29 Kasım 2013 Cuma

29 Kasım 2013 - Astrolozi




Ay bugün de güne Terazi burcundaki hareketiyle başlıyor.Sıcaklığımız, etkileyiciliğimiz ve sosyal kişiliğimiz çevremizdekilerde hayranlık uyandırabilir. Ancak haksızlık karşısında da tam bir savaşçıya dönüşmek ve kendini savunamayan insanların kahramanı olabilmek mümkün. İyi bir dinleyici olduğumuzdan bugün arkadaşlarımıza hem rehberlik hem de sırdaşlık edebiliriz. Olayları her yönüyle düşüneceğimizden karar vermemiz uzun sürebilir. Fakat karar verdiğimizde de o kararı dirayetle uygulayabiliriz.

Malum gökyüzünde dün kesinleşen Venüs ve Jüpiter karşıtlığı mevcut. Terazi'de ilerleyen Ay ise bu sabah onlara ters köşeden dokunacak ve her ikisine kare yapacak; alın size bir T-kare.. İki iyicil gezegenin karşıtlığı ne kadar kötü olabilir sizce?? İçimizdeki sevgi ve kendimizi önemseme potansiyelini, kendimizi tatmin edebilecek şekilde kullanmadıkça ve yalnız olmadığımızı, aranılan, sevilen biri olduğumuzu etrafımıza göstermedikçe rahat olamayabiliriz. Bu uğurda kendimizi yemeğe veya alışverişe vurmamız ve etrafımızdakilere olan sevgimizin, ilgimizin dozunu ayarlayamamamız, bu açının etkileri ile mümkün. İyimserliğin de en üst seviyede olacağını düşünürsek, önemli detayları gözden kaçırma ya da çalışmak yerine tembelliğe kaçmak, bizim için tuzaklar oluşturacaktır. Özgürlük ve bağlılık çekişmesi yaşayabiliriz. Her türlü güzellik, aklımızı başımızdan alabilir; ancak unutmayın ki Ay Terazi'de.. Kefelerinin ayarını bozmamak ve dengeyi korumak gerek; ne de olsa bu açının etkileri geçince gerçeklerle yüzyüze kalabiliriz..

Öğlen 13:13'te Ay boşluğa girecek ama artık biliyoruz ki, en son açısı Venüs ve Jüpiter ile olduğundan, gün boyu bu etkileri hissedebiliriz. Bu pembe gözlükler eşliğinde yeni girişimlere girmek, sonradan zorda kalmamıza neden olabilir. Haftanın bu son iş gününde elde bitirilmeyi bekleyen işleri toparlamak daha akıllıca olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder