak konular olacak. Spekülatif alanlara ilginiz artabilir; sevgiliniz veya çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bazı yeteneklerinizin farkına varabilecek, kendinizi ifade edebilme fırsatları yakalayabileceksiniz. Hafta sonu daha çok evinizle meşgul olabilir, evde çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Evinizi kiraya vermeyi düşünüyorsuanız, uygun bir aday bulabilirsiniz..

Başak Burcu ve Yükselen Başak
Haftaya Pazar günkü dolunay etkileri altında giriyoruz. Yurt dışı ilişkiler, hukuk, medya, internet, eğitim ve pazarlama alanlarında arkadaş desteği bulacaksınız. Bu konularda yeteneklerinizi ortaya koyabileceksiniz; hatta şansınız da size yardım edecek. Bazı girişimler sizi korkutabilir; kendinize güvenin. Güneş Perşembe günü Yay burcuna giriyor; hayatınızda ev, aile, ebebeyn konuları bir ay boyunca öne çıkacak konular. Aile ilişkileriniz, varsa taşınma ya da revizyon işleriniz sizi meşgul edecek. Ev içindeki meşguliyetiniz artacak. Hoşunuza gitmeyen bağımlılıklarınız üzerine de mercek tutmak için güzel bir dönem. Hafta sonu kardeşleriniz veya komşularınızla güzel vakit geçirebilir, bazı yetenekleriniz ile ilgili harekete geçebilirsiniz. Kısa bir seyahat planı yapmak da mümkün.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Haftaya Pazar günkü dolunay etkileri altında giriyoruz. Ortaklaşa gelirler, kredi, borç, prim, burs, sigorta, vergi alanlarında destek bulabileceğiniz bir hafta. Özellikle bu konular, gayrimenkul, arsa ya da ebebeyn ile ilgiliyse, oldukça şanslısınız. Kendinizi baskı altında hissetseniz de, gelişmeler sizi rahatlatabilir. Güneş, Perşembe günü Yay burcuna giriyor; hayatınızda kardeşler, komşular, ulaşım, seyahat, eğitim, medya, yayıncılık konuları bir ay boyunca öne çıkacak konular. Yazmak size keyif verebilir, iletişim alanlarında oldukça parlayabileceğiniz bir dönem. Seyahate çıkmak ya da bir eğitim programına katılmak planlarınız arasına girebilir. Ulaşım aracınız ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu eviniz, aileniz ile beraber maddi kazanımlar konusunda fikir birliği yapabilirsiniz. Bir gayrimenkul ile ilgili alım/satım kararı verebilir, eviniz için alışveriş yapma gereği hissedebilirsiniz..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Haftaya Pazar günkü dolunay etkisi altında giriyoruz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ya da danışacağınız kişilerden size destek var. Bazılarınız sözleşme, anlaşma ya da kontratlara imza atabilir, ortaklık kurabilir, evlenebilir. Çevrenizden bu konularda destekler de var. Hukuk alanında bir evrak imzalamak durumunda kalabilirsiniz. Güneş Perşembe günü Yay burcuna giriyor; hayatınızda maddi gelirleriniz ve kendinize olan özgüveniniz bir boyunca öne çıkacak konular. Ancak para harcama isteğiniz de artabilir, dikkat. Hafta sonu kardeşleriniz veya komşularınız ile vakit geçirme, bir eğitime ya da seyahate karar verme ya da kendinizi yazarak ifade etme imkanı bulabilirsiniz. Daha akılcı kararlar alarak yakın çevreniz ile iletişime geçmek size yarar sağlayacak..

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Haftaya Pazar günkü dolunay etkileri altında giriyoruz. Çalışma hayatınız, günlük rutin işleriniz, sağlık konularınız, yardımcılarınız varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili maddi anlamda rahatlayacağınız bir hafta. Varsa kiracılarınızdan, çalışıyorsanız, müşterilerinizden ya da çalışma arkadaşlarınızdan maddi destek var. Sağlık ile ilgili de sizi mutlu edecek gelişmeler almanız olası. Güneş, Perşembe günü burcunuz geçiyor; hayatınızda fiziksel ve genel sağlık durumunuz, enerjiniz ve tüm ilişkileriniz bir ay boyunca öne çıkacak ana başlıklar. Yeni başlangıçlar ve kararlar almak için uygun bir dönem. Kendinizi geliştirebileceğiniz, iyimserliğinizin artabileceği bir ay var önünüzde; ayrıca bilgiye açık olun. Hafta sonu hiç düşünmediğiniz hatta unutmuş olabileceğiniz bir konudan gelir sağlamanız mümkün. Psikolojik açıdan özgüveninizin yükselebileceği bir hafta sonu geçireceksiniz..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftaya Pazar günkü dolunay etkileri altında giriyoruz. Aşk, çocuklar, yetenekleriniz ve eğlence hayatınızda müthiş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir hafta. Becerilerinizin dorukta olabileceği, yeteneklerinizden verimlilik elde edebileceğiniz bir dönem. Güneş Perşembe günü Yay burcuna giriyor; bir ay boyunca biraz kendi içinize dönmek, işlerinizi geriden yürütmek isteyebilirsiniz. Bunun sizi depresif bir hale sokmasına izin vermeyin ve mümkünse gizli kapaklı işlerden uzak durun; böylece daha üretken bir zaman dilimi elde etmek mümkün. Hafta sonu, sosyal arkadaş çevrenizden gelebilecek desteklere hazır olun; eğlenceli vakit geçirebilir, kariyerinizde başarı yakalamak adına güzel fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova
Haftaya Pazar günkü dolunay etkileri altında giriyoruz. Ev, aile, ebebeyn ile ilgili bazı gelişmelerin yaşanabileceği, bazı gizlerin, düşmanlıkların ortaya dökülebileceği bir hafta var önünüzde. Onaylamadığınız bir bağımlılığınızdan kurtulabilir, bazı şeyleri geride bırakmak isteyebilirsiniz. Güneş Perşembe günü Yay burcuna giriyor; hayatınızda sosyal çevreniz, üyesi olduğunuz gruplar, kariyerinizden elde ettikleriniz bir ay boyunca öne çıkacak ana başlıklar olacak. Oldukça hareketli, enerjik bir sosyal hayat sizi bekliyor. Kariyerinizde ya da otorite figürleri ile aranızda bazı problemleri çözebilme imkanı bulabileceğiniz bir hafta sonu var önünüzde, kendinizi psikolojik olarak daha kuvvetli hissedebileceksiniz. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Haftaya Pazar günkü dolunay etkileri altında giriyoruz. Kardeşler, komşular, eğitim, iletişim, seyahat ve ulaşım, medya alanlarında, sosyal çevrenizden, üyesi olduğunuz gruplardan arkadaş desteği. var. Bir grup aktivitesine katılabilir, bir eğitim kararı alabilir, internet ya da medya kanalıyla arkadaş desteği sayesinde yarar sağlayabilirsiniz. Yayıncılık ile ilgili bir işiniz varsa, sosyal çevrenizden yardım alabilirsiniz. Ulaşım konularında çevreniz size yardımcı olabilir. Güneş Perşembe günü Yay burcuna giriyor;Ü hayatınızda kariyeriniz, toplum önündeki duruşunuz ve otorite figürleri ile ilişkileriniz bir ay boyunca öne çıkacak ana başlıklar. Ebebeyn ile iletişim trafiğiniz artabilir, beraber bir şeyler paylaşabilir, kariyerinizde bir takım olaylar çözüme ulaşabilir; en önemlisi bunlarla bağlantılı olarak duruşunuz güven kazanabilir. Hafta sonu ise yine sosyal çevreden yurt dışı, hukuk, seyahat, medya konularında yine arkadaşlarınızca destekleneceksiniz; seyahat ya da eğitim kararı alabilir, hayata farklı bir pencereden bakma imkanı yakalayabilirsiniz.





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder