24 Kasım 2013 Pazar

24 Kasım - 30 Kasım 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hareketin, liderliğin, cesaretin sembolü Koçlar, haftaya Güneş Neptün sert karesi ile başlıyoruz. Kendinizi sorgulayabilir, yurtdışı, hukuk eğitim, medya, internet alanlarında uçuk fikirler peşinde olabilirsiniz; mümkünse, gerçeklerden uzaklaşmadan olmayacak işlere hafta başı amin demeyin, sonradan üzülürsünüz. Ancak hafta başını atlattıktan sonra bu alanlarda güzel gelişmelere şahit olacaksınız. Ortaklaşa gelirlerden yana şanslı olduğunuz günler; kredi, miras, sigorta, vergi, burs, prim konularında gelişmeler kaydedebilirsiniz. Çalışıyorsanız kariyerden, çalışmıyorsanız otorite figürlerinden destekler var. Bazı alışkanlıklarınızı, bağımlılıklarınızı bırakma, dönüştürme imkanı bulabilirsiniz. Eviniz ile ilgili kredi, borç, sigorta, vergi işleri yolunda gidecek. Anne - baba rahatsızlıkları söz konusu ise sorunlar çözümsüz değil. Operasyon geçirmesi gerekenler için de enerjilerin olumlu akacağı bir hafta. Maddi olarak rahatlama fırsatı yakalamanız mümkün.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa

Dayanıklı, güçlü, sakim ama sinirlenince de öfkesi burnundan çıkan Boğalar, haftaya sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Mümkünse arkadaşlarınız ile hafta başı, borç - alacak işlerine girmemeniz uygun, sonradan üzülmeyin; kredi, borç işlerine hafta başı bel bağlamayın ve aynı şekilde bir iki gün operasyonlar için de tavsiye edilmez. Bu tarz işlerinizi hafta ortasına doğru ertelemenizde fayda var. Gezegeniniz Venüs, size tüm yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet işlerinizde destek verecek; bu alanlardaki ağırlaşmış işlerinize kalıcı etkili destekler geliyor. Rekabet içeren konularda ve ikili ilişkilerde şanslı olduğunuz bir hafta.. Bilginizi, fikirlerinizi, hayat görüşlerinizi ifade edebilme şansı yakalayacaksınız. Özellikle Boğa öğrenciler için başarı kaçınılmaz. Bu konularda bazı imzalar atılabilir, bazı bekar olanlar evlilik kararı verebilir veya yurtdışı, eğitim, hukuk, medya konularında uygun kişilerden danışmanlıklar alabilir. Yakın çevreden de destekler bulabileceksiniz.; tüm iletişim yollarından yarar sağlamanız mümkün. Hafta sonu ise Uranüs, bazı üzeri kapalı, gizli saklı olayları önünüze dökebilir, sürpriz gelişmelere hazır olun. Hafta sonu aniden özgürleşme ihtiyacı ve imkanı yakalayabilirsiniz; ani bir seyahat kararı, fikirlerinizde, hayat felsefenizde ani değişimler görülebilir, sürprizlere açık olun..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
İletişim, bilgi ve sınırsız merak sembolü İkizler; haftaya sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Hafta başı kariyerinizde, ikili ilişkilerinizde moral bozukluğu yaşayabilirsiniz. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinize de dikkat edin. Resmi bir evrak imzalamanız gerekiyorsa, bir iki gün ertelemekte fayda var; sonradan pişman olabilirsiniz. Eşten, ortaktan, otorite figürlerinden yana fazla beklentilerine hafta başı girmeyin.  Ortaklaşa gelirlerden yana oldukça şanslı olacağınız bir hafta olacak. Çalışıyorsanız terfi ya da bonus almak daha önce kaybettiğiniz bir eşyanızı bulmak, kredi, borç desteği ile karşılaşmak mümkün. Bu hafta sağlık işleri ile de uğraşmanız mümkün. Gezegeniniz Merkür günlük hayatınızda hareketlilik getirecek, ticaret ile uğraşanlar varsa müşteri ilişkileriniz çoğalacak. Fazla ödeme yaptığınız bir yerden para iadesi bile alabilirsiniz.  Hafta sonu ise sosyal çevrenizden göreceğiniz ani bir destek ile bazı ikili ilişkilere girmek mümkün; arkadaş çevresi aracılığı ile eş ya da iş ortağı adayı bulabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Yumuşak, duygusal, çekingen ve her ortamdan çabucak etkilenen Yengeçler, haftaya  sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Hafta başı günlük ve çalışma ortamınızda bazı iletişimsel, hukuksal sorunlar yaşayabilir; yurtdışı bağlantılı işlerinizde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Karaciğer veya psikolojik problemleri olanlar lütfen sağlıklarına dikkat etsin. Aşırı iyimserlik bazı detayları atlamanıza neden olabilir. Bu alanlardaki girişimlerinizi mümkünse bir iki gün ertelemeniz yeterli. Hafta içi bir türlü kendini ve yeteneklerini ortaya koyamayan Yengeçler için harika etkiler var. Bazılarınız aşktan, çocuklarınız ile olan ilişkilerinizden yakınıyorsunuz. Bazı sevgililer evlilik kararı alabilir, bazı ebebeynler çocukları ile ilgili güzel girişimler yapabilir; daha önce bu konularda çektiğiniz zorluklar çözüme ulaşacak gibi. Ancak bu hafta yediklerinize dikkat edin, kilo alma tehlikeniz var. Bazı Yengeçlere bebek sürprizi de gelebilir. Hafta sonu ile kariyer alanında ve çalışma hayatlarında ani beklenmedik sürprizlere hazır olun.. .


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Mağrur, gururlu, ormanların kralı Aslanlar, haftaya sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Hafta başı aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili beklentilerinizi abartmayın. Hamile olan Aslanlar bir iki gün sağlığınıza çok dikkat edin. Sevgiliniz ya da çocuğunuz ile ilgili beklentilerinizi dengede tutun, hafta başı pek şanslı olduğunuzu söyleyemeyiz. Kendinizi ifade etmede zorluklar yaşayabilirsiniz. Merhamet ve sevgi hissinizi dengede tutmanızda fayda var. Ancak haftanın geri kalan bölümünde ev ve hanenizde harika enerjiler var. Yaşamınız ve evinizle ilgili düzenlemelerle hafta içi meşgul olacaksınız. Evini home office olarak kullananlar için de evde çalışma başarı getirecek. Aile içinde bazı kırgınlıkları gidermek, bazı üzeri kapatılmış konuları konuşmak mümkün. Evinizi ya da gayrimenkulünüzü satmak ya da kiraya vermek istiyorsanız bu hafta müşteri bulabilirsiniz. Bırakmak istediğiniz bazı bağımlılıklarınızdan da bu hafta kurtulmanız mümkün. Hafta sonu ise ani seyahat, yurtdışı bağlantılı ani bir haber ya da misafir, hukuksal konularda ani gelişmeler ya da medya internet aracılığı ile yeteneklerinizi göstermek için ani bir fırsat yakalayabilirsiniz, sürprizlere açık olun..

Başak Burcu ve Yükselen Başak
Detaycı sistemli, çalışkan ve üretken Başaklar, haftaya sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Hafta başı ev veya aile konusunda kararsızlıklar, kafa karışıklıkları ya da beklentilerinizi karşılanmaması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Bu konuda ikili ilişkilerinizden gerekli desteği bulamayabilirsiniz. Eviniz veya gayrimenkulünüz ile ilgili bir imza atmanız gerekiyorsa, lütfen bir ya da iki gün erteleyin. Bu hafta bilginiz ile yeteneklerinizi harmanlama fırsatı bulacaksınız. Yönetici gezegeniniz Merkür de bu hafta doğal evinde yani 3. evde. Yakın akrabalarınızdan, komşularınızdan, medyadan, yayıncılık ve eğitim konularından yarar sağlayabilirsiniz. Aşk ve çocuklarınız ile ilgili de bu hafta güzel enerjiler barındırıyor, umutlarınız filizlenecek ve kalabalık ortamlarda bulunacaksınız Hafta sonu ise maddi destek bulabilirsiniz,sürpriz bir gelişme maddi açıdan sizi aniden sevindirecek..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Adaletin, dengenin, uyumun sembolü Teraziler, haftaya sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Hafta başı günlük ya da çalışma hayatınızda bir iletişim veya ulaşım aksiliği yaşanabilir. Bir çok şeyi bir arada yapmaya çalışmak, sizi hataya düşürebilir. Hafta başı çalışma arkadaşlarınız ile de ilgili fazla beklentileriniz olmasın. Bu abartılı hareketler sizde rahatsızlıklara sebep olabilir. Bir iki gün biraz yavaşlayıp, bu etkinin geçmesini beklemek size yarar sağlayacaktır. Evde çalışan Teraziler için maddi gelişmeler kapıda ya da bir gayrimenkul ile ilgili kazanç elde edebilirsiniz. Kariyer anlamında da güzel parasal gelişmeler var. Önemli bir kişiden destek almak işinize yarayacak.  Hafta sonu güzel bir birliktelik teklifi alabilir ya da ikili ilişkilerden güzel ani bir haber alabilirsiniz, konunun ortaklık ya da evlililik olması muhtemel. Danışmanlığa ihtiyacınız varsa, doğru karar vereceğiniz bir hafta sonu; ani bir imza sürpriz bir mutluluğa neden olabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Sezgileri kuvvetli olan ve hayatı fazla ciddiye alan Akrepler, haftaya sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Hafta başı, maddi konularda kafa karışıklıkları yaşayabilir, yeteneklerini, aşka bakışlarını hatta çocukları ile olan ilişkileriniz sorgulayabilirler. Sanat ile uğraşanlar kendilerini bloke hissedebilir. Mümkünse bir iki gün sakin kalıp, beklentileri yükseltmemekte fayda var. Spekülatif alanlarda da hafta başı karar vermekten kaçının. Bu hafta yakın akrabalar ve komşularla keyifli zaman geçirmek, hatta bazı kırgınlıkları tamir etmek mümkün. Medya, internet yoluyla çalışanlar  ve öğrenci olanlar için başarı dolu bir hafta olacaktır.. Ticaret, hukuk, yayıncılık alanlarında da güzel girişimler yapılabilir.  Hafta sonu ise sürpriz iş ve çalışma teklifleri ya da çalışma hayatında sürpriz maddi bir gelir elde etmek mümkün.

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Hedefe kilitlenmiş okları ile Yaylar, haftaya sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Hafta başı evlerinde bazı kimlik krizleri yaşanabilir, huzursuzluğa mahal vermeden, kendiniz ve de aile üyeleri ile ilgili beklentilerinizi abartmadan bir iki gün bekleyin. Gayrimenkulünüz ile ilgili yanlış bir karar da verebilirsiniz, detaylara odaklanın. Bazı bağımlılıklarınız da sizi hafta başı rahatsız edebilir. Mümkünse hafta başı sakin ve dengede kalın. Hafta içi kendinizi biraz içe dönük hissedebilirsiniz, maddi konularda da fazla kuruntu yapmayın. Hiç ummadığınız bir yerden gelir sağlamanız bu hafta mümkün. Üzerini örttüğünüz ve artık olmaz dediğiniz bir konu tekrar gündeme gelebilir. Bir sağlık yada sigorta kurumundan sürpriz bir ödeme, umudunuzu kestiğiniz bir miras konusu tekrar önünüze gelebilir. Evli olanlar için eş gelirinde güzel hareketler gelişmeler yaşayacaklar. Sanat ile ilgilenen Yaylar için ise oldukça verimli bir hafta olacaktır. Karamsarlığınızı abartmayın aksi halde sağlığınız kötü etkilenebilir. Hafta sonu ise aşk ve çocuklarınız ile ilgili sürpriz gelişmelere açık olun, ani gelişecek bazı olaylar sizi mutlu edecek..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Ayakları yere sağlam basan, hedefe ulaşma azimleri yüksek Oğlaklar, haftaya sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Hafta başı kendinizi depresif hissedebilir, bazı gizli kapaklı olaylarla, düşmanlıklarla  yüzleşebilirsiniz İletişimde hatalar oluşabilir, kardeş ve komşu ilişkilerine de lütfen bir iki gün dikkat. Medya veya internet aracılığı ile bazı haberler alabilirsiniz, karamsarlığa mahal vermeyin, ne de olsa bu etki bir iki gün sonra geçecek. Ciddiyetinizi sosyal çevreniz sayesinde bu hafta biraz dağıtma fırsatı yakalayacaksınız. Arkadaş çevresinden güzel destekler bu hafta içi sizi sevindirecek ve bazı problemlerinize çare bulacaksınız. Evli ya da ortaklıkları bulunan Oğlaklar için de oldukça olumlu bir hafta. İlişkilerinde kendilerini ifade edebilme şansı yakalayacaklar. Arkadaş desteği ile bir ortaklık girişimi, bir imza imkanı doğabilir; taşınmak isteyenlere de yardım yine arkadaşlardan gelecek. Bazılarınız sosyal çevreden eş adayı veya ortaklık teklifi alabilir. Hafta sonu ani fikir ve rota değişimleri ile gelişecek yeni fırsatlara açık olun, hızlı gelişmeler sizi sevindirecek..

Kova Burcu ve Yükselen Kova
Yaşamlarında fark yaratmak adına, insanlık için çalışan, özgür Kovalar, bu haftaya sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Hafta başı sosyal çevrenizden birinin sizin maddi desteğinize ihtiyacı olabilir veya kariyerinizde maddi beklentileriniz gerçeği aşabilir. Mümkünse bir iki gün dengede kalın bu enerjinin geçmesini bekleyin aksi halde umduğunuzu bulamayabilir veya yanlış kararlar verebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınıza duyduğunuz aşırı güven sonuçsuz kalabilir. Bir süredir kariyer ve otorite figürleri ile ilgili dertlisiniz. Neyse ki hafta içi bu sorunlarda çözülmeler yaşayabileceksiniz. Konuşulmamış bazı konular, gizler, düşmanlıklar belki ayağınıza dolanacak, ama çözülmek adına.. Günlük ve çalışma hayatınızda yoğunluk yaşayacaksınız. Bu hareket kendinize olan güveninizi arttıracak ve bilinçaltı  endişelerinize merhem görevi yapacak. Sorunlarla yüzleşmek size iyi gelecek. Hafta sonu ise, hafta başı sorun yaşadığınız arkadaş çevrenizde güzel vakit geçirmek, arkadaş problemlerine çözüm bulmak, ani değişik ortamlara girmek mümkün; spontane programlar sizi sevindirecek. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Duygusal iniş çıkışların, sevinç ya da mutsuzluk gözyaşlarının sembolü Balıklar, haftaya sert bir Güneş - Neptün karesi ile başlıyoruz. Hafta başı bir iki gün yönetici gezegeniniz Neptün sert hareketi, kariyer konularında veya otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde tatsızlıklar, abartılar, beklentilerin karşılanmaması gibi engeller çıkarabilir. Aileniz veya işiniz ile ilgili karar vermeniz gereken konular varsa lütfen bir iki gün erteleyin; böylece olayları daha net değerlendirme imkanı bulacaksınız. Balıklar bu hafta biraz eğlenme ve nefes alma şansı bulacaklar; eğlenceli güzel vakit geçirecekler. Yurt dışı bağlantılı, hukuk, eğitim, medya alanlarında harika sosyal çevre desteği bulacaklar; uzak seyahatlerde keyifli anlar yaşayacaklar. Arkadaşlarıyla bir eğitim ya da seyahat kararı alabilirler. Yurtdışından bir arkadaş daveti almak ya da internet, medya, hukuk konularında arkadaş sayesinde yarar sağlamak, akademik başarı elde etmek mümkün. Aşk, çocuklar ve yetenekleri ile de bu hafta parlayacaklar; bazılarına yeni bir aşk teklifi gelebilir, ya da sanatsal yetenekleriniz başarıyla sergileyebilirler. Hafta sonu ise aniden gelişebilecek bir kariyer imkanı, yeni bir proje teklifi, maddi açıdan sürpriz yeni bir fırsat ile karşılaşmaları mümkün; ani gelişecek sevindirici olaylar yaşayabilirsiniz.





Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder