17 Kasım 2013 Pazar

17 Kasım 2013 - Astrolozi





Ay güne Boğa burcunda ilerleyerek giriyor. Bilmem size de öyle geliyor mu ama Pazar, Güneş günü olmasına rağmen bana sanki hep Boğa burcuna çok uygun bir gün gibi gelir, hani evde bir koltuktan diğerine devrilmece, yemece, içmece, hoş sohbetlerden keyif almaca, tembellik etmece gibisinden.. Belki de bu sadece bana böyle geliyordur, ne de olsa Pazar günü çalışan bir sürü insan var. Bu sabah erken saatlerde Ay'ın Mars ile üçgeni sayesinde daha fazla güven ve cesaret duyabileceğiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir sabah olacak. Bizim gayretimiz olsa da, yapmak istediklerimiz adeta kendiliğinden oluşuverebilir. Galiba tembellik edemeyeceğiz bu sabah.. Grup liderliği yapmak için çok uygun saatler. Neyin nasıl, ne zaman yapılması gerektiğini çok iyi saptayabilir, kendi kaynaklarımızla dış olanakları birleştirerek başarılı şeylere imza atabiliriz. Hemen fiile geçmeye hazır bir telaş hissedebiliriz ve konuşmalarımız da harekete geçirebilecek tarz da olacaktır. Ancak siz yine de iyice düşünmeden girişimlerde bulunmayın zira ardından pişman olabilirsiniz.

Ardından gelen Ay'ın Jüpiter ile olumlu görünümü de bu enerjiyi büyütecektir. Arkadaşlarımızla beraber olmak ve duygusal bağımızı kuvvetlendirmek, yeni şeyler denemek, çevremizdeki insanların rahatı ve mutluluğu ile her zamankinden daha fazla ilgilenmek gerekirse yardım girişimlerinde bulunmak, grup halinde destekleşim içinde olmak adına harika saatler. Özellikle pazarlama gibi halkla ilişkiler gibi ikna etme gerektiren bir işiniz varsa, bu transiti kaçırmamanız gerek. Bu transit kendimizi iyi hissetmemize, cana yakın ve iyimser duygular içinde olmamıza ve bu tür insanlarla birlikteliğe yol açacaktır.

Saat 17:17'de Ay ve Güneş karşı karşıya gelecek. Bu konu ile ilgili yazımı  www.astrolozibyzizi.blogspot.com/2013/11dolunay-17-kasım-2013-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz. Dolunaylarda kendimizi bir kaç gün süre ile baskı altında ya da agresif hissedebiliriz; bu genel bir etkidir. Dengeli ve sakin karşıladığımız takdirde en azından sadece bir kaç günlük bir etki olduğunu bilirsek, gelişmelere bakışımız sorun çıkarıcı olmaz. Ay, bu saatten sonra boşluğa giriyor ve hareketine açısız devam ediyor.. Akşam saatlerini sakin ve huzur duyacağımız ortamlarda geçirmemizi tavsiye ederim, bu yoğun enerjiyi böylece içimizde daha kolay dönüştürmek mümkün olacaktır..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder