2 Kasım 2013 Cumartesi

2 Kasım 2013 - Astrolozi



Ay, Terazi burcundaki hareketine devam ederek güne başlıyor. Tarafsızlık, uyum, güzellikler ve romantizm, gün içinde tuvalimizde kullanmak istedikleriz olacak. Nazik ve tatlı bir mizaç eşliğinde, etrafımızdakileri memnun etmek bize mutluluk verebilir. Entellektüel paylaşımları seveceğimiz için farklı insanlarla iletişim içinde olmak hoşumuza gidecektir. Zor durumlar anında keyfimizi kaçırabilir ve tekrar dengeyi bulabilmek için hemen olayların muhakemesine girişmek kaçınılmaz olabilir. Düşündüklerimizi ortaya koymaktan çok, başkalarının duymak istediklerini söyleme eğilimi, bizi düzen ve uyumu korumak adına kişisel görüşlerimizden uzaklaştırabilir, dikkat..

Sabah saatlerinde Ay, 7 Kasım'da geri harekete başlayacağından iyice yavaşlamış olan Jüpiter ile sert bir kare yapacak; tam Jüpiter, Castor sabit yıldızının durağında iken.. İyi niyetin, aşırı iyimserliğin, görülmesi gereken önemli şeyleri görmemize mani olacağı bir zaman aralığı olarak nitelendirebiliriz bu saatleri. Hayatımızdaki hışumuza gitmeyen şeylerin hepsini göz ardı etmek isteyebiliriz. Ancak tabii etki geçince gerçeklerle başbaşa kalmak mecburi. Kendimizi farklı bir çizgide görmek, herkesten daha üstün nitelendirmek, bu saatlerde olası; kısacası bir dev aynası misali. Bu içimizdeki varolan bazı şeyleri de harekete geçirebilir, zihinsel yaratıcılık, farklı bakış açıları, bazı sanatsal yetenekler, keskin bir zeka gibi gibi.. Haritalarda başka ters etkilerin desteği yoksa ve duygusal biyoritm iyi ise, olumlu düşünceler, güzel duygular yaşayacağımız bir kaç saat geçirebiliriz. 

Öğleden sonra ise Ay, Venüs ile olumlu bir görünüme girecek; yakın arkadaşlıklar ve bundan öte çok güzel ilişkiler, aşk, meşk sevdasına düşüren bir transit. Bu sevgi dalgası başka şeylere de yayılabilir. Sevilen illa bir kişi değil, özel bir eşya, hayvan, mekan, iş veya  nesnel olmayan şeyler de olabilir. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırmak için çok uygun bir zaman olacaktır. Eğlenceler organize etmek veya davetlere gitme fırsatları çıkabilir ki, Cumartesi günü için harika etkiler verebilir. Ay, 14:46'da boşluğa girecek, yani yoluna açısız devam edecek ve 19:34'te Akrep burcuna geçecek. Bu arada son açısı Venüs ile olduğundan, bu hoş etkileri devam edecek. Ancak balzamik fazda olduğundan ve yeni aya hazırlandığından yeni başlangıçlar için pek uygun değil, mümkünse elde devam eden yarım kalan işleri bitirmek için uygun bir gün olacak. 

Akşam saatlerinde ise, daha derin düşünceler, kuvvetli sezgiler ve en önemlisi hayata karşı daha ciddi bakış açıları bizi sarabilir. İrademizin ve dayanma gücümüz yükseleceğinden, karşımıza çıkabilecek her engele kaşı güçlü bir askere dönüşmek mümkün. Akrep'in yöneticisi Mars'ın olumlu Pluto ve Güneş desteği tüm gün etkili; bu enerjiler hepimizin uzun zamandır arayıp da bulamadığı kararlılık, cesaret, rekabet gücü ve ataklık dürtüleri ile emrimize amade.. Hayatımız belki de ufak bir dokunuş bekliyor bizden, ne dersiniz??


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder