4 Kasım 2013 Pazartesi

4 Kasım 2013 - Astrolozi




Haftaya dün gerçekleşen Güneş Tutulması'nın yoğun enerjileri içinde Ay'ın Akrep burcundaki hareketiyle giriyoruz. Sabah erken saatlerde Ay, Jüpiter'e harika olumlu bir üçgen açı ile dokunacak.. Haftaya bu enerjilerle başlamak her zaman nasip olmuyor. Gerçek refah, mutluluk, iyimserlik ve şans saatleridir diyebiliriz. İşlerinizin kolaylaşabileceği, mutluluğun ve iyimserliğin artabileceği bir zaman dilimi. Çevremizdekilere sıcak ve arkadaşça yaklaşmak mümkündür. Başkalarına yapılan yardımların aslında kendimize yapıldığının farkına varmak kolay olacaktır. Hayatın farklı yönlerine ilgi duymak ve yaşamın gerçeklerini araştırmaya yönelmek, sabah erken saatlerde uyananlar için olumlu etkiler verebilir. 

Ay, 06:23'te açısız kalacak ve akşam 22:14'e kadar boşluktaki hareketine devam edecek. Son açısını Jüpiter ile yapmış olacağından, gün boyu Jüpiter'in iyimser ve duyguları çoğaltıcı etkilerini hissedebileceğiz. Ay boşlukta iken, malum yeni girişimler pek önerilmiyor; özellikle netlik aradığımız girişimler, açısız olan Ay enerjisi ile sonuçsuz kalacaktır. Akşam Ay'ın Yay'a geçmesi ile entellektüel kapasitemiz, idealizm, sınırsız merak ve yardımseverlik ana başlıkları hayatımızda öne çıkabilir. Enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmaya yönelik davranışlar içinde olmak mümkün. Kolay sonuca varabileceğimiz, Yay burcunun sembolü olan "Ok ve Yay" ile hedefe odaklı doğru atışlar sağlayabilecek aktif zihin, yerinde yargılar yapabileceğimiz bir akşam olabilir Serbest düşünceler hakim olsa da kimi konularda geleneksel yaklaşımlar da öne çıkabilir. 

Ancak gece yarısına yakın saatlerde Ay, Neptün ile sert bir kare yapacak. Hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkarabilecek bir transit. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir hale gelebilir. Yanlış yönlendirici bir etkidir. Basit şeyler bile problem haline gelebilir ve eğer zayıf bir duygusal haldeyseniz, alkol tehlike oluşturabilir; bence haftanın bu ilk gecesi erken uyumakta yarar var.

Bugün, gün genelinde etkili olacak Güneş ve Mars uyumlu görünümü kesinleşiyor; hakkımızı savunma, kendimize güvenme ve bildiğimizde iddiacı olma, çeşitli konularda demeçler verme ve her türlü işi başarabilme ataklığı ve cesareti bulabiliriz. Sağlık açısından kendimizi güçlü hissedebiliriz ve her türlü fiziksel aktiviteyi yapmaya uygun bir etkisi vardır. Özellikle Satürn de Güneş'e oldukça yakın olduğundan her türlü organizasyon hazırlık ve plan yapmak için uygun bir gün olacaktır. Elimizdeki işlere daha dikkatli ve sorumlulukla yaklaşmak, emirlere ve kurallara daha dikkat etmek bugün kolay olacaktır. Ancak hükmedici tavırlardan uzak durmakta fayda var..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder