22 Kasım 2013 Cuma

22 Kasım 2013 - Astrolozi




Haftanın son iş gününe Ay'ın Yengeç burcundaki hareketi ile giriyoruz. Hassas, duygusal, yumuşak enerjiler altında bir sabah yaşayacağız. Çekingen ama bir o kadar da etrafımızdakilere karşı koruyucu, sarıp sarmalayıcı bir tavır içinde, sanki dünyadaki en önemli şeyin duygusal güvenliğimiz olduğunu düşünerek güne başlıyoruz. Tabii, bize meydan okunursa kıskaçlarımız da her zaman devreye girecek şekilde hazırda bekliyor olacaktır.

Sabahın erken saatlerinde Ay, Jüpiter ile kolkola giriyor. Ayrıca tam bu derecede Castor sabit yıldızı da var; müthiş bir zihinsel yaratıcılığa işarettir. Bu kısa sabah saatlerinde, her şeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korku duygularından tamamen uzaklaşmış olmak, kendine güvenmek, başkalarına ve kendimize karşı daha toleranslı olmak, ters hareketlerden bile rahatsız olmayıp olanları hep iyiye çekmek, mücadele etmekten uzak durabilmek mümkündür. Bu kolaylıklar sayesinde insanlarla ilişkiler yolunda gider ve başkalarını anlamamız onlarla güçlü duygu alışverişi yapmamıza yardım eder. Bu kavuşum sabah 6:00 gibi gerçekleşecek, ardından saat 09:11'den itibaren, Ay Yengeç burcundaki hareketine açısız devam edecek. Ancak son açısı Jüpiter ile olduğundan öğle saatlerine de bu etki damgasını vuracaktır. Mümkünse yeni girişimler yerine elimizde kalan haftanın işlerini toparlamakta fayda var.

Aynı saatlerde 05:48'de Güneş de Yay burcuna giriş yapacak. Bu konu ile ilgili yazımı  www.astrolozibyzizi.blogspot.com/2013/11güneş-yay-burcuna-giriyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz. Haritalarımızda Yay burcunun bulunduğu bölümlerde Güneş yolumuzu aydınlatacak ve parlamamıza, kişiliğimizi sergilememize fırsat verecek. Ayrıca yurtdışı ilişkilerimiz, hukuk, eğitim, medya, uzun seyahatler, internet, yayıncılık ve felsefe konuları ile pek bir meşgul olabiliriz. Yönetici gezegeni Jüpiter'in de Yengeç burcunda bulunması, aile, ev ve vatan, millet konularının 22 Aralık tarihine kadar oldukça öne çıkacağına işaret ediyor..

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder