25 Kasım 2013 Pazartesi

25 Kasım 2013 - Astrolozi




Haftanın ilk gününe Ay'ın Aslan burcundaki hareketi ile giriyoruz. Aman sakın boşlukta başlanan haftadan hayır mı gelir diye düşünmeyin, zira haftanın genel açıları harika. Bugün ne kadar dün kesinleşen Güneş ve Neptün karesi etkileri devam da etse, kim korkar hain kurttan misali, tehlikenin kaynağının beklentilerde abartı olduğunu bildiğimizde alacağımız önlemler ve bir iki gün beklemek, bu negatif etkilerden korunmamızı sağlayacaktır. Zira ardından gelen günler hepimizin haritalarında dokundukları yere göre pozitif etkilerini gösterecektir eminim. Ancak bu sabah kafa karışıklıkları, beklentilerimizin karşılanamaması gibi olumsuzluklar etkili; unutmamakta fayda var.. Yukarıdaki trafik ışıklarını da o yüzden yazıma ekledim; kırmızı hafta başı için, sarı hafta ortasına geçişte olumsuzlukları dağıtacak veee hafta sonu herkese yeşilll...

Ay saat 14:10'da Başak burcuna geçiyor; dolayısı ile sabah saatlerinde yeni girişimlerde bulunmamak uygun olacaktır. Ay'ın yeni konumu, buğday hasadını yani tecrübelerin meyvesini toplamayı sembolize eden Başak burcunda.. Seçicilik günün ikinci yarısında anahtar kelime diyebiliriz. Zekamızı hangi fikrin bizim için daha yararlı olacağını keşfetmek için kullanmak, ciddiyet ve sadelik ve başkalarına yararlı olma isteği eşliğinde çalışkanlık günün ana başlıkları. Hizmet, bizi bugün mutlu edecektir; tabii ardından çok yorulduğumuzdan şikayet etmek de oldukça mümkün..

Akşam üstü saatlerinde Ay'ın Neptün ile bir karşıtlığı olacak; zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf bir ruh haline sürükleyebilir bizi. Aşırı hassasiyet kafa karışıklığı yaratabilir ki, bu Neptün Güneş'ten de bir kare alıyor; yani kısa süre bir -karemiz oluyor. Bu saatlerde aşırı şüphecilik ve endişe de işin cabası olacaktır. Başkalarını veya olayları anlamak şöyle dursun, kendimiz hakkında bile yanlış düşünebiliriz. Bilinçaltı bazı komplekslerimizi su yüzüne çıkabileceği saatler yaşayacağız; basit bir olay bile cesaret kırıcı olarak negatif düşüncelerimizi besleyecektir. Ay tabii bu durumda Güneş ile de bir kare yapıyor olacak ki, özellikle kadın - erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkilerimiz etki alacaktır. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse, bu akşam saatlerinde krize dönüşebilir. Mümkünse duygularımızın bu yoğunluğunu biraz içimize dönerek belki bir meditatif halde dua ya da şükür çalışmaları sayesinde verimli duruma getirebiliriz, ya da sanat ya da manevi tatmin sağlayacak işler ile ilgilenmek dengemizi koruyabilir..


Astolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder