24 Mayıs 2014 Cumartesi

25 Mayıs - 31 Mayıs 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi




Koç Burcu ve Yükselen Koç

Çarşamba günü 3. evinizde oluşacak Yeni Ay ile iletişim, seyahat ve eğitim adına yeni gelişmelere açık olun. Kardeşleriniz ve komşularınız ile ilişkilerinizde yoğunluk yaşanabilir. Bazı kırgınlıklara, seyahatlerinizde oluşabilecek aksiliklere, kayıplara ya da rötarlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Eğitim konusunda ise konsantrsayon problemleri yaşayabilirsiniz. İletişim cihazlarınız ya da ulaşım araçlarınızla ilgili bazı aksilikler de yaşamanız mümkün; alışverişlerinizde dikkatli olun. Yayıncılık ve medya konusunda girişimler yapabilir, yaratıcı fikirlere imza atabilirsiniz. Ticaret ile uğraşanlar önümüzdeki 10 gün daha dikkatli olmalılar.Perşembe günü Venüs, 22 Haziran'a kadar kalacağı 2. evinizdeki Boğa burcuna geçiyor; maddi anlamda güzel getirileri olacaktır; kazanç arttırıcı enerjiler sizinle. Girişimleriniz ve yeni projeler üretmeniz adına olumlu değerlendirilebilir. Aynı gün Merkür ise 13 Temmuz'a kadar 4. evinizi ziyaret edecek; ev, aile, gayrimenkul konularında bazı kararlar almak, ailenizle iletişim trafiğinizin artması mümkün...

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Çarşamba günü 2. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki 10 gün maddi kazanç alanında gelişmelere hazır olun. Ancak bu gelişmeler sırasında hesaplarınızı ve şartları iyi kontrol etmeniz, doğabilecek aldanmaların önüne geçebilir. Bazı gerçeklerin, kontrolünüz dışında önünüze dökülmesi maddi anlamda yeni manevraları gerektirebilir. Dikkatli adım atmanızı öneririm. Perşembe günü Venüs 22 Haziran'a kadar kalmak üzere burcunuza geçecek; bu sürede fiziki ve genel sağlık konularında, maddi anlamda ve sevgi ilişkilerinizde size destekleyici etkiler verecektir. Güzelleşme adına değişimler yapabilirsiniz. Hayattan daha fazla keyif alacağınız bir dönem olacaktır. Aynı gün Merkür ise 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşecek; kardeşleriniz ve komşularınız ile iletişim trafiğiniz artabilir; eğitim, seyahat, taşınma, yayıncılık işlerinizde kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Eğitim ve bilgi bu dönemde sizin için vazgeçilmez olabilir...

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Çarşamba günü burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile ikili ilişkileri, genel ve fiziki sağlığınız ve kariyer konularınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde amirleriniz ve büyükleriniz ile görüşmelerinizde sözlerinize dikkat etmelisiniz. Önünüze gelen konuları daha dikkatli inceleyin; yanılma ihtimaliniz yüksek. İletişim cihazlarınıza ve ulaşım araçlarınızda bu dönemde aksilikler yaşanabilir. Toplum önündeki duruşunuz ile ilgili kafanız karışabilir. Aşk ve çocuklarınız ile ilgili olarak sosyal hayatınızda, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yoğunlaşma görülebilir. Perşembe günü Venüs, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere 12. evinize yerleşecek; bu dönemde daha içinize çekilebilirsiniz. Gizli saklı ilişkiler gündeme gelebileceği gibi, beklediğiniz bazı maddi fırsatlardan yararlanamayabilirsiniz. Giderleriniz kontrolünüz dışında artabilir; mümkünse bu alanları kontrol altında tutun. Aynı gün Merkür de, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Yengeç burcuna geçecek; maddi kazanımlarınız ile ilgili olarak iletişim trafiğiniz, görüşmeleriniz, toplantılarınızda artış olacaktır. Bu dönemde geliriniz ile ilgili vereceğiniz kararlar önem kazanabilir. İş seyahatleri ya da eğitim programları oluşabilir. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Çarşamba günü 12. evinizde oluşacak Yeni Ay sayesinde bazı gelişmeler kontrolünüz dışında ilerleyebilir. Bu dönemde konsantrayonunuz da sağlam olmayacağından yanlış kararlar adına çok dikkatli olmakta fayda var. Hayata bakışınınızı sorgulayabileceğiniz, dini ve ve felsefi konulara ilgi gösterebileceğinzi bir 10 gün var önünüzde. Bazı dedikodular ya da sırlar önünüze dökülebilir ve kafanızı karıştırabilir. Bunların enerjinizi düşürmesine mani olmalısınız; bu sürede sezgileriniz yoğun çalışacaktır. Perşembe günü, Venüs 22 Haziran'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Boğa burcuna geçiyor; arkadaş çevreniz ve üyesi olduğunuz gruplarla ilişkilerinizde yoğunluk oluşabilir. Çevrenizden maddi ve manevi destek bulabileceğiniz bir süreç. Aynı gün, Merkür ise 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunuza geçecek; fiziki ve genel sağlığınız ile ilgili olarak kontroller yaptırmak, kariyer ve ikili ilişkileriniz ile ilgili olarak iletişim trafiğinizin artması, bir takım eğitim ve seyahat programları organize etmek, toplantılara ve görüşmelere katılmak, fikirlerinizi, düşüncelerinizi daha öne sürüyor olmak, haberleşme açısından da yoğun bir döneme işaret etmekte.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Çarşamba günü 11. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde, sosyal çevreniz ve kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak bazı gelişmeler yaşamanız mümkün. Sosyal çevrenizde bazı arkadaşlarınızla aranızda maddi problemler sorun yaratabilir; kıskançlık, çekememezlik ve yalanlara karşı dikkatli olun. Geliriniz ile ilgili olarak ise bazı kesintiler, harcamalar sorun çıkarabilir; önümüzdeki 10 gün dikkatli hesap yapmanızda fayda var. Perşembe günü Venüs, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere 10. evinize yerleşiyor; kariyer anlamında güzel etkileri var ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde parlayabilirsiniz. Keyifle çalışmak, kariyerinizde maddi gelişmeler adına olumlu bir döneme giriyorsunuz; bu sürede önünüze gelen teklifleri olumlu değerlendirebilirsiniz. Aynı gün Merkür ise, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 12. evinize geliyor; sanat ile uğraşanlar adına müthiş bir süreç vaadetmekte. Bu sürede dedikodulardan ve gizli yürüteceğiniz görüşmelerden uzak durmanızda fayda var. Rüyalarınız çoğalabilir. Araştırmalar adına öğrenciler tarafından güzel etkileri de kaçırmamak gerek; özellikle psikoloji, din ve tarih alanında başarılı işler çıkartılabilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Çarşamba günü 10. evinizde oluşacak Yeni Ay, kariyer alanında gelişmeler yaşamanıza neden olacaktır. İkili ilişkiler nedeniyle bazı gelişmeler kariyer anlamında kafanızı karıştırabilir; rakiplerinize karşı dikkatli olun. Sorumluluklarınız bu dönemde size ağır gelebilir. Yeni bir teklif karşısında, fikir danışarak dikkatli hareket etmenizde fayda var. Karar vermekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile ilişkilerinizde de daha dikkatli olmanız gerek. Perşembe günü Venüs, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere, 9. evinizdeki Boğa burcuna geliyor; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya ve internet alanlarında size fayda sağlayacağı etkiler var. Keyifle bu alanlarda çalışmalar yapabilir ve bu iş konularından gelir sağlayabilirsiniz Aynı gün Merkür ise 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yengeç burcuna yerleşiyor; sosyal çevrenizde ve üyesi olduğunuz gruplarda fikirleriniz kararlarınız önemli olacaktır. Sosyal hayatınızda iletişim trafiği artabileceği gibi, kariyerinizden elde ettiğiniz gelir ile ilgili olarak görüşmeler, hesaplamalar ya da kararlar öne çıkabilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Çarşamba günü 9. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde, yurtdışı, hukuk, seyahat, eğitim, pazarlama, medya ve internet alanında bazı gelişmelere hazır olun. Önümüzdeki 10 gün, özellikle çalışma hayatınızla ilgili olarak bu konularda hatalar yapmanız, kararsızlık göstermeniz mümkün. Bazı müşterileriniz ya da çalışma arkadaşlarınız tarafından yanlış yönlendirilebilirsiniz. Bu süreçte hesaplarınızı dikkatli yapın, organizasyonlarınızda projelerinizde bazı detayları atlamanız, hatalara neden olabilir. Perşembe günü Venüs, 22 Haziran'a kadar kalacağı 8. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; ortaklaşa gelirler alanında olumlu bir döneme giriyorsunuz. Ortak ya da eş gelirinden şanslar elde edebilirsiniz. Kredi, borç, miras, vergi, sigorta, burs veya nafaka konularında maddi olarak fırsatlar yakalamanız mümkün. Kredi kartı ya da genel borçlarınızı ödeyebileceğiniz güzel gelişmelere hazır olun. Öğrenciler için burs başvurusu yapmak adına harika bir dönem. Aynı gün Merkür ise, 13 Temmuz'a kadar kalacağı 10. evinize geliyor; kariyer alanında, görüşmeler, toplantılar, iş eğitimine yada seyahatlerine katılma adına hareketli bir dönem başlayacak. Otorite figürleri ile görüşmeleriniz adına yoğun geçebilir. Büyükleriniz tarafından fikirlerinize önem verilebilir. Kariyeriniz için bazı kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Çarşamba günü 8. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde, borç, kredi, vergi, sigorta, miras, burs, prim ve ortaklaşa gelir konularında bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğlence, aşk ve çocuklarınızla ilgili olarak harcamalarınız artabilir. Spekülatif hareketler ve bazı alışverişlerinizde fazla ödeme yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hesaplarınıza bu 10 günlük dönemde çok dikkatli olmalısınız. Operasyonlar için kesinlikle uygun bir süreç değil. Bu konulardaki görüşmelerinizde yanlış yönlendirilmeniz mümkün. Perşembe günü, Venüs 22 Haziran'a kadar kalmak üzere 7. Evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğinin ile ilgili olarak yapıcı, onarıcı etkileri var. Ortaklıklarınızdan gelir sağlamak, bazı aşkların evlilik yoluna sapması ve güzel teklifler adına harika bir dönem. Taşınma işleri olanlar adına da hareketleri geçebilecekleri bir süreç. Aynı gün Merkür ise 9. evinizdeki Yengeç burcuna geçiyor; yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama ve internet alanında iletişim trafiğiniz artabilir, görüşmeler, toplantılar yapabilirsiniz. Bilgiye çok açık olacağınız bir dönem; tatile çıkmak isteyenler olumlu değerlendirebilirler. Yukarıdaki konularda vereceğiniz kararlar önem arzedebilir ve uzak akrablarınızla bu süreçte iletişiminiz yoğunlaşabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Çarşamba günü 7. evinizde gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde, ikili ilişkiler, ortaklıklarınız ve evlilik alanlarında yeni gelişmelere hazır olun. Taşınmayı düşününler için bazı aksiliklerin oluşması muhtemel. Aile ile bağlantılı olarak bu konularda hayal kırıklıkları, yanlış kararlar oluşabilir. İkili ilişkiler adına önemli bir karar vermeniz gerekiyorsa, iyi ve dikkatli düşünmenizde fayda var. Evinizde yaşayacağınız bir aksilik, taşınmayı düşünmenize neden olabilir. Bazı alışkanlıklarınızı bırakmak durumunda kalabilirsiniz. Perşembe günü Venüs, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere 6. evinize yerleşiyor; çalışma hayatınız, günlük rutin işleriniz, iş arkadaşlarınız, yardımcılarını, kiracılarınız, müşterileriniz ve en önemlisi sağlığınız ile ilgili harika etkilere sahip bir sürece giriyorsunuz. Çalışma ortamında keyif alacağınız, belki bir evcil hayvan edinebileceğiniz günler var önünüzde. Yeni projelerden, müşterilerden gelir sağlayabilmek, sağlık adına girişimlerde bulunabilmek size fayda sağlayabilir. Aynı gün Merkür ise, 13 Temmuz'a kadar kalacağı 8. evinizdeki Yengeç burcuna geliyor; kredi, borç, miras, vergi, sigorta, burs, prim görüşmeleri adına hareketli bir dönem başlıyor. Maddi konularda fikirleriniz önem kazanabilir; eş gelirinde hareketlenmeler yaşanabilir. Bu alanlarda görüşmeler, başvurular yapılabilir, imzalar atılabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak

Çarşamba günü 6. evinizde oluşacak Yeni Ay sayesinde, çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınızla, müşterileriniz veya kiracılarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilir, sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde bazı aksilikler, yanlış karar vermenize neden olabilir, özellikle iletişim kanalarınız konusunda dikkatli olmalısınız. İletişim yoluyla yanlış bilgilendirilebilir, hata yapabilirsiniz. Sağlık adına, bir programa girmeniz gerekebilir. İletişim cihazlarınızda, ulaşım araçlarınızda ki arızalar günlük hayatınızı etkileyebilir. Perşembe günü Venüs, 22 Haziran'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Boğa burcuna geliyor; aşk, çocuklar ve yaratıcılığınızla ilgili olarak harika günler var önünüzde. Sanatsal alanlarda, yaratıcılığınızı verimli kullanmanız, hobilerinize keyifle vakit ayırabilmeniz ve en önemlisi belki yeni bir aşk, moralinizi düzeltebilir. Bebek isteyenler bir sürpriz ile karşılaşabilirler. Spekülatif alanlarda da olumlu etkiler var. Hayattan keyif alabileceğiniz bir süreç. Aynı gün Merkür ise, 13 Temmuz'a kadar kalacağı 7. evinizdeki Yengeç burcuna geçmekte; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik adına iletişim trafiğini yoğunlaşabilir. Bir evlilik ya da ortaklık teklifi alabilirsiniz. İmzalar atmak, görüşmeler yapmak ve taşınmak adına olumlu etkiler var. Bu süreçte güvendiğiniz kişilerden fikirsel destekler almak da size fayda sağlayabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Çarşamba günü gerçekleşecek Yeni Ay sayesinde aşk, çocuklar ve yaratıcılığınızla ilgili olarak gelişmeler yaşamanız önümüzdeki 10 günlük süreçte mümkün. Çocuklarınız ya da sevgilinizle aranızda oluşabilecek yanlış anlamalar güven kırabilir. Eğlence ve hobileriniz adına harcamalarınız, yanlış bir alışveriş yapmanız mümkün. Spekülatif anlamda bu süreçte şanslı değilsiniz. Özellikle hamile olanlar bu dönemde kendilerine çok dikkat etmeli. Perşembe günü Venüs 22 haziran'a kadar kalmak üzere 4. evinize geliyor; ev, aile ve gayrimenkul alanlarında çok olumlu enerjiler mevcut. Evde davetler yapmak, aile ve eviniz için alışveriş yapmak, gayrimenkulünüzden kar elde etmek ve evde çalışmak adına fayda sağlayabilirsiniz. Aile içinde ilişkileriniz ile ilgili yapıcı enerjiler devrede; bazı kırgınlıklar sona erecektir. Aynı gün Merkür ise, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 6. evinize yerleşecek; çalışma ortamınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz, kiracılarınız ve sağlık konularınız ile ilgili olarak iletişim trafiğiniz artabilir, görüşmeler, toplantılar yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Yeni kararlar önem arzedecektir. Ticaretle uğraşanlar için hareketli bir dönem başlıyor. 

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Çarşamba günü oluşacak Yeni Ay sayesinde, ev, aile ve gayrimenkulünüz ile ilgili olarak bazı gelişmelere hazır olun. Bu alanlarda konsantrasyonunuz da düşük olacağından, hatalı kararlar verebilirsiniz, bazı aile üyeleri güveninizi kaybedebilir. Bu dönemde evinizde yalnız kalmak, suistimale açık olduğunuzu hissetmeniz mümkün. Ev ve aile alanlarındaki sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Önümüzdeki 10 günlük dönemde sözlerinize dikkat edin, kırıcı olmayın. Perşembe günü Venüs 22 Haziran'a kadar kalacağı 3. evinizdeki Boğa burcuna geçiyor; kardeşleriniz, komşularınız yakın akrabalarınız ile ilişkilerinizde fayda sağlayabilir, yapıcı olabilirsiniz. Eğitim, yayıncılık, seyahat ve ulaşım alanlarında, ticari konularda gelir sağlamanız mümkün. Yeni bir iletişim cihazı ya da Ulaşım aracı almaya niyetlenebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planları kafanızı meşgul edebilir. Aynı gün Merkür ise, 13 Temmuz'a kadar kalmak üzere 5. evinize geliyor; aşk, çocuklar ve yaratıcılık anlamında harika etkiler verecektir. Sevgilinizle bu süreçte daha sık görüşmeniz, çocuğunuzun eğitim konuları ile ilgilenmeniz, yaratıcılığınız ile ilgili olarak da yeni fikirler üretmeniz mümkün. Sanat konularında görüşmeler, toplantılar ve imzalar atılabilir .





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder