31 Mayıs 2014 Cumartesi

1 Haziran - 7 Haziran 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Haftaya yaratıcılığımızı, aşk hayatımızı ve çocuklarımızı ilgilendiren konularla başlıyoruz. Hafta ortası maddi durumunuzu ilgilendiren bazı olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendiliğinden bazı fırsatlar oluşabilir; kaybetmiş olduğunuz bir eşyanızı bulma olasılığınız da yüksek. Bazı seyahat, eğitim, yayıncılık ulaşım konularında zeki kararlar alabilir, fikirlerinizle öne çıkabilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınız ile aranızda yaratıcılığınız sayesinde bazı problemleri farklı yönetemlerle çözme fırsatı yakalayabilirsiniz. Hafta sonu Merkür 4. evinizde geri harekete geçiyor; ay sonuna kadar etkili. İletişim cihazlarınıza ve ulaşım araçlarınıza gerekli bakımı yaptırmadı iseniz başınız ağrıyabilir. Seyahatlerinizde aksilikler rötarlar oluşabilir. Hane içinde iletişim problemlerinden kaynaklanabilecek sorunlar yaşanabilir. Elektronik cihaz ve alet alışverişleriniz, bazı önemli karar ve imzalarınız için erteleme yoluna gidebilirsiniz. Özellikle su ile çalışan elektrikli aletlerinize dikkat edin.. Önceden gelen, üzerinde detaylı çalışmalar yapılmış projeler sorun çıkarmayacaktır. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftaya ev, aile, ebeveyn ve gayrimenkulünüzü ilgilendiren konular ile başlıyorsunuz. Hafta ortası sosyal çevrenizde keyifli vakit geçirebileceğiniz, arkadaşlarınızdan destek alabileceğiniz ve fikir birliği yapabileceğiniz etkiler var. Kariyeriniz ile ilgili yeni maddi kazanç olanakları üzerinde düşünebilir ve kararlar alabilirsiniz. Maddi kazançlarınızı arttırıcı ani gelişmeler oluşabilir. Bir kaç gün bu konu ile ilgili olarak planlarınız üzerinde düşünmek size yarar sağlayacaktır. Hafta sonu Merkür 3. evinizde geri harekete başlıyor ve ay sonuna kadar da bu devam edecek. İletişim evinizde sizi kuvvetli etkileyeceğinden ileişim cihazlarınıza ve ulaşım araşçlarınıza gerekli bakımı yaptırmış olmanız sizi koruyabilir. Bu süre içinde maddi anlamda bazı eski projeler tekrar önünüze gelebilir. Seyahat ya da eğitim programlarında ertelenmeler, rötarlar yaşanabilir, tekrarlanabilir ve bu alanda eski bazı kararlarınızı gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Çevrenizle bazı fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar, iletişim konusunda problemler yaşanabilir; dosyalarınızı ve kişisel bilgilerinizi yedeklemekte fayda var. Kardeşleriniz ve komşularınızla aranızda eski konular tekrar açılabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Haftaya kardeşleriniz, komşularınız, eğitim, seyahat, yayıncılık konuları ile ilgili olarak gelişmelerle başlıyorsunuz. Hafta ortası kariyeriniz ya da otorite figürlerinden gelebilecek güzel destekler var. Sanat ile uğraşıyorsanız bu alanda kariyer ile ilgili olarak güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Bazı durumlar kontrolünüz dışında olumlu gelişebilir. Sosyal çevrenizde, değişik ve farklı görüşler arasında kendinizi kararlı olarak ifade edebilme şansı bulabilirsiniz. Fikirleriniz kabul görülebilir. Dedikodudan uzak durmakta fayda var. Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz etkiler mevcut. Hafta sonu Merkür 2. evinizde, ay sonuna kadar kalmak üzere geri harekete başlıyor. Maddi kazanımlarınızla ilgili olarak hesap hataları, yanlış ve hatalı kararlar imzalar gündeme gelebilir. Bu süreçte daha titiz ve dikkatli çalışmanız, hatta bazı projelerin ve kararların tekrar üzerinden geçmeniz hataların önüne geçebilir. Kaybolan bir eşyanızı tekrar bulmanız da mümkün. Alışverişlerinizde özellikle cihazlarla ilgili olarak ince eleyip sık dokumanız ya da ertelemeniz daha doğru olacaktır. Bir imza atarkeb bir kaç kez düşünmeniz gerekmekte.. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftaya maddi konuların öneçıkması ile başlıyorsunuz. Hafta ortası arkadaş çevrenizde felsefe, yurtdışı, eğitim, hukuk, seyahat, medya, pazarlama alanlarında ağırlıklı fikir alışverişleri görülecek. İçinde bulunduğunuz gruplarla beraber bu alanlarda bazı aktiviteler düzenlemeniz mümkün. Otraite figürlerinden ve kariyerinizden de gerekli destekleri bulabileceksiniz. Aniden kariyeriniz ile ilgili ya da başvurö-muş olduğunuz bir müracaat ile ilgili olarak haber alabilirisiniz. İç sezgilerinize güvenerek yolunuzu belirlemek, kararlı adımlar atabilmeniz mümkün. Hafta sonu burcunuzda Merkür ay sonuna kadar kalmak üzere geri harekete başlamakta. Çok önemli kararları, imzaları, alış verişleri ve görüşmeleri, seyahatleri ertelemeniz ya da bu 3 haftalık dönemde çok daha dikkatli olmanız gerekmekte. Bu süreçte kendinizi ifade etmede problemler yaşayabilir, iletişim de bazı sorunlar çıkmasına neden olabilirsiniz. Sözlerinizi ve kararlarınızı dikkatli seçmeniz, hataların önüne geçecektir. Bazı gizler, sırlar, çözülmemiş problemler ve kronik rahatsızlıklar dikkatinizi çekebilmek ve çözülmek adına tekrar önünüze çıkabilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftaya kendinizi daha enerjik hissedebileceğiniz, daha önde olabileceğiniz etkilerle başlıyorsunuz. Hafta ortası kariyerinizden ve otorite figürlerinden destek bulabileceğiniz, çabalarınızın değer görmesi gibi etkiler mevcut; prim ya da bonus açısından şanslı olabilir, kredi borç işlerinizin yolunda gitmesi sizi sevindirebilir. Farklı fikirleriniz, hayat anlayışınız, arkadaş çevresinde kabul görmenize neden olacaktır. Hukuk, yurt dışı, eğitim, seyahat, pazarlama ve medya alanlarında  sosyal çevrenizden yardımlar alabilir ve çabuk çözüme ulaşabilirsiniz. Hafta sonu Merkür, 12. evinizde ay sonuna kadar kalmak üzere geri harekete başlıyor. Üzerini kapattığınız bazı konular, bazı kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Bazı gizler sırlar ortaya dökülebilir; ötelediğiniz sorunlarla tekrar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yüzleşmeler ve açık, dürüstçe içten davranış şekilleri sizi rahatlatacaktır. Kaybolan bazı eşyalarınızı bulabilmeniz de mümkün. Geçmişe dönük düşüncelerle meşgul olabilirsiniz; çözülmemiş sorunlar çözüm için tekrar karşınıza gelebilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftaya sakin enerjiler ile giriyorsunuz ve bir kaç gün daha içe dönük ve yalnız geçirmeyi arzu edebilirsiniz. Hafta ortası yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama alanlarında ikili ilişkilerinizden destekler var; eşinizle bir seyahat, ortağınızla pazarlama alanlarında yeni adımlar gibi.. Yeni bazı eğitim programları ile kararlar almak, ortağınız ya da eşinizle fikir birliğine varmanız mümkün. Kredi, borç, vergi, sigorta işlerinizde ise otorite figürlerinden destek bulabileceksiniz. Bazı maddi problemleri güvendiğiniz kişiler çözebilir. Hafta sonu Merkür, 11. evinizde ay sonuna kadar kalmak üzere geri harekete geçiyor. Sosyal çevrenizde yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri ya da maddi kazanımlar ile ilgili olarak bazı kararlarınızın tekrar gözden geçirilmesi gibi. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde hesap hataları, geriye dönük bazı kesintiler, ya da kayıplar yaşanabilir. Sosyal yardım projelerinde bazı yanlış anlaşılmalar, yardımın hedefine ulaşamaması gibi tehlikeler mevcut. Otorite figürleri ile olan iletişiminizde de aksilikler oluşabilir. Geriye dönük olarak bazı iş müracaatlarınızın tekrar değerlendirilmesi, kariyeriniz ile ilgili eskiye dönük bazı kararlarınızın tekrar gündeme gelmesi mümkün.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftaya sosyal yaşamınızda bazı gelişmelerin etkisi ile girmektesiniz. Hafta ortası çalışma hayatınızda bazı projelerin onaylanması, değer görmesi, müşterilerinizden ekstra gelir elde edebilmeniz, operasyon ihtimallerinin olumlu atlatılması, prim kredi, vergi sigorta işlerinizde olumlu gelişmesi mümkün. Hayat felsefenizdeki değişimler, ikili ilişkilerinizi olumlu etkileyecektir. Eşiniz ile bir seyahat organizasyonu, ortağınızla pazarlama ya da halkla ilişkiler, yurtdışı ticaret konularında fikir birliği sağlamanız, hukuk alanında fikrine güvendiğiniz danışmanlardan destek almak ve bu konularla ilgili imzaların gündeme gelmesi muhtemel. Hafta sonu Merkür, ay sonuna kadar 10. evinizde geri harekete başlıyor; kariyerinizle ilgili olarak bazı başlangıçlarınızda aksilikler, otorite figürleri ile aranızda iletişim problemleri, toplum önündeki duruşunuzda bazı iletişim kazaları yaşamanız olası. Kariyeriniz ile ilgili olarak bazı eski başvurular tekrar gündeme gelebilir. Bilgi aktarımında aksilikler yaşanabilir. Yurtdışı seyahatlerinizde rötarlar, bazı eşyalarınızın kaybolması gibi durumlar canınızı sıkabilir. İkna gerektiren çalışmalarınızda hedefinizi şaşırabilirsiniz. Detayları atlamamaya özen gösterip, kontrollü hareket etmeye özen gösterin...

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftaya kariyerinizdeki ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizdeki bazı gelişmelerle giriyorsunuz. Hafta ortası tüm ikili ilişkilerinizde romantizm hakim olacağı gibi, yaratıcılığınız ile ilişkilerinizdeki problemleri iyileştirme imkanı bulabilirsiniz. Bazı ilişkiler evlilik kararı alabilir. Arkadaş çevrenizden biri ile ortaklık kararı alabilirsiniz. Eşinizle aşk tazeleyebilir, çocuklarınız ile ilgili konularda fikirsel destekler alabilirsiniz. Şanslı bir hafta ortasına hazır olun. Çalışma hayatınızda üzerinde çalıştığınız bazı projeler sonunda sonuş verebilir. Operasyonlar açısından da olumlu bir hafta içi. İş arkadaşlarınız da bu günlerde sizlere destek olacaktır. Egzersiz, check up tarzı kontroller size fayda sağlayabilir. Vergi, sigorta gibi işleriniz varsa, bu hafta gelişme kaydedebilirsiniz. Hafta sonu Merkür, ay sonuna kadar kalmak üzere 9. evinizde geri harekete başlıyor. Yurtdışı ilişkilerinizde, uzun seyahatlerinizde aksilikler, gecikmeler, kayıplar yaşamanız olası.. Bazı hukuksal konular tekrar önünüze gelebilir. Üzerinde çalıştığınız bazı reklam çalışmaları istediğiniz sonucu vermeyebilir. İnternet çalışmalarınızda ise aksilikler, arızalar işinizi uzatabilir. Bu dönemde her işinizi iki kere kontrol etmeli, detayları atlamamaya özen göstermelisiniz. Öğrencilerin bu süreçte konsantrasyonları bozuk olabileceğinden, çok daha dikkatli çalışmaları gerekmekte. Eskiye dönük bazı kredi, vergi, sigorta borçları gündeme gelebilir; hesap hataları sorun çıkarabilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftaya yurtdışı, hukuk, medya, eğitim, seyahat, pazarlama konuları ile ilgili gelişmelerle giriyorsunuz. Hafta arası ailenizin sağlık problemleri ile ilgili güzel haberlere hazır olun. Eviniz, aileniz varsa gayrimenkul alım satımı ile ilgili günlük prosedürleri rahatlıkla halledebilirsiniz. Kiracı arayanlar hafta içi uygun karşılaşmalar yaşayabilirler. Çalışma arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmeniz, evinizde davet vermeniz muhtemel. Ani bazı aşklar, evlilik kararı alabilir. Evli olanlar hafta içi romantizm açısından şanslılar. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınız ile ortaklık kurma, evlenme kararları sizi şaşırtmasın. Şanslı bir hafta ortasına hazır olun. Çocuklarınız ile ilgili sorunlarınızda danışmanlık alma, fikir danışma adına verimli bir süreç. Eşiniz veya ortağınızla güzel hobiler, keyifli vakit geçirebileceğiniz ve ikili ilişkilerinizi sağlamlaştırabileceğiniz bir hafta arası olacaktır. Hafta sonu Merkür, ay sonuna kadar kalmak üzere 8. evinizde geri harekete başlıyor. Geriye dönük olarak kredi, borç, vergi ve sigorta konuları canınızı sıkabilir. Bazı hesap hataları  yüzünden fazla ödeme yapmanız, eskiye dönük olarak bazı borçlarınızı ödemeniz gibi durumlar yaşanabilir. Kredi başvurularınızı mümkünse ertelemeniz, erteleyemiyorsanız ise çok detaylı hesaplarınızı ve kesintileri kontrol etmenizi öneririm.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Haftaya ortaklaşa gelir, kredi, borç, prim, vergi, sigorta, nafaka gibi konular ile ilgili gelişmelerle başlıyorsunuz. Hafta ortası yaratcılığınızı ve yeteneklerinizi iletişim tarzınızda olumlu olarak kullanabilmeniz mümkün. Özellikle edebiyat ve resim alanında güzel eserlere imza atılabilir. Sevgiliniz ile iletişim trafiğiniz artabilir, seyahatler organize edebilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimi ile ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Bazı hobileriniz ile ilgili olarak eğitim kararı alabilir, yayıncılık konusunda bir adım atabilirsiniz. Aileniz ile ilgili güzel sağlık haberlerine hazır olun, ani gelişen davetler verebilir, fazla kilolardan kurtulmak, kilo verebilmek adına egzersiz programlarına başlayabilirsiniz. Yeni müşteriler veya kiracılar keyfinizi yerine getirebilir. Günlük işlerinizi rahatlıkla yürütebilirsiniz. Ev daveti için de uygun bir hafta arası. Hafta sonu Merkür, ay sonuna kadar kalmak üzere 7. evinizde geri harekete geçiyor. İkili ilişkilerinizde iletişim problemleri, bazı imzalarda, taşınma programlarında rötarlar, aksilikler yaşanabilir. Önemli imzalar söz konusu ise, ya ertelemeniz ya da çok dikkatli davranmanızı öneririm. Evlilik ya da ortaklık sözleşmeleri açısından pek uygun görünmüyor. Eşiniz veya ortağınız ile aranızda yanlış anlaşmalar oluşabilir, geriye dönük halledilmesi gereken bazı konular tekrar ortaya dökülebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftaya ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik ile ilgili bazı gelişmeler ile başlıyorsunuz. Hafta arası eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüz ile ilgili olarak maddi kazanç elde etmek, evden yapacağınzı çalışmalardan kar elde etmeniz, aileniz ile keyifli vakit geçirmeniz mümkün. Aile içindeki bazı problemleri düzeltebilmek mümkün. Ev alım satımlarından kar elde etmek, kolaylıkla satışını sağlayabilmek mümkün. Yeme içme isteğinizde hafta ortası yüksek olabilir; dikkat etmekte fayda var. Ev için yapacağınız alışverişlerinizi abartmamaya özen gösterin. Sevgiliniz ve çocuğunuzla ilgili olarak seyahat ve eğitim programları yapmak, kararlar vermek adına uygun bir hafta ortası. Kardeşleriniz ve komşularınız ile keyifli zaman geçirebilirsiniz. İletişim şeklinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Eğlence hafta içine damgasını vurabilir. Değişik bakış açısı ile bazı problemlerinizi yaratıcı bir şekilde çözebilirsiniz. Hafta sonu Merkür, ay sonuna kadar kalmak üzere 6. evinizde geri harekete başlayacak. Çalışma ortamınızda iletişim cihazlarında arızalar, dosyalarınızın kaybolması, silinmesi, bazı müşterileriniz ya da çalışma arkadaşlarınızla yanlış anlaşmalar yüzünden aksilikler yaşamanız olası. Eskiye dönük olarak elinizde birikmiş işlerinizi temislemek adına aslında çok uygun bir dönem; yeni projeleriniz varsa çok dikkatli ve kontrollü çalışmanız detayları atlamamanıza yarayabilir. Bu dönemde karara bağlanacak yeni projelerde sorunlar çıkabilir. Sağlık alanında ise bazı kronik rahatsızlıklarda uyanma, daha detaylı kontrolden geçmenize neden olabilir. Bazı iletişim sorunları günlük işlerinizi aksatabilir.. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftaya günlük işlerinizde, çalışma ortamınızda yaşayacağınız bazı gelişmeler ile başlıyorsunuz; yoğun bir hafta başı olabilir. Hafta ortası kardeşleriniz ve komşularınız ile olan iletişiminizde fikirleriniz ile öne çıkabilirsiniz. Seyahat, eğitim, ulaşım, ticaret, yayıncılık konularında karar vermeniz gerekebilir. Bu alanlarda ideallerinizi uygulama şansı yakalayabilirsiniz. Yaratıcılığınız maddi kazanç elde etmenize neden olabilir. Parasal olarak şanslı bir hafta ortası; eviniz veya gayrimenkulünüzden gelir elde edebilir, evden yürüttüğünüz çalışmaları paraya çevirebilirsiniz. Evinizde keyifli vakit geçirmek adına uygun bir süreç. Hafta sonu Merkür, ay sonuna kadar kalmak üzere 5. evinizde geri harekete başlayacak. Bu dönemde sevgiliniz ve çocuğunuzla, bazı özel arkadaşlarınızla aranıza yanlış anlaşılmalar girebilir. Eski sevgiliniz ile karşılaşmak, aranızda çözülememiş bazı problemlerin tekrar ortaya dökülebilmesi mümkün. Çocuğunuz ile bu dönemde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Nostaljik eğlence tarzı bu dönemde hoşunuza gidebilir. Doğru kararlar verebilmek adına daha dikkatli olmalı ve kontrolü elden bırakmamalısınız.







Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder