19 Kasım 2013 Salı

19 Kasım 2013 - Astrolozi





Ay bu Mars gününe İkizler burcunda ilerleyerek giriyor.. Dün geceden devam eden Ay ve Uranüs olumlu açısının etkileri ile güne hızlı girmek mümkün. Kıvrak bir zeka, esprili konuşma yeteneği eşliğinde bir o kadar da huzursuz ve sürekli zihni meşgul edecek bir şeylere ihtiyaç duyma.. hah.. sonunda özetleyebildim bu sabahı. İlgi alanımızın hızla değişebileceği, değişik konuların bizi çekebileceği, zihinsel faaliyetlerin sürekli hareket halinde olacağı bir gün bugün..

Öğleden sonra saat 15:00 gibi Ay, Mars ile sert bir kareye hazılanıyor.. İşte bu biraz sevimsiz diyebilirim; adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme zamanları diyebilirim. Bu tür hareketlere iten olayları mıknatıs gibi üzerimie çekmemiz mümkün. Yok, eğer kendinizie güvenen bir kişilik sahibi iseniz, bu saatlerde fazla acele davranan, atak ve kritik davranışlara başvuran bir etki verecektir. Bu transitte dikkatsizlik, ufak kazalara sebep olabilir, dikkatli hareket etmekte fayda var. Ardından Ay, 17:59'da boşluğa girecek ancak her zaman söylüyoruz; son açısı Ay - Mars karesi olduğundan akşam ve gece saatlerine de bu enerji damgasını vuracaktır. Etkisini olumlu hale çevirebilmek için efor gerektiren işlere yönelmek, spor yapmak akıllıca olur.

Gün genelinde ise harika bir açı var gökyüzünde, bugün kesinleşiyor; Mars ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm..Hem enerji, hem de şans yönünden çok olumlu bir transit. Bizi etkileyen daha güçlü negatif bir etki olmadığı sürece her türlü aktivitelere, girişimlere başlamak ve iyi netice almak için uygun bir kaç gün.. Özellikle iş, ticari riskler, yeni atılımlar ve kişsel avantaj sağlayacak görüşmeler için mükemmeldir. Gerek fiziksel enerji, gerekse ruhsal iyilik yönünden iyileştiricidir; bu da her türlü işe girişebilmemiz için bize destek verir..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder