26 Kasım 2013 Salı

26 Kasım 2013 - Astrolozi




Dünkü negatif etkilerden sonra umarım günümüz fotoğraftaki çiçekler gibi güzel geçer. Ne de olsa Ay, bir Toprak burcu olan Başak'ta gün boyu hareketine devam edecek. Hayat karşı bugün genel tavrımız pratik ve maddesel, son derece objektif, analizci ve detaylara önem verir şekilde olacaktır. Yönetici gezegeni Merkür'ün vereceği zekayı güncel işlerimizde kendimize özgü bir şekilde kullanabiliriz. Bilgiyi adeta depo eder gibi alır ve başka zamanlarda kaçtığımız, titizlik gerektiren, her türlü sıkıcı işle başa çıkabiliriz. Örneğin; 15 gündür devamlı ileri attığım tavan arası düzenlemesi için birden dün işe giriştim ve sonradan fakettim ki Ay Başak'ta.. Sabah çok erken saatlerde Ay, Chiron ile karşıt duruma gelecek kısa bir süreliğine; umarım bu bizi depresif durumlara sürüklemek yerine, kendimizde eksik ya da hatalı gördüğümüz yanlarımızı farketmemize ve üzerine giderek çözümler üretebilmemize neden olur; ne de olsa arkasından gelen güçlü açı ile kafamıza koyduğumuzu başarmamız mümkün. Aaa unutmadan söyleyeyim yarın da Merkür ve Satürn kavuşumu kesinleşiyor, harika..

Sabah saatlerinde Ay'ın Pluto ile çok güzel pırıl pırıl bir üçgeni var, sanki ufak bir tomurcuğun patlayıp da yukarıdaki renkleri doğurması gibi.. Duygusallığı canlandırıcı, her şeyi daha güçlü hissettirici bir etki. Bir fikri kafaya takıp onun esiri olabilir ve duygularınızın kontrolü altına da girmek mümkün tabii. Bu saatlerde hisleri ne tamamen serbest bırakmalı ne de esiri olunmalı. Böylece irade ve güç isteyen tüm işlerimizi ele alabilir ve başarı sağlayabiliriz. Önemli, cesaret isteyen tüm girişimler, görüşmeler için sabah saatleri ideal zamanlar..

Geceye doğru ise Ay, Satürn'e olumlu bir açı yapacak.. Bu etki altında bir kaç saat boyunca kendimizle baş başa kalmak isteyebiliriz. Derin düşüncelere dalabilir, ağır ve sakin bir hal takınmak muhtemel. Birileri ile görüşmek zorunda isek, bu kişilerin ciddi ve saygıdeğer, üstün nitelikli kişiler olmasını tercih edebiliriz. Ciddi konular konuşmak, olayları ciddi ve sistemli ele almak isteyebiliriz. Görev ve sorumlulukların öneminin kavranabileceği ve duygusal ihtiyaçların dengelenebileceği bir zaman aralığı olacaktır. Diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olmak kolaylaşabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder