5 Kasım 2013 Salı

5 Kasım 2013 - Astrolozi





Ay güne Yay'da ilerleyerek ve bohçasındaki Neptün karesi ile başlıyor. Dün geceden gösterdiği etkiler sabah kadar devam edecektir. Evet, dışa dönük, özgürlüğümüze çok düşkün, kendimize özgü hayat felsefelerimiz ve adalet kavramlarımız olabilir bugün. Çok neşeli ve hayatın tüm nimetlerinden faydalanmak isteyeceğimiz bir gün geçirebiliriz, hatta çevremizde karamsar insanlara tahammülümüz bile azabilir ama bu sert kare dün de yazdığım gibi hayalleri, bilinçaltındaki tortuları öne çıkarabilir, hani dışarıdan süper bir görüntü verebiliriz ancak gelin görün ki içeride fırtınalar esebilir. Bu transit insanı bir hayal dünyasına düşürebilir, eğer çok hassas bir yapımız varsa, önemli konularda karar vermek sabah erken saatlerde pek uygun değil.

Öğlene doğru Ay ile Uranüs arasında muhteşem bir görünüm gerçekleşecek; bence günün en güzel saatleri bun saatler.. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak ve kendimizi bulmak isteyebiliriz. Yay burcunun da çoğaltıcı etkisi ile özgürlük dürtüsü tavan yapabilir. Eğer bu tip değişimler yapma imkanımız yok ise, bu saatlerdeki enerjimizi kendimizi veya evimizde ufak değişimler yapmak içinde kullanabiliriz. Aman ani hareketlerinizle etrafınızdakilere endişe vermeyin. Zihinsel faaliyetler için de oldukça uygun saatlerdir.

Akşam saatlerine doğru Ay bu kez de Mars'a sert bir kare yapacak.. İşte bu sevimsiz etkiler içeriyor; adeta kavga gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden yapılacak hareketlerin saatleri. Sanki gerçek biz gitmiş, ortada her an saldırmaya hazır bir panter kol geziyor gibi.. Eğer öğle saatlerindeki güzel Uranüs etkilerini doğru kullanamadıysak, hani o değişim ve özgürlük diye bağıran enerjileri; işte bu saatlerde bunlar bize yol, su, elektrik olarak dönebilir. İçimizdeki o patlamaya hazır, özüm getiremediğimiz şeylerin su üzerine çıkmak için savaş verdiklerine şahit olabiliriz. Bu transitte dikkatli olunmazsa kendimize zarar verici ufak kazalar da yaşayabiliriz. Yok eğer kendimize güvenimiz tam ise, o zaman fazla acele davranışlar, atak ve cesaret içeren hareketlere meyledebiliriz.

Akşam saat 18:48'de Ay boşluğa girecek, yani hareketine açısız devam edecek. Tabii son açıyı Mars ile yapmış olduğundan tün akşam ve gece saatlerinde bu etkileri hissetmek olası. Mümkünse, düşünmeden yapılacak tüm hareketlerden uzak durun ve imkanınız varsa, bu negatif etkileri hafifletebilmek adına Mars'ın sevdiği spor aktivitelerine yönelin.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder