12 Kasım 2013 Salı

12 Kasım 2013 - Astrolozi




Ay'ın Balık'taki hareketiyle güne giriyoruz. Olağanüstü duyarlı, idealist ve ileriyi gören davranışlar güne hakim olacak. Fantezi dünyamız gerçekleri reddedecek kadar kuvvetli de olabilir dikkat. Gün içinde ara sıra inatçılığımız tutabilir ama genelde iyi huylu, geçinilmesi kolay, gerçekten romantik ve hayalci bir tutum içinde olabiliriz. Bir kararı vermenin tüm sorumluluğunu taşımak yük gelebilir; sık sık tavsiyelere baş vurabiliriz. Özellikle sanatsal konuların öne çıkabileceği bir gün geçireceğiz.

Sabah erken saatlerde Ay ve Satürn arasında güzel bir üçgen açı var. Hayata karşı akılcı ve ölçülü bir yaklaşım içinde olmak kolay olacaktır. Zorluklara rahat göğüs germek, sabır ve tahammül gösterebilmek gücü verir. Aynı zamanda kimseye ihtiyaç duymadan tek başımıza tüm değerlendirmeleri yapabilir, işlerimizin üstesinden gelebiliriz. Hemen ardından Ay'ın Mars ile bir karşıtlığı olacak. Erken saatlerin ardından bu etki biraz sinir katsayımızı ve sabırsızlığımızı tetikleyebilir. Kolay sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar vererek, hatta inatçılığımızı da kamçılayıp, düzgün giden dalgaların aniden ters dönmesine ve büyüyerek bizi içine almasına yol açabilir. Bu saatlerde özellikle fiziki efor gerektiren işlerimizi halledebilirsek, transitin bu negatif etkilerinden kurtulabiliriz, özellikle spor yapmak, rahatlatıcı egzersizler uygulamak, denenebilecek yollar arasında.

Öğleden hemen sonra Ay önce Güneş ile ardından da Jüpiter ile olağanüstü açılar yapacak. Bu saatlerde fizik ve psikolojik açıdan uyumlu bir harmoni içinde olmak mümkün. Kadın - erkek ve otorite figürleri ile ilişkiler, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için oldukça iyi bir zaman. Çevremizdeki insanları sıcak ve arkadaşça hisseder ve biz de onlara duygusal ve fiziksel cömertlikle yaklaşabilir, onların haline ayna olabiliriz. Başkasına yaptığımız iyilikleri aslında kendimize yaptığımızı farkedebiliriz. Hayatın farklı yönlerine eğilebilir, yaşamın gerçeklerini araştırmaya ilgi duyabiliriz. Ay akşam üzeri 16:33' te açısız kalacak ve gün bitimine boşluktaki hareketiyle ulaşacak.

Gün geneli için yılın en şanslı günlerinden biri demek mümkün. Güneş ve Jüpiter arasındaki harika açı bugün kesinleşiyor. Genişlik, yücelik, devasa bir iyimserlik verebilir. İhtiyacımız olan şeyleri söyler ve bunları elde etme yollarını gösterir. Uzak yerlere seyahat etmeye, sevilen veya feyz alınabilecek değerli kişileri ziyaret etmeye ve onlardan en iyi şekilde faydalanabilmeye de uygundur. Güzel duygular içinde olmak, etrafımızda gelişen olayların da istediğimiz yönde gitmesine yardımcı olabilir. Bu transiti zihnimizi geliştirecek aktiviteler için de kullanabiliriz. Felsefe, bilim, din veya ilgimizi çeken herhangi bir konuyu araştırmak için de çok uygun bir gün olabilir. Bu zamanda girişilen işlerden kar elde etmek daha kolaydır, umarım herkes için en hayırlı olanı bize getirir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder