3 Kasım 2013 Pazar

3 Kasım - 9 Kasım 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç
Güneş tutulması etkisi ile aradığınız kredi, borç, miras, prim ve bonus desteğini bulabilir, bu alanlardaki problemlerinize çözüm bulabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak 10 Kasım'a kadar bazı aksilikler, gecikmeler ve hesap yanlışları yaşanabilir; temkinli davranmakta fayda var. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna geçiyor. Bu görünüm kariyer alanında ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde ve en önemlisi toplum önündeki duruşunuz ile ilgili tüm ilişkilerinize ciddiyet ve sorumluluklar getirecektir. Bu konulardaki bazı girişimlerinizin inşasında sizi kurallı ve sistemli çalışmaya yöneltebilir. Hafta sonu ise yine bu konularda üzeri kapatılmış, geri plana atılıp, unutulmuş olan belki de hiç ummadığınız yerlerden destekler alabilirsiniz. Kendinize güveniniz yerine gelecektir. Sezgileriniz artabilir, bazı fedakarlıklar size yarar sağlayabilir..


Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Güneş tutulması etkisi ile tüm ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, evliliğinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz; bazı başlangıçlar ya da sonlanmalar mümkün. Sürpriz taşınmalar gündeme gelebilir, ancak 10 Kasım'a kadar aksilikler, hatalar yaşanabilir, dikkat. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor. Bu görünüm tüm yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, internet, gibi işleriniz ile ilgili ilişkilerinize ciddiyet ve sorumluluklar getirecektir. Bu konulardaki girişimlerinizin inşasında sizi kurallı ve sistemli çalışmaya yöneltebilir. Hafta sonuna doğru yine bu konularda, arkadaşlarınızdan ya da üyesi olduğunuz gruplardan beklediğiniz desteklerde umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Bu yönde iyimserliğinizi kaybetmeden olayları akışına bırakmak size yarar sağlayacaktır..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Güneş tutulması etkisi ile çalışma hayatınızda, sağlık konularında veya varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili  gelişmeler yaşayabilirsiniz; fiziksel olarak kendinizi çok yormayın. Bu dönem kişisel bakım ve sprora başlamak için de uygun. Yine de çalışma hayatınızda 10 Kasım'a kadar bazı aksiliklerin ya da sağlığınızda bazı kronik rahatsızlıkların ortaya çıkması muhtemel, dikkat. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor. Beklediğiniz tüm ortaklaşa gelir konularında, başvurulacak kredi, vergi, sigorta, borç, prim veya miras ile ilgili tüm ilişkilerinize ciddiyet ve sorumluluklar getirecek. Bu alanlardaki girişimlerimizin inşasında sizi kurallı ve sistemli çalışmaya yöneltecek. Çalışma arkadaşlarınızdan, otorite figürlerinden haftasonuna doğru beklediğiniz destek gelmeyebilir. Bazı rahatsızlıklarınız, psikolojinizin kuvvetlenmesi ile çözüme ulaşacaktır. Fedakarlık yapmanız ve olayları akışına bırakmanız size yarar sağlayacak. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Güneş tutulması etkisi ile aşk, yetenekler ve çocuk alanlarında gelişmeler yaşamanız mümkün; bazılarımıza bebek müjdeleri gelebilir. Ancak 10 Kasım'a kadar bu alanlarda aksilikler, engeller, yanlış anlaşılmalar ve harcamalar yapmak olası; aman dikkat. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor; tüm ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve rakiplerimiz ile ilgili tüm ilişkilerimize, hatta taşınmayı düşünenler için de bu konularda ciddiyet ve sorumluluk getirecek. Bu alanlardaki anlaşmalarınız, görüşmeleriniz kurallı ve sistemli çalışma gerektirecek. Hafta sonuna doğru yakın çevreniz ile seyahat planları yapabilir, medya, internet, eğitim ya da hukuk alanlarında danışmanlık desteği alabilir ya da yetenekleriniz ile ilgili bir eğitim programına başlayabilirsiniz. Mantıklı girişimlerle bazı kırgınlıkları tamir etmek mümkün. Fedakarlıklar yapmak ve olayları akışına bırakmak size yarar sağlayacaktır..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Güneş tutulması etkisi ile ev, aile ve hane konularında gelişmeler yaşayacaksınız.; bazılarımıza yeni bir ev sürprizi gelebilir, ev içindeki ilişkilerde gelişmeler yaşanabilir. Ebebeyn sağlığına da ayrıca dikkat etmek gerekebilir. 10 Kasım'a kadar temkinli olmakta fayda var; engellerle, aksiliklerle, bazı eski sorunların tekrar ortaya çıkmasıyla ve ev-aile ile ilgili hatalı harcamalarla karşılaşmak mümükün. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor. Çalışma hayatınızda, sağlık, yardımcılarınız varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili ilişkilerinizde ciddiyet ve sorumluluklar getirecek. Bu alanlarda kurallı ve sistemli hareketler, başarı ve kazanç artışlarına neden olabilir.. Hafta sonuna doğru ise günlük hayatta ailenizden beklediğiniz destek gelemeyebilir. Aile içindeki bazı kırgınlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Fedakarlık yapmak ve olayları akışına bırakmak size yarar sağlayacaktır.

Başak Burcu ve Yükselen Başak
Güneş tutulması etkisi ile yakın akrabalar, komşular, eğitim, iletişim, ulaşım, medya, yayıncılık konularında gelişmelere açık olun; ancak eşya kayıplarına, araç ve cihaz arızalarına, gecikmelere ve aksiliklere karşı 10 Kasım'a kadar temkinli olmakta fayda var; iletişim hataları yaşayabilirsiniz. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor. Yetenekleriniz, aşk hayatınız veya çocuklarınız ile ilgili ilişkilerinizde size ciddiyet ve sorumluluklar getirecek. Bu alanlarda sistemli ve kurallı davranışlar size yarar ve kazanç sağlayabilir. Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Hafta sonuna doğru yetenekleriniz ile ilgili eski bir teklif tekrar gelebilir, taşınma işleriniz varsa gecikmeler yaşanabilir. Ancak ikili ilişkilerden  gelebilecek destek ile zorlukları aşmak mümkün. Olayları akışına bırakmak ve bazı fedakarlıklar yapmak size yarar sağlayacaktır.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Güneş tutulması etkisi ile maddi konularda bazı gelişmeler yaşamanız mümkün. Eğer haritalarınızdaki etkiler de izin veriyorsa, yeni kazanç imkanları doğacaktır. Ancak net kararlar için mümkünse 10 Kasım sonrasını beklemekte fayda var; zira bu alanlarda, engeller, aksilikler, yanlış hesaplamalar sizi yorabilir. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor. Ev, aile, ebebeyn ile ilişkilerinize ciddiyet ve sorumluluklar getirecektir. Ev ve aile için alışveriş ve harcamalar artabilir; sistemli ve kararlı davranışlar yarar sağlayacaktır. Aile büyükleri ile bir araya gelmek, keyifli vakit geçirmek mümkün. Hafta sonuna doğru çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize maddiyat karışabilir, beklenmedik bir sağlık problemi masraf çıkarabilir. Evdeki huzur herşeyin üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Olayları akışına bırakmak ve bazı fedakarlıklar yapmak gerekebilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Güneş tutulması etkisi ile fiziksel görüntünüz, sağlığınız ve tüm ikili ilişkilerinizde gelişmeler yaşamanız mümkün. 10 Kasım'a kadar genel iletişiminizi etkileyebilecek engellere, aksiliklere ayrıca dikkat edin; ayrıca bu zamana kadar eski anılar sizi yorabilir. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor. Kardeşler, komşular, ulaşım, eğitim, iletişim, medya, internet ile ilgili tüm ilişkilerinize ciddiyet ve sorumluluklar getirecektir. Uzun zamandır istediğiniz bir ulaşım aracı ya da iletişim cihazı cihazı alabilir, kalıcı yayın, medya, internet girişimlerine imza atabilirsiniz. Komşu ya da kardeşlerle kırgınlıklarınız varsa tamir etmek ve bazı kariyer fırsatları yakalamak için de uygun bir dönem.. Sistemli ve kurallı davranışlar yarar sağlayacaktır. Hafta sonuna doğru yaratıcılığınız artabilir, yazı ile kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Çocuklarınız veya sevgiliniz ile ilgili yanlışa anlaşılmalara dikkat. Mantıklı davranışlar, bazı fedakarlıklar ve en önemlisi olayları akışına bırakmak size yarar sağlayacaktır.

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Güneş tutulması etkisi ile kontrolünüz dışında olaylar ve endişeler yaşayabilirsiniz; bazı düşmanlıklar ve gizli olaylarla da yüzleşmeniz gerekebilir. Bilinçaltınız size rüyalarla veya içe doğuşlarla mesajlar gönderebilir. Özellikle 10 Kasım'a kadar sakin ve dengede kalabilmek, hem çalışma hayatınız hem de sağlığınız açısından yararınıza olacaktır. Bu sürede kendinizle yüzleşmek ve hatalı gördüğünüz yanlarınızı tamir edebilmek fayda sağlar. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor. Bu size maddi kaynaklarınız ile ilgili ciddiyet ve sorumluluk getirecek. Kurallı ve sistemli çalışmanın faydasını görebilirsiniz. Alışverişlerinizde daha dikkatli davranmak, ihtiyaca yönelmek kolaylaşacaktır. Hafta sonuna doğru aile içinde bazı tatsızlıklar, kafa karıştırıcı, karar vermekte zorlanabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Ancak sizin kararlı davranışlarınız size yardımcı olabilir. Biraz fedakarlık ve olayları akışına bırakmak da yarar sağlayacaktır..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Güneş tutulması etkisi ile sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınız, üyesi olduğunuz gruplar, dernekler ve kariyerinizden beklentileriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı eski arkadaşlarla tekrar karşılaşmak ya d iş konuklarında bazı engeller, aksilikler yaşamak mümkün olacağından, 10 Kasım'a kadar dikkatli davranmak gerek. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor. Dış görüntünüz ile ilgili değişim ve bakım yapmak, yeni aşk, iş ve arkadaş ilişkileri kurmak, sanat ve moda ile uğraşmak, iyimser, barışçı tavırlar sergilemek mümkün. Sosyal çevrenizde de parıldayabileceğiniz, bilgisine ihtiyaç duyulan biri haline gelmeniz olası. Hafta sonuna doğru bazı hayal kırıklıkları yaşasanız da, yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarında sosyal çevreden destek görebilirsiniz. Olayları akışına bırakmak ve biraz fedakarlık yapmak size yarar sağlayacaktır..

Kova Burcu ve Yükselen Kova
.Güneş tutulmasının etkisi ile kariyeriniz ve toplum önündeki duruşunuz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar ev ve ailenizi de etkileyebilir. Bazı durumlar, aksilikler ve engeller içerebileceğinden 10 Kasım'a kadar dikkatli olmakta fayda var. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor. Bu sizin ilişkileriniz konusunda kontrolünüzü devre dışı bırakabilir. Bazı gizli olaylar, dedikodular canınızı sıkabilir; ancak sanat ya da yaratıcılık adına kalıcı gelişmeler kaydedeceğiniz bir dönem. Sezgileriniz kuvvetlenecektir. Kontrolü elden bırakmamakta ve gizli işlerden uzak durmakta fayda var. Hafta sonuna doğru ise maddi konularda aksilikler, otorite figürleri ile ilgili beklentilerinizin yerine gelmemesi  gibi olayların oluşma ihtimali yüksek; maddi kayıplar yaşanabilir. Kariyer beklentilerinizde dalgalı durumlar oluşabilir. Bazı fedakarlıklar yapmak ve olayları akışına bırakmak size yarar sağlayacaktır.

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Güneş tutulması etkisi ile yurt dışı ilişkiler, hukuk, medya, internet, eğitim, seyahat ve hayat felsefeniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu konularda bazı aksiliklerle, hatalarla karşılaşmamak adına 10 Kasım sonrasını beklemekte fayda var. Özellikle uzak seyahatlerinizde rötarlara, eşya kayıplarına dikkat. Felsefeye, farklı kültürlere veya dini konulara merakınız artabilir ve araştırmaya ilgi duyabilirsiniz. Venüs 6 Mart'a kadar kalacağı Oğlak burcuna giriyor. Sosyal çevrenizde yeni ve kalıcı arkadaşlıklar kurmanız, dernek veya klüplere üye olmanız, davet ve organizasyonlara katılmanız mümkün. Hafta sonuna doğru yurt dışı ya da internet bazlı bazı haberlerle kafanız karışabilir; hukuk, eğitim, seyahat konularında karar vermekte zorlanabilirsiniz, korkmayın. Sosyal çevrenizden ihtiyacınız olan destek gelecek. Olayları akışına bırakmak ve biraz fedakarlık yapmak size yarar sağlayacaktır..





Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder