18 Kasım 2013 Pazartesi

18 Kasım 2013 - Astrolozi



Dün 17:17'de Dolunay'dan çıkan ve hemen boşluğa giren Ay, haftanın ilk gününe boşlukta ilerlerken giriyor. 02:06'da İkizler burcuna geçişi ile hafta başına enerji verecek.. İkizler burcunda temel özellik iletişim ve bilgidir, merak sınırsızdır. Çok hızlı düşünüp, hızlı hareket etmek normaldir, adapte olamayacağımız iş yok gibidir. Aralarında bir bağ olmasa da bir fikirden bir diğerine kolayca atlayabiliriz. Bir çok şeyle bir anda uğraşabilmek basit görünebilir. İster yeni bir beceri olsun ister enterasan sohbetlere katılmak olsun, dikkatimizi he ne çektiyse çabucak peşinden koşabiliriz.

Sabah erken saatlerde Ay, Neptün ile sert bir kare yapacak; hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaran bir transit. Eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli bir duruma yükselebilir. Bu dönemde bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önemi olan konularda adım atmak için kesinlikle uygun değildir; yanlış yönlendirici bir etki içerir. Çevreye ve insanlara karşı hassasiyeti arttırır; fakat bu artış doğru değerlendirmeden çok uzak olacağından, basit şeyleri bile problem haline getirmemize neden olabilir.. Özellikle Ay'ın İkizler burcundaki hareketine dikkat edersek, iletişimde yanılmalar, yalanlar, hatalar ile karşılaşmak kolaylaşır. Mümkünse önemli kararları ve görüşmeleri sabah erken saatte yapmamakta fayda var.

Öğleden sonra Ay, Chiron'a sert bir kare daha yapacak; bu bizi hep şikayetçi olduğumuz yerlerden tekrar vurabilir ancak bu vurma bizi iteklemeye neden olacak ne de olsa Chiron Pluto'dan destekli.. Artık şikayetçi olduğumuz, iyileştirmek istediğimiz konularla ilgili bir dönüşüm gerçekleştirme vakti gelmiş diyor gökyüzü.. Hem ağlarım hem giderim şeklinde yaklaşımlar artık pek prim yapmıyor kısacası. Hemen ardından gelecek Ay ve Uranüs arasında'ki olumlu görünüm de zaten bunu destekleyici etkiler içeriyor. Bir çabuklu, tez canlılık, telaş, garip bir heyecan hissedebiliriz ancak rahatsız etmeyen hoş bir etki bu. Evimizde, iş ortamımızda, bulunduğumuz her hangi bir ortamda bile ufak da olsa değişiklik arayışı veya durumları, olayların gidişini değiştirme isteği verecektir. Bu bizi harekete geçirici bir etkidir; aniden bazı artık miyadı dolmuş durumların çaresine bakmak için oldukça olumlu bir görünüm.. Aniden kafamızda ampuller yanabilir ve yepyeni fikirler üretebiliriz..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder