20 Mayıs 2014 Salı

20 Mayıs 2014 - Astrolozi



Ay, Kova'da.. Sanki zamanın bir adım ötesindeyiz.. Kendimizi diğerlerinden farklı hissetmek, kurulu bir düzeni takip etmek yerine, sezgilerimizin peşinden gidebilmek, insan içinde olsak bile, en olmadık yerde isyankar davranışlarda bulunmak, gün içinde hissettiklerimizin ana başlıkları olacak.. Bugün sindirilmek, en sinirlendiğimiz davranış biçimi olabilir; bir kalıba uydurulmaya çalışmak, içimizdeki asi çocuğu uyandırabilir.

04:00'te Ay, Mars ile çok olumlu bir üçgen açı yapacak; etkisi sabah erken saatlere kadar uzanabilir. Her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir sabah.. Grup liderliği yapmak, neyin, nasıl, ne zaman yapılması gerektiğini saptayabilmek adınadış olanakları da birleştirerek başarılı şeylere imza atabiliriz. tatlı bir telaş hissediyor olacağız. Ancak unutmamak gerek ki, Mars 04:31'de geri hareketini sonlandırıyor sonunda; ileri gidebilmek adına frene tüm gücüyle basıyor.. Bu pek hoş bir etki değil; hareketi, ileri atılmayı seven gezegen zaten geri giderken hem de hiç sevmediği bir evde konuk iken, dışına akıtmak istediği enerjiyi içine yönlendirdi. Birikti birikti.. Kafamızda, yapacağım, edeceğim, söyleceğim dediğimiz herşey sanki bir dağ oluşturdu; belki bir çoğumuz bu yükün altında ezilmek üzereyiz. Birkaç gün hızındaki ağırlık olağan olarak sürebilir ancak, her geçen zaman ardından hızına hız da katacak.. Yapmak istediklerimiz, planlarımız, projelerimiz de orantılı olarak daha gün yüzüne çıkıyor olacak.. Ateş parçası Mars, deli dumrul koşmaya başlayacak.. İçe akıttığımız lavları, dışarıya doğru yönlendirebileceğiz. Kendimize olan güvenimiz, olaylar karşısındaki cesaretimiz ve yeni başlangıçlar.. korkmayın hepsi yerine gelecek..

14:01'de Ay ve Uranüs arasında olumlu bir açı oluşuyor; garip bir heyecan, tez canlılık etkileri arasında ama kimseyi rahatsız eder şekilde değil. Bulunduğumuz ortamları canlandırmak, yeni bir hava vermek, üzerimizdeki toğrağı atıp kendimizi bulabilmek adına tatlı bir telaş.. Değişiklik ve farklı bir şeyler yapma isteğimiz yüksek olacaktır öğle saatlerinde..

21:10'da Ay, Satürn'e sert bir kare fırlatıyor; akşam saatlerinde zaman biraz ağırlaşıyor gibi. Ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlık altında yalnızlık, sevilmeme, ilgi görememe, onaylanmama gibi düşüncelerimiz yoğunlaşabilir. İlişkiler de bu hisler daha fazla kendini belli edeceğinden soğuk havalar esebilir. Samimi ve sıcak olmak biraz zor gelebilir. Mümkün olduğu kadar olumsuz düşünceleri kafamızdan defetmeye çalışmak, yetersiz ve değersiz olduğumuz düşüncesinden uzak kalmak ve eski defterleri deşmemek, akşamı olaysız geçirmemize yarayacaktır. Sukünet ve sabırla akşamı atlatmak mümkün..

23:05'te ise Ay ve Venüs arasında olumlu bir görünüm var; demek ki Satürn dalgası çabuk kaybolacak.. Bir şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yepyeni bir soluk kazandırmak adına harika. Saksıda açan bir çiçeğin farkına varabilmek, kedinizin mırıltısının aslında ne kadar hoş geldiğini farkedebilmek, pijamanızın renklerinin ne kadar güzel olduğunu düşünmek gibi ufak detaylarda memnuniyet verici noktalar yakalayabiliriz. Uykuya geçmeden rahatlatıcı bir etki..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder