8 Kasım 2013 Cuma

8 Kasım 2013 - Astrolozi




Gün, Ay'ın Oğlak burcundaki hareketi ile başlıyor. Her şeyin doğru şekilde ahlakına uygun yapılmasını isteyebilir ve ciddi, sabırlı, ne istediğimizi bilir tavırlarla biraz asık suratlı ve melankolik görünebilir, eleştirici ve sağuk davranabiliriz. Aslında bu her şeyin kuralına uygun olmasını istememizin altında da biraz etrafımıza güvensizlik yatar. Kendi kendimize yetmeyi ve sorumluluk altına girmeyi isteyebiliriz. 

Sabah saatlerinde Ay ve dün geri hareketine başlayan Jüpiter arasında bir karşıtlık oluşacak. Genelde kendimizi iyi hissettirme yanı sıra meydan okuma isteği gibi dürtüler oluşturabilir. Jüpiter'in geri hareketini de hesaba katarsak daha gölge yanları ortaya çıkacaktır. Aşırı iyimserlik, hayırseverlik ve yardım etmeye istek duyabiliriz, ancak bu tamamen bizlerin inisiyatifinde olmalı işe bir mecburiyet karışır, cömert ve yardımsever olmaya zorlanırsanız ki bu isteklerden kaçınabilirsiniz. Diğer yandan bu etki özgürlük duygusunu besler, yüklerden, engellerden sıyrılmak ihtiyacı fazlasıyla baskın olabilir. Bunun etkisiyle ortaya koyduğumuz davranışlar sorumsuz biri gibi algılanmamıza neden olabilir. Mecburi sorumluluklarımız olduğunda ve kaçmak mümkün değilse, işte retro Jüpiter'in etkisi ile bu bir kaç saat bunları yapmak bize zulüm gibi gelebilir.

09:38'de Ay yukarıda bahsettiğim etkiler altında boşluğa girecek ve tüm gün açısız hareketine devam edecek. Netlik beklediğimiz girişimlerde bulunmamakta fayda var, zira açısız Ay gibi bu girişimlerimizde sonuçsuz kalabilir. Gün boyunca etkili olacak ve yarın da etkili olacak harika bir Merkür - Venüs ve Neptün bağlantısı var. Sempatiklik, içtenlik yaratan, etrafa karşı hassasiyet, anlayış veren, hayal kalitesini ve telepatik yeteneği arttıran bir transit. Başkalarının ruh hallerinizi zahmetsizce anlayabiliriz. Psikoloji, meditasyon vs. gibi bilinç altını harekete geçirici, hayalleri canlandırıcı çalışmalar yapmaya uygundur. Veya bazı şeylerin iç yüzünü kavrama, problem durumları çözebilme, soyut şeyleri anlayabilme için gerekli letafeti verebilir. Disiplin konusunda maalesef zorlayabilir, bugün ve yarın ele aldığımız bir işi bir kaç gün sonra tekrar gözden geçirmek gerekebilir. Bugünler hastane veya bu tip yerleri, bilimsel ve sanatsal alanlara ziyaret veya yabancı kişilerle görüşmeler için uygun zamanlar olabilir. Sosyal ilişkiler için mantıklı bir ahengi yakalatabilecek bir transit olduğu kadar ruh halimizi düzeltici ve kendimizi iyi hissettirici etkileri içerecektir. Sosyal kontaklar kurma, iş, aşk, sevgi ve arkadaşlık ilişkilerinin değerini anlamak mümkündür. halkla ilişkiler, reklamcılık ve pazarlama alanlarında gelişmeler yaşanabilir.

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder